X

Declaraţie comună a partidelor conservatoare de a nu o vota pe Ursula von der Leyen

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele AUR George Simion a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă la Palatul Parlamentului, ca toate partidele conservatoare şi suveraniste din cele 27 de ţări ale Uniunii Europene să semneze o declaraţie comună prin care să îşi asume că nu o vor vota pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la şefia Comisiei Europene. 

„Aş propune, la sfârşitul acestei conferinţe, ca toate partidele din toate cele 27 de ţări din Europa să semneze o declaraţie de a nu o vota pe doamna Ursula von der Leyen ca următoarea şefă a Comisiei Europene. Ar trebui să ne asumăm cu toţii acest lucru. (…) Avem lideri la nivel european care ne pot uni. Îl avem pe domnul Matteo Salvini, pe care l-am vizitat în ultima săptămână la Roma, o avem pe doamna Meloni, îl avem pe domnul Kaczyński. Prefer să-i urmez şi să am încredere în ei, ca aliaţi ai naţiunii mele, decât să am încredere în corupta Ursula van der Layer şi în reţeaua ei mincinoasă”, a afirmat George Simion, potrivit comunicatului de presă al AUR:

EL a subliniat, în discursului său că naţiunile Europei, dar şi Statele Unite ale Americii, pot fi iarăşi ce au fost cândva, îşi pot recăpăta măreţia. Acesta a precizat că nu este prea târziu, nu dacă acţionăm acum. „Încă mai putem întoarce lucrurile. Dar trebuie să rămânem uniţi”, a mai afirmat acesta.

„Încă putem readuce lucrurile la normal, dar trebuie să începem prin a fi sinceri. Sinceri despre criza locuinţelor, despre migraţia necontrolată, despre scăderea natalităţii, despre pandemie şi război. Toate aceste probleme majore despre care am fost atenţionaţi în ultimii câţiva ani. Da, oraşele noastre se transformă încet în ghetouri. Dar putem schimba lucrurile. Da, suntem inundaţi de imigranţi ilegali. Iar asta trebuie să se oprească chiar acum. Da, scăderea natalităţii este o problemă majoră. Şi trebuie să ne gândim la o soluţie. Şi asta cât de repede. M-am gandit si solutia mea este ca am un baietel nou nascut, de doar 3 zile. Tocmai vin de la spital. După ani şi ani în care au fost minţiţi, oamenii vor adevărul, indiferent de cât de dur este acesta. Pentru ca o ţară să prospere, oamenii ei trebuie să fie liberi. Liberi să vorbească, liberi să se închine, liberi să înceapă afaceri. Liberi să gândească. Deci, da! Suntem aici pentru a vorbi despre libertate, prosperitate şi pace. Dar nu putem avea prosperitate şi pace fără libertate”, a conchis Simion.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Exista o fereastra extrem de mica ce se deschide in urmatoarele luni. Putem polemiza despre cat de competent/cinstit/credibil, etc. e unul sau altul dintre candidatii si partidele care se prezinta ca nationalisti/e la alegeri. Adevarul e unul singur: tsunami-ul de scarba adunat de popor in urma guvernarii fara a tine seama cat de putin de interesul national in ultimii 35 de ani de partidele aflate la putere se poate coagula intr-o forta care sa ne schimbe soarta!

    Exista cateva conditii:
    – participarea la vot a celor care vor binele tarii
    – votarea membrilor AUR (nu exista alternativa pentru ca orice altceva inseamna a puncta pentru actuala putere)
    – convingerea lui G Simion sa candideze la prezidentiale pentru ca pentru oameni AUR este liderul ei, adica el! Daca nu o face, nici partidul nu va obtine un scor bun la alegeri si, chiar daca o va face, in lipsa presedintelui, un parlament AUR va fi ca un leu in cusca!

    Nu sunt membru AUR si nici membrul unui alt partid. Sunt doar realist si in plus am o vasta experienta in diplomatie.

    Putem sa ne inselam alegand AUR? Desigur. Se poate intampla orice. Avem experienta Conventiei Democrate, avem si alte promisiuni desarte (USR, etc). Dar daca alegem ce am mai ales in trecut, sau votam pe cineva care se vrea nationalis dar e cotat cu 3-4% ramanem cu ce e acum la putere. Iar ce e acum la putere nu este o solutie. Daca vrem o tara pentru copiii nostri, trebuie sa ne-o revendicam. Cu uneltele legale aflate la indemana si ca o tara civilizata si un popor ortodox ce suntem. Cu Dumnezeu inainte vom izbandi! Doamne-ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button