Dragnea și Netanyahu au pus la cale crearea unei BAZE de date “extensive”, care COLECTEAZĂ “informaţii detaliate despre PACIENȚI, de ordin clinic, biologic şi comportamental”

mai 11, 2018 4965 4 http://bit.ly/2KTKcvt

Liviu Dragnea a discutat în vizita sa din Israel cu premierul israelian Benjamin Netanyahu despre posibile investiţii în sistemul românesc de sănătate, potrivit unui raport despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor. Printre subiectele discutate se numără cooperarea medicală, iar Netanyahu i-a prezentat lui Dragnea proiectul de creare a unei baze de date “extensive”, care colectează “informaţii detaliate despre pacienţi, de ordin clinic, biologic şi comportamental”.

Domeniul medical este unul tot mai prezent în contactele oficiale dintre PSD şi oficialii israelieni. Subiectul a fost şi pe agenda întâlnirii dintre Viorica Dăncilă şi Benjamin Netanyahu, potrivit comunicatului oficial al guvernului..

Astfel, premierul Viorica Dăncilă l-a numit consilier onorific pe medicul personal al lui Benjamin Netanyahu, Herman Berkovits. În noiembrie 2016, primarul PSD al Bucureştiului, Gabriela Firea, enumera medicina printre domeniile prioritare pentru colaborarea cu Israelul.

Raportul despre vizită depus la Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor îl puteți vizualiza AICI.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Dragnea și Netanyahu au pus la cale crearea unei BAZE de date “extensive”, care COLECTEAZĂ “informaţii detaliate despre PACIENȚI, de ordin clinic, biologic şi comportamental””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Unu din Moldova
  # 11 mai 2018 at 16:39

  Cica la anul ,,papa,, Francisc va face o vizita in România ; interesant , sa vedem ce o mai vrea de la noi ;

  • petrupetru
   # 12 mai 2018 at 2:23

   „Marlan de doi bani” e un pleonasm, scuzati!

 2. adevarat
  # 12 mai 2018 at 11:26

  suntem vanduti ca vitele la targ…se pregateste tehnologia de modificare prin nanogenetica. semnul fiarei va fi dat ca pe ceai, ca sa traiti mai mult , mai bine, sa aveti succes in viata….cand israelul va avea toata tehnologia de manipulare a mintilor si va putea produce orice atunci al 3-lea razboi poate fi declansat oficial.

Scrie un comentariu

Scroll Up