X

Până aici! Bănescu DEMISIA! Individul a declarat că nimeni din Biserică nu este împotriva educației sexuale în școli!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Într-o emisiune la postul tv  EuroNews România, la min.  19.40, individul susține educația sexuală în școli, declarând că: “Nimeni din Biserică nu este împotriva educației sexuale firești, naturale, care pune accentul pe lucrurile care compun viața sexuală normală!” Asta e ca un fel de legea pentru prevenirea separării copilului de familie, care odată promulgată, poate fi modificată pe placul traficanților de copii. De ce e nevoie să îndoctrinezi copilul de la o vârstă fragedă cu informații despre sex, când se poate educa la ora de religie că fecioria trebuie prețuită și păstrată până după momentul Sfintei Taine a Cununiei?

Pe lângă alte aberații, Bănescu mai declară că diversitatea, chiar și cea sexuală, ține de firesc! Individul e de psihiatrie, nu are ce căuta în funcția de purtător de cuvânt al Patriarhiei! Decât dacă este susținut de alți indivizi care au aceeași gândire, și anume: pe invers.

Bănescu nu mai reprezintă Biserica Ortodoxă, prin astfel de declarații! Bănescu reprezintă interese străine de Ortodoxie, din sfera neo-marxistă, ecumenistă, globalistă! Îi cerem să-și dea demisia sau dacă nu, să fie demis!

Până la 1 Mai vrem să avem alt purtător de cuvânt al Patriarhiei!

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Oare curvia intelectuala practicata de acest cetatean, numit banescu… nu-l deranjeaza pe PF Daniel?
    Oare genul asta de diplomatie cornuta a numitului banescu, purtator de vorbe goale… nu-l deranjeaza pe PF Daniel?
    Românii de buna credinta se intreaba: România mai are Patriarh viu, puternic si mărturisitor? Patriarhul României, mai are capacitate de decizie si discernământ? Sau este doar un prizonier al intereselor masoneriei in România?
    Acest purtator de vorbe goale, bănescu… cui slujeste? Si ordinele cui executa?
    banescu a terminat de promovat asceza, rugaciunea, de taina sfintei cununii nu ne spune, dar s-a apucat de palavre despre viata sexuala. I-au aruncat slugile lu’ sarsaila subiecte de palavragit si el saracu’ a si cazut in capcană.
    Scoateti-l pe banescu la activitate fizica si la aer proaspat, curat ca s-a damblagit de la atatea palavre fara sens.
    Chiar n-a gasit PF Daniel in toată România un preot/diacon monah care sa fie cu adevarat un purtător de Cuvânt?
    Dar purtator de Cuvant, de Acel Cuvânt care zideste și nu palavragiu de expresii desarte ascunse in vorbe goale…

    1. BANESCU ESTE UN MARE SLUGOI AL B. O. R. CU MICI EXCEPȚII… EL NU ARE NICI O LEGĂTURA CU CREDINȚA. ❗⚠️

  2. Văd că Bănescu întrece măsura. Nu-l ia la rost nimeni pentru asta? În numele cui își permite să lupte pentru prăznuirea Învierii Domnului împreună cu catolicii și cu protestanții? A întrebat ortodocșii din România dacă sunt de acord cu așa ceva? Ce să serbăm împreună cu hulitorul de Hristos, Papa? Dar împreună cu hulitorii Maicii Domnului, protestanții? Aici nu e vorba despre o prăznuire lumească, ci implică rugăciuni comune. Adică ecumenism, nu Ortodoxie! Cine îi permite domnului Bănescu să spurce cu erezii credința ortodoxă? Se comportă ca un papă. Nu-l oprește nimeni? Bănescu este un ecumenist convins și un dușman al Ortodoxiei. Să ne lase în pace! Nu avem nevoie de serviciile lui.

    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/banescu-revine-cu-un-nou-atac-la-teodosie-zvarcolirile-cele-mai-infricosatoare-au-fost-inregistrate-previzibil-in-anticul-oras-tomis-2322169

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button