X

După trei săptămâni de grevă, trei marșuri de protest și tradiționala trădare de final a Sindicatelor, salariul profesorului debutant a atins ”astronomica” sumă de 3.000 de lei

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După trei săptămâni de grevă, trei marșuri de protest și tradiționala trădare de final a Sindicatelor, salariul profesorului debutant a atins ”astronomica” sumă de 3. 000 de lei. Atât poate oferi regimul de ocupație PSD/PNL profesorilor.

La fel ca femeia de serviciu de la o reprezentanță auto franceză, după cum am aflat de la reprezentantul de vânzări când am fost cu un prieten interesat de un automobil nou și cu 660 de lei mai puțin decât vânzătoarea de la grill-ul unui cunoscut supermarket german, care primește bonurile de masă suplimentar, nu ca dascălii, care au inclusă indemnizația de hrană în salariu.

Drama e că bugetul afectează, voluntar sau involuntar, actul educațional.

Iar când profesorul are salariul 3.000 de lei, elevul va lua bacul la 30 de ani. Dacă bugetul educației este de 6% din PIB iar alocat avem doar 2,1% din PIB așa vor arăta și cifrele de promovabilitate. Din copiii care se înscriu anul acesta în clasa I-a doar o treime vor reuși să termine școala. Asta dorește acest regim de ocupație ce ne distruge viitorul de 33 de ani. O țară plină de analfabeți ușor de manipulat din patru în patru ani. Ar fi bine să pună pe steagul României un mic și o bere. Asta e emblema PSD și PNL.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Trebuie un calcul exact pentru a se vedea daca marirea a tinut pasul cu inflatia. Branza topita de la Penny era 3 lei cutia rotunda; acum e 4.69. Carnea de porc la oferta Carrefour bate pasul pe loc: 21 de lei kg. Cartofii ceapa din piata 3-5 kei respectiv 6-7 lei. Crersterea de peste 30%. Carnea, micii din hala Obor 22-25 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button