X

[VIDEO] Psihopații de la Forumul Economic Mondial vor modificarea genetică a oamenilor pentru ca să devină alergici la carne și să “salveze planeta”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Forumul Economic Mondial (FEM) e de părere că singura modalitate de a se salva planeta de criza climatica si de flatulenta vacilor e ca guvernele lumii să-si modifice genetic cetățenii astfel încât aceștia să devină “alergici la consumul de carne”. 

Potrivit unor înregistrări video recent apărute, un bioetician al FEM a cerut ca ființele umane să fie modificate genetic cu ajutorul unor vaccinuri, sau pilule, pentru a deveni complet intolerante la carne. In aceasta situație, consumul de carne ar avea ca rezultat îmbolnăvirea violentă sau chiar moartea unei persoane, prin soc anafilactic.

În timpul unei prelegeri susținute în cadrul Festivalului Mondial de Știință, Dr. Matthew Liao, directorul Centrului de Bioetică al Colegiului de Sănătate Publică Globală de la Universitatea din New York, a prezentat viziunea FEM privind modificarea genetică a oamenilor în numele salvării planetei. “Oamenii mănâncă prea multă carne. Și dacă ar reduce consumul de carne, atunci ar ajuta cu adevărat planeta”, a declarat Liao participanților la FEM.

Liao a discutat despre cum să facă oamenii intoleranți la carne prin intervenții chimice și hormonale. “Dar oamenii nu sunt dispuși să renunțe la carne. Unii oameni vor fi dispuși să o facă, dar alți oameni – pot fi dispuși, dar au o slăbiciune a voinței. Ei spun ‘această friptură este pur și simplu prea suculentă, nu pot face asta’. Apropo, eu sunt unul dintre aceștia”, a recunoscut Liao.

“Așa că iată o soluție. Deci se pare că știm multe despre – avem aceste intoleranțe”, a continuat Liao. “De exemplu, eu am o intoleranță la lapte. Și unii oameni au intoleranță la raci. Așa că este posibil să putem folosi ingineria umană pentru a demonstra că suntem intoleranți la anumite tipuri de carne, la anumite tipuri de proteine bovine.”

“Există o insectă numită căpușa Lone Star, care, dacă te mușcă, vei deveni alergic la carne. Așa că este ceva ce putem face prin inginerie umană. Este posibil să putem aborda probleme mondiale cu adevărat mari prin intermediul ingineriei umane”, a adăugat el. Dar Liao vrea, de asemenea, să micșoreze oamenii prin eugenie sau injecții de hormoni, astfel încât să consume mai puține resurse. Sa-i facă pitici.

În timpul Summit-ului de la Davos din 2021 al FEM, lucrarea lui Liao din 2012 “Human Engineering and Climate Change” a fost adusă în discuție în timpul unei prezentări despre “Dieta pentru sănătate planetară”, o inițiativă globalistă de a îndrepta omenirea către diete bazate pe plante și consumul de surse alternative de proteine, cum ar fi insectele și țesutul de carne sintetică crescută în laborator, cum ar fi Beyond Meats, susținută de Bill Gates.

Anul trecut, în decembrie, în pregătirea summitului virtual de la Davos din acest an, Forumul Economic Mondial și-a dezvăluit cadrul de bioinginerie într-o prezentare intitulată “3 scenarii pentru modul în care bioingineria ar putea schimba lumea noastră în 10 ani”:

“Vaccinurile comestibile cultivate în plante și editarea genetică CRISPR au fost câteva dintre punctele forte ale cadrului. Prezentarea s-a bazat pe o lucrare academică sponsorizată de Forumul Economic Mondial, intitulată Bioengineering Horizon Scan 2020. Pentru Summitul de la Davos din acest an, lucrarea de bioinginerie umană a lui Liao a fost adăugată pentru a fi luată în considerare ca o posibilă completare a documentului Bioengineering Horizon Scan 2020 atât pentru cadrul de bioinginerie al Forumului Economic Mondial, cât și pentru cadrul privind schimbările climatice, deoarece abordează ambele subiecte.”

Și eugenistul Liao nu se oprește aici. Propune chiar micșorarea ființelor umane la 50cm.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Nimeni nu stie planurile lui Dumnezeu pt Omenire, dar e posibil ca si indelunga Lui rabdare sa se termine odata, relativ la aceste satane psihopate si sa vedem cum intr-un viitor mai apropiat sau ma indepartat, echipe ale mortii formate din cetateni voluntari bine informati si gata de actiune din diferite state, ii vor cauta si vor vana ca pe niste muste pe aceste bestii dezaxate, dandu-le in mod legitim o moarte cumplita prin cele mai dure torturi posibile, dar nu inainte de a afla de la ei, pe sefii lor oculti, sub promisiunea mincinoasa ca astfel ar fi lasati in viata! Daca as prinde astfel de vremuri, tare as dori sa fac parte dintr-o astfel de echipa, desi stiu bine ca, concurentza ar fi uriasa! Sa nu uitam ca in Istorie a existat un astfel de eveniment sangeros, cand regele Frantei, Filip al IV-lea cel Frumos, le-a pregatit o moarte cumplita majoritatii cavalerilor templieri in frunte cu marele lor maestru, Jacques de Molay, intangibili pana atunci si care sunt inaintasii satanelor oculte de astazi!

    1. Nu e rea ideea,când ești atacat de un animal turbat pui mâna pe un par și te aperi..în cazul de față unul cu repetiție,7,62mm…

  2. Cred că suntem cu adevarat martorii punerii la cale a propriului nostru asasinat, acești nemernici deghizați în oameni de știință nu fac decit să ne spună cum au de gînd să ne decimeze . Sub pretextul salvării planetei – în acest moment. De cine o salvează? Si pentru cine?
    Nu sunt decît niște teroriști cu diplome. Ucigași cu sînge rece. Ce ne tot prezintă de cîțiva ani este un Holocaust, unul adevărat . Închinat zeului lor Baal.

    1. Păi de fapt ei vor să pregătească planeta pentru alte rase extraterestre ce vor să modifice nu doar oamenii ci și ambianța climatică planetară pentru ca astfel , planeta noastră să fie un mediu propice pentru acele rase doritoare de a coexista cu noi…

  3. Concluzia e ca si alergiile de pana acum (la lapte, nuci, gluten, polen, etc) au fost create tot de “om”, “iluminat” de focul iadului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button