X

Dacă taceți acum, veți zbiera pe urma în iad…

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Daca taceti acum, veti zbiera pe urma in iad, caci scris este:

 

Iar partea celor fricoşi şi necredincioşi şi spurcaţi şi ucigaşi şi desfrânaţi şi fermecători şi închinători de idoli şi a tuturor celor mincinoşi este în iezerul care arde, cu foc şi cu pucioasă, care este moartea a doua.

 

http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?cap=21&id=4

Fratilor, legea impotriva antisemitismului nu este despre graffiti pe zidurilor sinagogilor si nici despre slogane extremiste de genul “moarte evreilor”, caci impotriva unor asemenea fapte exista deja legi si inca de multa vreme. Ci este cu bataie lunga si reprezinta cel mai grav atac impotriva libertatii religioase si a libertatii de exprimare din ultimii 25 de ani din Romania.

Asupra primului aspect ne vom referi in materialul de fata, caci respectiva lege va interzice parti consistente din Sfanta Scriptura, din Sfanta Liturghie, din Prohodul Domnului si din scrierile Sfintilor Parinti, ba mai mult, prevede ani grei de puscarie impotriva celor ce se opun, dupa cum foarte bine se explica la finalul acestei scrisori deschise:

Scrisoare deschisă către Președintele României pentru a trimite legea antisemitismului la Parlament spre revizuire

Ierarhii BOR trebuiau sa fie primii care sa se ridice impotriva acestei legi. Dar Ierarhii tac. Poate n-au aflat inca …

Sa-i ajutam sa afle. Scrieti-le. Pe e-mail sau prin Posta Romana. Sau care puteti, mergeti personal.

Apoi, trebuiau sa strige manastirile. De acolo vin Ierarhii si acolo este pastrata traditia. Cel putin teoretic. Dar n-am aflat sa fi zis si ele ceva. Poate nici ele nu stiu de o astfel de lege? Sa le ajutam. Care merge pe la manastiri, sa vorbeasca cu parintii de acolo. Marii Duhovnici n-ar fi tacut. Glasul lor ar fi fost un tunet, o chemare de leu ce ar fi ridicat o tara. De fapt de aceea nici n-au indraznit sa dea o astfel de lege pe vremea lor.

Dupa care, trebuiau sa vorbeasca si preotii de mir. Dar poate ei deja vorbesc in parohiile lor. Iar daca nu vorbesc, vorbiti voi cu ei, indiferent daca sunteti sau nu pomenitori, caci ii cunoasteti, doar ati fost ani de zile in aceleasi biserici.

Ce fac insa vedetele? Preoti, calugari, teologi, mireni, ce pana nu demult tot spuneau una alta pe bloguri, in conferinte, in reviste tiparite sau pe youtube. Ei sunt cei mai informati, deci nu aveau cum sa nu afle despre acest oribil atac impotriva Ortodoxiei. Stiti de careva sa fi zis ceva pe chestia asta? Sa-i ajutam si pe ei. Scrieti-le la greu la comentarii, pe e-mailuri, sunati-i la telefon. Cei mutati la Domnul, precum Mugur Vasiliu sau Florin Stuparu, n-ar fi tacut.

Fratilor, inca o data se vede treaba ca trezirea trebuie sa se faca de jos in sus. Deci sa se faca. Aveti aceasta datorie de a marturisi.

Pe de alta parte, nu doar Ierarhii, preotii, calugarii si fostele vedete traditionaliste trebuie trasi de maneca, ci si politicienii si ziaristii. Sub nici o forma nu trebuie sa va limitati la o petitie. Scrieti politicienilor din circumscriptia voastra electorala, ca sa stie ce-au votat. Daca mai traiau cei disparuti suspect de devreme, precum Antonie Iorgovan, Corneliu Vadim Tudor sau Adrian Paunescu, asa cu bube in cap si de stanga cum erau ei, n-ar fi tacut.

