X

Biden anunță o nouă ordine mondială: “Să aducem lumea împreună într-un mod care nu s-a mai făcut până acum”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Președintele american Joe Biden, vorbind la o recepție pre-electorală la Washington, a spus că omenirea are nevoie de o „nouă ordine mondială” care să o înlocuiască pe cea care a menținut-o în ultimii 50 de ani. 

„Cred că avem ocazia să facem ceva dacă suntem suficient de curajoși și încrezători pentru a aduce lumea împreună într-un mod care nu s-a mai făcut până acum. Am trăit în perioada postbelică 50 de ani și totul a funcționat al naibii de bine, dar s-a epuizat. Avem nevoie de o nouă – o nouă ordine mondială într-un anumit sens”, a spus el.

El a subliniat că este optimist, dar multe vor depinde de evenimentele din viitorul apropiat. „Ne aflăm la un moment de cotitură în istorie și asta înseamnă că deciziile pe care le luăm în următorii patru sau cinci ani vor determina cum arată următoarele patru sau cinci decenii”, a explicat el.

Nu este prima dată când președintele SUA menționează necesitatea de a construi o nouă ordine mondială. Așadar, în martie 2022, după începerea unei operațiuni militare speciale în Ucraina, Biden a spus că ordinea mondială trebuie actualizată.

„După cum mi-a spus un înalt oficial militar la o întâlnire secretă zilele trecute, 60 de milioane de oameni au murit între 1900 și 1946. Și de atunci am stabilit o ordine mondială liberală, iar acest lucru nu se întâmplă. Mulți oameni mor, dar nu există nimic apropiat de haos. Și acum este momentul în care totul se schimbă… Va exista o nouă ordine mondială și trebuie să o conducem. Și trebuie să unim restul lumii libere pentru asta”, a spus el.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Discursuri sfirāitoare ingluentate din soate de jidanii americani, obama si …mastile 3D ale lui antihrist. Nu e Biden Robinette cel ce spune. Are multe dubluri cu maști 3Dimensionale si chiar roboți umanoizi. Biden adevarat este senil, ostatic si se joaca cu papusile. Se zice ca ar fi pedofil. Controlabil si santajabil ca si drogatu’ de fiu-su’ si nevestele jidance. Chiar Jill , prima lady, arata bine ca vrajitoare nwo. Cade desfrânata. Se apropie. Cine e cu cap, pricepe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button