X

Thermidorul își arată colții și la noi: atac asupra Bisericii, familiei, educației…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu dacă vine ci când vine Thermidorul (nu Terminatorul întruchipat de Arnold Schwarzenegger) și la noi în România, ca Revoluția fuse?

Aceasta este întrebarea reală născută din cele ce se întâmplă atât în USA lui Biden, în Europa Ursulei, până și în Franța de origine a termenului. 

Pentru cine nu știe Thermidorul a fost momentul de final al iacobinilor lui Robespierre care confiscaseră Revoluția franceză aidoma celor din zilele noastre.

Ce au în comun iacobinismul, comunismul, maoismul, capitalismul, nazismul si în zilele noastre  neoliberalismul ?

Păi hai să vedem:

1. Distrugerea Bisericii ca singur stâlp al societății de la primul biped umanoid capabil să articuleze sunete coerente și până astăzi! Cum ? Prin distrugerea locașurilor de cult, uciderea și prigonirea preoților, înlocuirea sărbătorilor, educație forțată anti religie, etc

2. Distrugerea familiei și a valorilor ei traditionale.

Iacobinii executau direct toată familia la fel ca și nazistii. Comunistii ne învățau ca mama noastră este țara și șeful partidului este tatăl nostru!

Neoliberalismul ne obligă să acceptăm familia LGBT în locul celei tradiționale basca dreptul de a înfia copii de către aceste familii nenatural formate!

La un moment dat l-am întrebat pe un cunoscut luptător pentru drepturile LGBT ce s-ar întâmpla dacă nu ar fi existat deloc relații naturale între sexe diferite și ar fi societatea formată doar din membrii acestei minorități? În tăcerea rezultată de imposibilitatea de a da un răspuns la această întrebare i-am spus eu: “I-ar durea în partea dorsală pe toți bărbații !”

3. Schimbarea legilor în favoarea doar a sistemului și a celor ce îl reprezintă dar în detrimentul exclusiv al poporului. Cum asta? Prin coruperea judecătorilor și a Justiției așa-zis independente. Mulți dintre cei ale căror capete au căzut sub ghilotină, au fost executați sau trimiși în lagăre de exterminare, rezervații și pușcării nu au avut nici o vină dar sentințele lor TOATE au fost date de către JUDECĂTORI în numele LEGII!

Astăzi avem judecători care: întreabă dacă mortul este în sala; vând și consumă droguri cot la cot cu infractorii; acorda drept de trecere și servitute pe un metru lățime (când un om normal are în medie cam 70 cm lățimea spatelui); susțin ca o țeavă spartă din care curge apa de luni de zile peste rețele de gaze și curent electric în buricul Capitalei nu reprezintă o urgență; rezolvă dosarele cu pliculețul galben primit; cer despăgubiri incredibile în instanță după ce au fost dați afară pentru încălcări ale legii; șamd șamd ca este presa plină de ei!

4. Încălcarea principiilor economice reale și înlocuirea sistemelor de plată aflate în uz doar în propriul beneficiu. Cum? Prin forță dar doar in numele unor idealuri înalte bineînțeles!

Petrodolarul este ceva binecunoscut, moneda euro, cea de hârtie si moneda digitală la fel, exemplele putând continua cu ajutorul dvstra. În cazul petrodolarului s-a pus de la apariție și până acum la înlocuirea lui, eterna întrebare de ce dolar? Vorba profesorului de economie politică din școala militară: Păi pentru ca să-i moară vaca!

5. Înlocuirea sistemului de educație cu unul care să deservească exclusiv sistemul! Tot proslavim educația Vestică dar uităm ca noi ca țară și națiune suntem șterși sau marginalizați cu realizările conaționalilor noștri din toate acele manuale, muzee, cultură etc vestice toate.

Asta pentru că tot am înjurat comunismul care ne obliga să învățăm despre toate aceste realizări iar capitalismul si neoliberalismul de azi ne obligă să le …uităm !

6. Distrugerea culturală a popoarelor proprii sau cucerite/aservite economic și politic. Iar aici Savonarola poate fi mândru de ce a lăsat in urma lui de la arderea cărților în ruguri publice de către naziști și comuniști și până la schimbarea rasei și culorii personajelor din povești, legende, opere etc

Să concediezi un profesor de talia lui Andrei Șerban pentru ca a refuzat să dea rolul Julietei unui homosexual cu barbă și mustăți în USA este un lucru banal la fel ca și Mos Craciun negru sau femeie, regina mulatra sau neagră din filmul Vikingii etc etc. Toate acestea fiind perfect egale cu arderea pe rug a lui Giordano Bruno, tăierea degetelor pianistului chinez celebru pentru interpretările sale ale pieselor occidentale decadente în timpul lui Mao, etc etc

IA (Ion de la Guvern) ne spune azi ca Vlad Țepeș încalca principiile democrației dar nu zice nimic de turcii care ne omorau bărbații, violau femeile și furau copii și nici de corupția și criminalitatea de atunci!

7. Schimbarea sexualității naturale a poporului în cadrul unui context mondial dorit de către neoliberalism

Dacă catolicismul pedepsea cu celebra tortură a perei papale pe cei care erau homosexuali, naziștii îi gazau direct iar comuniștii îi băgau la închisoare, astăzi, vorba bancului, se tinde spre a deveni obligatorie homosexualitatea. Basca pedofilia și zoofilia propuse spre acceptare în Suedia!

Să ai astăzi în țara lui Robespierre și Saint Just un prim ministru mai tânăr cu mult decât “sotia” sa nimeni altul de at ministrul de externe din propriul guvern homosexuali declarați asta da aroganță nu-i așa?

Și încă nu este totul pentru ca a devenit un “must” (trebuie obligatoriu) să promovezi în toate funcțiile publice membri LGBT la paritate egală cu cei normali indiferent de criteriile de performanță, etc

Iar pentru o educare rapidă și cat mai din fragedă pruncie au apărut toate cele necesare și care abundă peste tot!

În încheiere am să vă rog să vă reamintiți celebra vorbă bătrânească “ Nu-i da romanului cat poate să ducă !”

Deci când vine  Thermidorul și la noi?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Îndrăznesc sa răspund întrebării de la sfârșitul articolului: când vom intampina cu flori armata Roșie Din-nou-eliberatoare.

  2. Răspunsul este unul simplu: când toate elementele “neconforme” vor fi eliminate fizic din societate, iar România va deveni Republica Gilead.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button