Scrieti presedintelui tarii pentru a nu promulga o astfel de lege. Scrieti ziaristilor pe care-i stiti mai curajosi, macar celor ce s-au exprimat cu ocazia legii antilegionare.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Păi, atunci când oamenii au început să mai scrie câte ceva despre unele fețe bisericești de rang înalt ori obișnuite, oamenii obișnuiți ori slujitori ai altarelor, acei oameni care au luat pozție, au fost categorisți ca fiind împotriva bisericii și credinței, dar oamenii de rând au fost cu un pas înainte, pentru că au reușit să afle ce gândeau și vorbea lumea pe la colțuri, multi oameni vorbeau / vorbesc despre multe fapte care au determinat pe dușmanii de moarte ai lui HRISTOS, să facă un pas înainte pentru eliminarea credinței creștine ortodoxe din România, au ajuns minorități religioase și umane să facă ordine în viața poporului român majoritar și asta pentru nepăsarea noastră a românilor și mai ales din cauza conducerii bisericii creștine ortodoxe române și celei de la nivelul centrul politic !? Până când mulți slujitori ai altarelor nu își vor schimba modul de viață : să adopte o viață plăcută lui Dumnezeu, modestia să ia locul luxului, iubirea de aproapele să fie problema care să-i frământe pe slujitorii altarelor, oamenii săraci / familiile sărace să fie ajutate tot timpul / mereu și nu neglijate, lăsate de izbeliște, copiii care se culcă fără să fi mâncat, să fie preocuparea slujitorilor altarelor și familiile care, nu au un acoperiș deasupra capului, rechizitele școlare pentru copiii familiilor sărace, deplasarea preoților în parohia respectivă pentru a afla necazurile și nevoințele oamenilor din parohia respectivă, slujitorii trebuie să fie în legătură permanentă cu oamenii din parohie, deci preotul trebuie să muncească cu timp și fără timp pentru oile sale care au fost dăruite de DUMNEZEU DOMNUL SAVAOT, la hirotonie și trebuie să fie cu maaare grijă să nu piardă nici o oaie din turma sa, că uitați a venit lupul ca să distrugă staulul și să mănânce oile și păstorii noștri, stau ca ” curca pe ouă, adică stau în palatul de fildeș și îmbrăcați in veșmintele luxoase și împopoțoniți cu : cruci de aur și bătute în pietre scumpe / prețioase, mitrele ce să mai spunem, butonii de aur, mașini de sute de mii și mii de euro și muuuuulte altele, păi și muuulți oameni păstoriți de ei, sunt ca vaaaaaide ei, unde este simplitatea și modestia lui HRISTOS, dacă acum, ar veni HRISTOS, nu l-ar biciui evreii răstignitori, ci chiar cei care zic că-l slujesc pe HRISTOS, pentru că îi face de rușine / de râs cu sărăcia și simplitatea LUI, să avem pardon, întâi să ne schimbăm pe noi înșine și pe urmă, să ne legăm de legile care vin ca o pedeapsă de la DUMNEZEU, spre trezirea la adevărul adevărat, al multora dintre cei care zic, că-l iubesc și îl mărturisesc pe DUMNEZEU DOMNUL SAVAOT, dar asta o fac doar din perspectiva lor de îmbogățire și împopoțonire continuă și de oile lor nici, nu au habar, “domnilor” slujitori ai altarelor, treziți-vă din somnul cel de moarte, din cauză apare monstrul cel drăcesc !

  2. Vrem chiar solicităm / dorim ca slujitorii altarelor, să fie primii care să iasă în față și să lupte / să ia ” taurul de coarne ” în lupta pentru apărarea credinței creștine ortodoxe, în lupta cu dușmanul, nu îndemnați oamenii de rând, ca să înceapă lupta cu vrăjmașul credinței strămoșești, adică creștină ortodoxă, voi, slujitorilor altarelor : patriarhul Daniel, toți mitropoliții, ierarhii, preoții, ieromonahii, stareții, călugării, călugărițele…. , fiți un exemplu de luat de către creștinii de rând, care creștini formează turma lui HRISTOS DOMNUL DUMNEZEU, ieșiți cu crucea înainte și cereți oilor să vă însoțească în duhul LUI DUMNEZEU DOMNUL SAVAOT și vă, vor urma în procesiunile organizate, în lupta împotriva vrăjmașului minoritar care vrea distrugerea și eliminarea credinței creștine ortodoxe și creștinilor ortodocși majoritari din România !? Cum este posibil ca noi, românii să stăm cu mâinile încrucișate și totodată nepăsători în fața acestor atacuri precum, criminalii care atacă pe la spate și autoritățile politice și mass-media nu scoate nici un cuvânt, ne vorbesc despre condamnarea lui dragnea liviu nicolae și mitingurile pe tema justiției, astea sunt ca un ” paravan și totodată pentru ca să ne distragă atenția de la ce este cel mai important poporul român, credința noastră strămoșească, adică credința creștină ortodoxă ! Să mai mergeți și să-i mai votați pe acești politicieni, oameni care vor cu bună știință să ne elimine pe HRISTOS din viața noastră / tuturor românilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button