X

Forumul Economic Mondial cere să se interzică Biblia și să emită o versiune “verificată” rescrisă de inteligența artificială

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forumul Economic Mondial (FEM) a cerut ca scripturile religioase să fie „rescrise” de inteligența artificială pentru a crea o „nouă Biblie” globalizată. 

Yuval Noah Harari, care este mâna dreaptă a lui Klaus Schwab la Forumul Economic Mondial, susține că Biblia este plină de „știri false” și de discursuri instigatoare la ură, iar elitele pot folosi inteligența artificială pentru a înlocui Biblia și a crea o „religie unificată care este de fapt corectă.”

Harari, care este cunoscut drept „Profetul” în cercurile de la Davos, a făcut declarația în timp ce ținea un discurs despre „viitorul umanității”.

Potrivit lui Harari, puterea AI poate fi valorificată și utilizată pentru a remodela spiritualitatea în viziunea globalistă a FEM despre „echitate” și incluziune.

Potrivit FEM, o nouă religie mondială a sosit și ea unește întreaga umanitate în închinarea la altarul științei climatice, tehno-comunismului ocult și eugeniei. Dumnezeu, Iisus și creștinismul sunt “știri false” care trebuie respinse de către omenire.

Blasfemia nu se oprește aici. FEM a anunțat, de asemenea, că au avut atât de mult succes în planurile lor, încât vor transforma oamenii în zei.

FEM devine din ce în ce mai ostilă creștinismului și religiilor majore. Este clar că Klaus Schwab încearcă să-l înlocuiască pe Iisus.

Potrivit FEM, Iisus este o știre falsă, Dumnezeu este mort și nu ai suflet. Sunteți un “animal hackabil” care nu are capacitatea de a avea liberul arbitru.

Bineînțeles, mulți creștini susțin că întregul proces de scanare a telefoanelor pentru a intra în zonele publice îi obișnuiește pe oameni să facă acest lucru înainte de introducerea unui microcip sau a unui tatuaj digital asemănător cu sistemul “Semnul fiarei” prezis în Biblie.

Toate semnele sugerează că ne îndreptăm rapid spre o lume în care Biblia falsă a FEM va fi acceptată de mase.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Într-o lume normală , aceștia doi și ceilalți ca ei ar fi internați într-un ospiciu , unde ar primi îngrijiri și tratament de specialitate.
    Dar aici e mult mai grav , în spatele lor și a celor din umbră e nenumitul care i-a satanizat cu totul , care au decis cu-i se închină și cui slujesc❗
    Întrebarea este : Noi creștinii ortodocși ce facem ❗❓
    DUMNEZEU lucrează , DUMNEZEU dă semne , DUMNEZEU îngăduie , DUMNEZEU miluiește , DUMNEZEU așteaptă , dar până când ❓
    🙋‍♂️🙏🇷🇴✝️.

    1. Îți dai seama că estun fals la mintea coșului, și tu ai “împărțit dreptatea” în baza unei minciuni! Problema românilor este că sunt exagerat de pr@sti și din frica indusa de biserica ( nu de Dumnezeu) credeți toate aberațiile! Ăia de la Davos ii doare in fooond de Biblia noastră, suntem pr@sti deja și ne conduc cum vor

  2. Satanele astea trebuie sa fie extrem de cretine, daca cred ca, venind cu astfel de masuri, vor face ca adevaratii crestini sa renunte la Sfanta Scriptura in favoarea Bibliei lor sataniste! De fapt, FEM asta, ce pare a fi atotputernic in opinia multor oameni, nu ar avea nici o putere asupra statelor Lumii, fara elitele vandute si antinationale, care reprezinta adevaratele “curele de transmisie” ale puterii FEM! Daca oamenii de rand vor intelege aceasta realitate cumplita si isi vor da jos si isi vor hacui elitele satanice, atunci FEM nu va fi altceva decat un ONG puturos si gaunos, fara nici o putere!

  3. Diavolul nu creează, nu are această putere. El întotdeauna ia ceva creat de Dumnezeu și îi schimbă sensul pe dos, per versum cum ziceau romanii. De aici cuvântul pervers.
    Așa l-a pervertit diavolul pe om, iar acum, ca să fie cât mai pe potriva lui Dumnezeu, vrea să-i pervertească Cuvântul. Cristos îl deranjează enorm pe diavol fiindcă are puterea de a-l învinge și de asta vrea cu orice preț să scape de El. Veți vedea că toți globaliștii au o aversiune vizibilă față de Isus și creștinism. În Vest au cam reușit, multe biserici sunt acum cârciumi și vor să facă asta și la noi. Din nou, totul pe dos față de cum a lăsat Dumnezeu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button