X

Paradoxul Generatia Millennials – Teoria Pamantului Plat

de Saccsiv
Foto: http://www.businessinsider.com/millennial-investors-must-avoid-one-big-temptation-if-they-want-to-save-money-2018-3

Consider ca Millennials sau Generatia Y este cea mai indoctrinata cohorta demografică cu “valorile” Noii Ordini Mondiale, pe care le si accepta aproape in totalitate, fiind cea mai apropiata de tipul de sclav ce-l va reprezenta omul nou:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ÎNFRICOȘĂTOR: Generația Y (tineri americani sub 36 de ani) sprijină socialismul și comunismul / ÎNTREBARE FUNDAMENTALĂ: sunteți siguri că știți ce-i aia liberalism, social democrație, socialism sau comunism?

Adica papusarii si-au facut treaba.

Pe de alta parte, aceasta generatie este cea mai deschisa la a accepta cea mai dura dintre toate “teoriile conspiratiei”, anume, Teoria Pamantului Plat:

Sondaj: O TREIME dintre tinerii americani între 18 și 24 de ani NU SUNT SIGURI dacă PAMANTUL E ROTUND

Iar asta pentru mine reprezinta un paradox. Caci Teoria Pamantului Plat este precum o mare dinamita de natura a distruge chiar fundatia intregului edificiu pe care-l construiesc de zor aceiasi papusari de peste 200 de ani.

 

Consecintele acceptarii Teoriei Pamantului Plat

Crezi intr-un Pamant Plat? Deci crezi intr-un Pamant fix, adica, evident, consideri modelul geocentric ca fiind cel corect. Adica, dai la o parte tot ceea ce te-au invatat la scoala, in carti si filme despre Sistemul Solar, Galaxii, Big Bang si Relativitate. Dar daca le dai pe acestea la o parte, e clar ca trebuie sa-i tai de pe lista oamenilor credibili si pe cei ce le-au inventat, dar si pe cei care le promoveaza.

Si de indata ce-ai ajuns ajuns aici, n-ai cum sa nu te gandesti ca aceiasi te-au mintit si cu evolutia dar si cu multe altele ce tin de stiinta moderna. Inclusiv vaccinuri.

Ba mai mult, intreaga aceasta minciuna nu putea rezista atata vreme fara existenta unor papusari ce sforaresc niste marionete cu ajutorul carora stapanesc in toate tarile peste Universitati, ministere, producatori de filme si mass-media.

Iar daca accepti existenta unor astfel de papusari, pasul firesc urmator e sa te gandesti la motivul pentru care acesti papusari au indobitocit lumea cu asemenea grozavii. Caci doar n-au facut-o de distractie, ci au facut-o cu un scop. Deci care-i scopul?

Lucrurile nu se opresc insa aici. Daca exista niste papusari atat de puternici, oare doar la domeniul asta stiintific sa-si rezume activitatea? Nu cumva aria preocuparilor lor este cu mult mai vasta iar minciunile stiintei moderne nu sunt decat o componenta a unui sinistru urias angrenaj?

 

Paradoxul

Sunt intrebari firesti la care ar trebui sa se gandeasca oricine accepta Teoria Pamantului Plat. Si totusi, millennials raman cei mai furibunzi aparatori ai aproape tuturor “valorilor” Noii Ordini Mondiale …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Nu toată generația Y crede în teoria pământului plat ci foarte putini.Dar și cei care cred nu o fac cu credința în Dumnezeu ci mai mult așa ca niște oameni ,,mai deschiși la minte” care au sesizat o conspirație pe tema asta.Teoria este alimentată de lipsa unor imagini clare care să arate forma pământului de la o distanță suficientă cat să-l cuprindă tot.

    1. Astfel de imagini există cu prisosință doar că susținătorii teoriei respective spun că sunt trucuri optice și desene inventate. Adică ei văd doar ce vor.

    2. Avem foto de pe luna , din satelit cu un pământ perfect sfetnic .Pentru ca nu sunt răspunsuri la întrebări , ajunge să fie greu de acceptat tot ceea ce nasa si “știința modernă” atât de capabilă să descifreze misterele universului …. Dar incapabilă să livreze o imagine credibilă cu pământul care e ba elipsoid , ba para , dar in nici un caz o sferă cu forme miroase repetitive sau continente cu dimensiune variabila in functie de anul cand nasa a făcut asa zisele foto. Nu cred decat in Dumnezeu. Iisus a spus “Eu sunt calea, adevărul și viața ” asa ca prea puțin imi pasa ce forma are pământul.

