X

Scandal în China privind vaccinurile. Un cercetător american avertizează: atenție la vaccinurile produse în China!

de null

de Catherine J.  Frompovich

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vă rugăm să considerați aceasta drept „un anunț de interes public”, dacă doriți, pentru că media principală, media cea oarbă, nu vă va informa despre crescândul scandal din jurul vaccinurilor chinezești și nici despre protestele uriașe împotriva vaccinurilor produse și administrate în China.

Oricum, ca un avertisment personal, trebuie să precizez acest lucru: sunt suspicioasă în privința a orice este produs în China, mai ales după ce am efectuat cercetările pentru capitolul 13, intitulat Dezghețul comercial al Chinei: Toxic și „Made in China” din cartea mea din 2009, Viețile noastre chimice și deturnarea ADN-ului nostru – o privire asupra a ceea ce probabil ne îmbolnăvește

Ca o ilustrare a acestei suspiciuni, ieri am cumpărat niște folie de plastic pentru ambalat alimentele pe care scria „fără bisfenol-A sau alte toxine”. Cu toate acestea, când am ajuns acasă și am citit și scrisul mărunt, am văzut „Made in China”. Ei bine, am returnat folia magazinului, pentru a-mi fi înapoiați banii întrucât, așa cum cercetările mele au dezvăluit, foarte multe dintr produsele de larg consum din China – fie ele nealimentare, ca de exemplu placile din fibre de sticlă sau alimentare, precum peștii și fructele de mare crescuți în crescătorii – sunt contaminate cu chimicale toxice, așa cum am prezentat pe larg în capitolul 13 al cărții menționate anterior.

Acestea fiind zise, cred că am explicat de ce trebuie să avertizez despre vaccinuruile produse in China. Iată ceva ce ar trebui să vă trezească și vouă interesul:

„…Autoritatea Sanitar-Veterinară a Chinei (CFDA) a anunțat că a dispus încetarea completă a activității pentru producătorul de vaccinuri și a pornit o investigație.”

„Changchun Changsheng Biotechnology este al doilea mare producător din China de vaccinuri anti-rabie și subsidiara unei mari companii producătoare de vaccinuri și listată la bursă.”

„Compania a declarat, într-un scurt reportaj pentru bursă, că deja a oprit producția unui alt vaccin – cel anti-difteric, anti-tetanos și anti-tuse convulsivă – pe care inspectorii l-a descoperit a fi sub standarde și care, de asemenea, a intrat în atenția publicului.” [1]

Întrebarea pe care ar trebui să și-o pună toți medicii, asistenții sanitari care administrează vacinuri, părinți sau persoane care urmează să fie vaccinate, înainte de a semna că sunt de acord să fie vaccinate contra difteriei, tetanosului sau tusei convulsive este: „Oare vaccinul DTP pe care îl voi primi este făcut în China? Aș putea, vă rog, să văd prospectul dinăuntrul cutiei vaccinului?

Cetățenii chinezi protestau împotriva vaccinului DTP menționat mai sus în timp ce oficialitățile chineze curățau internetul de orice referire la problemele vaccinurilor chinezești.

Iată ce scria un ziar chinez:

„ Cotidianul Poporului a scris duminică despre faptul că inspectorii locali trebuie „să întreprindă acțiuni rapide și să desfășăare o anchetă completă, după care să anunțe rezultatele oficiale în cel mai scurt timp, pentru a detensiona populația.”

Cetățenii chinezi au protestat împotriva vaccinurilor pe rețeaua chineză de socializare WeChat, pe care cititorii pot încerca să o acceseze aici: https://www.youtube.com/watch?v=TBVpw4CZ0rU.

Părinții chinezi sunt foarte iritați de standardele chineze de siguranță, mai ales din 2008 încoace, când 300.000 de copii s-au îmbolnăvit după ce au băut lapte praf contaminat cu melamină. Șase copii au murit!

Ceea ce nu știu consumatorii de medicamente și părinții americani este că foarte multe dintre vaccinurile administrate în SUA este posibil să fie produse în China. În 2016, un raport spunea următoarele:

„Producătorii europeni și americani de vaccinuri, precum Merck & Co., GlaxoSmithKline Plc. și Sanofi Pasteur S.A., își păstrează operațiunile de producție a vaccinurilor din China, această activitate fiind în creștere, iar companiile occidentale producătoare de vaccinuri se orientează și spre încheierea de parteneriate cu companii chineze de același profil. [2]

Mai departe, în 2017, loturi întregi de vaccin DTP produs de Changchun Changsheng au fost retrase! [3]

Actualul scandal este despre vaccinul anti-rabic pentru oameni! [4]

Chiar dacă autoritățile sanitare americane dar și alții susțin că nu există vaccinuri chinezești administrate în SUA, dacă aș fi o persoană care vrea să se vaccineze, tot aș pune întrebarea: „E făcut în China?”, pentru că am aflat, în cercetările mele, că nu poți avea încredere în autoritățile americane și în informațiile pe care acestea le pun pe vaccinuri, pretinse a fi „sigure”.

Referințe:

[1] https://www.yahoo.com/news/censors-jump-action-chinas-latest-vaccine-scandal-ignites-130244024.html
[2] https://thevaccinereaction.org/2016/04/should-we-be-concerned-about-vaccines-made-in-china/
[3] https://thevaccinereaction.org/2017/11/dpt-vaccines-recalled-in-china/
[4] https://www.reuters.com/article/us-china-vaccines/fresh-scandal-erupts-over-vaccine-safety-in-china-idUSKBN1KC0CW

Resurse:

Piața mondială de vaccinuri va ajunge la 48 miliarde dolari în 2025
https://thevaccinereaction.org/2018/03/global-vaccines-market-worth-48-billion-by-2025/

Un nou scandal privind siguranța vaccinurilor se aprinde in China / 22 iulie, 2018
https://www.reuters.com/article/us-china-vaccines/fresh-scandal-erupts-over-vaccine-safety-in-china-idUSKBN1KC0CW

Despre autoarea articolului precum și despre cărțile ei puteți afla mai multe aici.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Părintele Justin Pârvu ne-a spus câteva cuvinte despre vaccinarea din zilele noastre. Dacă îl considerăm pe Părintele Justin ca fiind un copil al lui Dumnezeu, atunci să luăm aminte la cele ce ne-a spus. Și să nu uităm că și destul de mulți monahi îl contestau și încă îl mai contestă pe Părintele Justin. De ce oare? Din aceleași motive pentru care a fost și este încă contestat Hristos. Cine are urechi de auzit să audă.Doamne ajută !

  2. Poate sa fie si lovitura sub centura, cum s-a intamplat la nou cu vaccinurile cantacuzino. Farma isi decimeaza concurenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button