X

Slugile mafiei PHARMA încep să recunoască: “Sunt foarte mulți pacienți de care nu putem spune că au murit datorită infecției cu COVID”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Romanii au fost panicati in ultimele luni cu mesaje alarmiste lansate de fel de fel de oficiali care anunțau apocalipsa, dar care in final s-au dovedit a fi doar niste dezinformari.  “Fake-news”, cum ar spune Grupul de Comunicare Strategica. Totusi, asemenea “avertizari” fara acoperire au contribuit la instaurarea isteriei în rândul românilor, care in multe momente si-au pierdut ratiunea, cum a fost cazul cumpărăturilor făcute în prostie, dar și la luarea unor decizii de blocare a anumitor ramuri economice.

Un exemplu in acest sens este o declaratie alarmista facuta de profesorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie (foto 1). In 25 martie 2020, intr-o declartatie acordata postului Digi 24, Rafila anunta ca Romania va ajunge sa se confrunte cu mii de infectii de coronavirus in fiecare zi. Doctorul Alexandru Rafila oferea si o data la care acest lucru se va intampla, mai exact spre sfarsitul lunii aprilie (vezi facsimil).

click aici pentru video

Asta a fost avertismentul doctorului Alexandru Rafila. In realitate, Romania nu a ajuns niciodata la mii de cazuri de infectii de coronavirus pe zi. Dovada sunt cifrele oficiale publicate de Grupul de Comunicare Strategica. Recordul de infectii pe zi a fost atins in 11 aprilie 2020, cand au fost inregistrate 523 de noi cazuri de coronavirus (nn. probabil si acestea sunt cifre umflate). Deci nicidecum, mii de cazuri pe zi.

Decese raportate “la hectar”

În final, chiar un oficial al Ministerului Sanatatii, ne referim la secretarul de stat Horatiu Moldovan, a recunoscut romanilor li s-au livrat zilnic decese ale unor persoane infectate cu Covid-19, fara sa existe certitudinea ca acestea au incetat din viata din cauza coronavirusului, si ca sunt raportate decese ale unor oameni care mor din alte cauze. Acelasi Horatiu Moldovan a recunoscut ca romanii infectati cu Covid-19 care au decedat ar fi murit oricum intrucat aveau si alte comorbiditati.

Citiți declarațiile acestora pe luju.ro

Urmăriți și reportajul de la [VIDEO] „Familia a primit 30 milioane să declare că a murit de COVID”

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. De ce credeti ca nu au fost atinse scorurile anticipate?
    Raspuns: Au fost slujbe religioase, sfinte liturghii, ziua si noaptea ; romanii crestini credinciosi s-au unit in rugaciuni.

  2. “Zis – a cel nebun în inima sa :nu este Dumnezeu” spune la Psalmi. Iată că se împlinește…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button