X

Războiul Occident – Lumea arabă: LINIA ROȘIE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Israelul a tăiat utilitățile în Gaza, pe care o bombardează și cu flota. SUA și-a adus flota din Mediterana la țărmul Israelului. Care Israel zice că americanii vor interveni asupra oricui încearcă să-i oprească operațiunile. Un fel de “am chemat băieții mari să te bată, dacă te bagi”.

Dacă SUA se bagă direct, toate locațiile americane din zonă  devin ținte, avertizează Hezbollahul susținut de Iran. Organizația paramilitară deține un mare stoc de rachete antinavă, sol-apă.

Rusia punctează escaladarea conflictului: există riscul de a implica țări terțe. Asta înseamnă antrenarea în al treilearăzboimondial. Rusia și China au aceeași poziție: singura soluție e un stat palestinian independent.

Turcia, anomalia din NATO, anunță clar că apără Palestina”‘cu orice preț”. Asta e grea!

La războiul cibernetic Israel pierde: hackerii au blocat site-ul Knesset/parlamentul și au șters toate articolele Jerusalem Post, una dintre cele mai importante publicații israeliene.

Hamas viralizează un spot de propagandă cu centrul lor IT de operațiuni antiisraeliene.

Pe teren, “trupele” musulmane din Europa demonstrează pro Palestina, în stradă.  Deocamdată pașnic. Aici vom vedea tragic efectele migrației de sorginte islamică din ultimul deceniu. Practic,  musulmanii au armate de milioane în Europa de Vest. Milioane de turci, arabi sau pakistanezi în Germania, Franța, UK,  Spania, Italia.

Ei pot face un iad terorist în Europa, dacă UE decide să ajute Israelul mai mult decât declarativ. Știm de ce e în stare extremismul islamic. Radicalizarea în solidar a musulmanilor din Europa va devasta continentul. Îl pot distruge și cuceri, visul de aur al califilor și sultanilor. Europa-pașalâc.

Asta mi se pare cea mai gravă posibilă consecință a conflictului din Orientul Apropiat. Atentatele care pot exploda în serie nesfârșită.

Românii, ca popor, încă mai sunt respectați în lumea arabă, datorită regimului comunist, s-o spunem cinstit. Care le-a construit arabilor fabrici și le-a școlit studenții. Dacă se termină și cu recunoștința musulmanilor putem vedea camioane în mulțime și bombe artizanale detonate în Centrul Vechi.

Urmăriți ce fac britanicii. UK tocmai a anunțat că oferă ajutor militar și bani Israelului.

Deja s-a trecut linia roșie.

Nemții au suspendat azi zborurile pe aeroportul din Hamburg,  din cauza unei amenințări cu bombă.

Peste toate astea în Orientul Apropiat s-a deschis un nou și mare târg de arme. Cel din Ucraina e desuet și epuizat.

Cristian Niculescu

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Au înnebunit evreii…in asteptarea nerabdatoare a instaurarii puterii lor peste intreaga lume !
    Cum spunea banditul satanist albertpike: rm3 între $$ionismul politic și islam, întru distrugerea reciprocă. Sigur Europa va fi victimă colaterală, după toate eforturile conducerii mue de a impinge Uniunea în conflictul acesta, la ordinul Controlorilor mue: neamul scutuluiroșu, din noulbabilon.
    Maica Domnului să ne păzească Țara și pe tot poporul român dreptcredincios !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button