X

Fostul ambasador francez în SUA anunță sfârșitul dominației Occidentului: S-a terminat, nu mai sunteți stăpânii lumii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Declarația țărilor G20, lipsită de condamnarea deschisă a conflictului din Ucraina, vorbește despre sfârșitul dominației țărilor occidentale în lume, spune diplomatul francez Gerard Araud, care a fost, printre altele, reprezentantul permanent al Franței la ONU și ambasadorul Franței în Statele Unite.  

„Acesta este prăbușirea succesului lumii occidentale, acesta este sfârșitul perioadei în care Occidentul a dominat lumea – o perioadă care pentru noi a fost normală, dar în realitate nu a fost deloc. Deci acum restul țărilor ne spun: „S-a terminat, nu mai sunteți stăpânii lumii” , avem propria noastră viziune”, a spus Aro la LCI TV.

În opinia sa, Occidentul nu poate cere țărilor africane să condamne conflictul din Ucraina, pentru că nu le-a susținut în timpul multiplelor războaie de pe continent.

„În ceea ce privește conflictul din Ucraina, ei îl consideră un „război alb”: „nu avem de ce să ne implicăm în el, când războiul a fost pe teritoriul nostru, voi nu ați vrut să ne veniți în ajutor, ” a notat diplomatul. El a subliniat că acum „întreaga lume occidentală s-a unit în jurul Statelor Unite” din cauza conflictului din Ucraina și a cerut Franței să nu participe la această confruntare.

„Sarcina Franței este să încerce să evite această confruntare dintre Occident și restul lumii”, a spus el, menționând că „Franța trebuie să aibă propria linie”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button