X

Ticăloșii de la ANCOM mai blochează un site ortodox: DanielVLA nu mai poate fi accesat din România

ANCOM de regulă are alte obiective mai importante pentru agenda sistemului, precum implementarea rapidă a 5G, însă reacționează la armata de trolli plătiți de Soros să raporteze la GCS (grupul de comunicare strategică) articolele care le divulgă planurile diabolice. 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Indiferent că aduci argumente bazate pe studii și pe analize ale unor specialiști, precum doctori, juriști, sistemul îți bagă pumnul în gură acuzându-te de fake news.

Site-ul ortodox DanielVla poate fi accesat în continuare activând VPN-ul la browserul Opera, folosind browserul Tor și alte metode pe care pe puteți citi aici.

UPDATE: Administratorul site-ului DanielVla a făcut un nou blog: nouldanielvla.wordpress.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Nu stiu cine sunteti, dar cred ca sunteti apologeti ai ortodoxiei.Cred ca aparati pe Dumnezeu-Biserica
    Lui, a noastra. Vad ca aveti probleme.Dumnezeu sa fie cu Dvs.si Maica Domnului ! Duhul Sfant !

  2. Nu cred că măgăria asta e făcută de instituții ale statului român, fie chiar și din exces de zel. Sunt niște indivizi care pândeau de mult momentul “prielnic” pentru a plăti niște polițe. La adăpostul pandemiei și luptei împotriva fake-news, au început să acționeze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button