  2. Pana la urma pe noi oamenii de rand, nu conteaza foarte mult daca pamantul este plat sau rotund. La ce ne-ar ajuta si daca am sti? Nu sunt lucruri asa de importante pentru viata noastra si nici pentru maintuirea noastra. Sunt argumente multe si pentru o varianta si pentru alta. Totusi trebuie sa fim critici si sa gandim cu mintea noastra si sa nu luam totul de-a gata cum ne este servit. La o observatie cu ochiul liber a ceea ce ne inconjoara, vedem ca soarele si luna se misca de la rasarit la apus si nu pamantul, pamantul cu ochiul liber se vede ca este plat , binenteles cu vai si dealuri, daca ne invartim in jurul axei noaste si privim la orizont vedem ca pamantul este ca un cerc etc. Si atunci nu este logic ca ceea ce vedem este realitatea? De ce sa afirmam lucruri pe care simturile noastre nu le simt, de ce sa spunem ca pamantul se invarte si nu soarele, daca noi vedem total opusul la ceea ce spune stiinta. Noi nu simtim absolut deloc ca pamantul se invarte si nici nu ametim, de ce sa spunem ca se invarte daca nu simtim lucrul acesta. Cred ca ar trebui sa privim la modul cel mai simplu si de bun simt ceea ce ne inconjoara si sa le contemplam asa cum vrea Dumnezeu.

  3. Forma pământulu contează, chiar și pentru mântuirea noastră. De ce? În primul rând că nu reiese nicăieri în Sfânta Scriptură că pământul ar avea forma unui glob care se învârte cu viteză amețitoare prin “univers”. Poate avea forma rotundă a unui disc, care este staționar. Ca să ne mântuim trebuie să urmăm Sfânta Scriptură și nu invențiile făcute de mai marii lumii acesteia care se închină la diavol cu scopul de a ne păcăli. În al doilea rând această teorie a globului terestru face parte dintr-un lung șir de înșelări cu care suntem bombardați din ce în ce mai mult pe măsură ce timpul trece. În al treilea rând pozele pe care ni le livrează NASA, ca și toată activitatea NASA sunt false, făcute pe calculator. Dacă studiați aceste poze veți vedea că există niște șabloane care se repetă “copy-paste” pe suprafața globului care ne este prezentată. Măcar să fi desenat suprafața pământului diferită, nu să se repete ridicol același șablon. În plus unde sunt miile de sateliți care orbitează în jurul pământului că nu se vede nici unul … Foarte superficiali specialiștii de la NASA … În al patrulea rând nu toți oamenii care cred în teoria pământului plat sunt credincioși. Sunt unii “truth”-pe internet și nu numai care fac valuri cu teoria pământului plat, dar ei sunt atei. Nu fac nici o legătură între forma pămâtului și ceea ce scrie Sfânta Scriptură despre asta.

    1. Totusi nu vad legatura intre forma pamantului si mantuire. Oare daca nu stim forma pamantului, nu ne mantuim?

      1. Nene Marius, daca pamantul ar fi plat oare cum ar fi aparut el plat ? Daca pentru un pamant rotund exista o teorie, cum ai putea explica tu aparitia unui pamant plat daca nu creat de Dumnezeu ?
        Aici e judecata si …… mantuirea fiindca un pamant plat este si DOAR ESTE FACUT nu aparut din senin dintrun mare big bang.

        1. abcdef..z. am spus eu oare ca pamantul nu e creat de Dumnezeu? Am spus doar ca nu ne ajuta la mantuire sa stim daca este plat sau rotund.Atat.

  4. daca pamantul se invarte in jurul soarelei, soare ce alearga prin galaxie, care galaxie e una printre altele se pierde importanta pamantului in marea masa cosmica. invers vorbind cu pamantul centrul in jurul caruia se invarte tot, se reda valoarea si importanta creatiei lui Dumnezeu din care cea mai frumoasa este omul, stapan peste pamant. E o chestie de optica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button