X

Un val de cenzură vine înaintea alegerilor europene

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu doar partidele politice se pregătesc pentru alegerile europene. 

Meta, proprietarul Facebook și Instagram, în colaborare cu UE, este în proces de creare a unui Centru de operațiuni electorale, cu zeci de experți și analiști pentru a identifica și rezolva potențialele amenințări.

Centrul va monitoriza spațiul cibernetic pentru dezinformare, manipulare și abuz de AI, eliminând orice conținut pe care îl consideră fals, dăunător sau periculos. Cu alte cuvinte, vor acționa ca cenzori.

Monitorizarea a 27 de țări cu o populație totală de 450 de milioane a necesitat, potrivit Meta, o investiție de 20 de miliarde de dolari pentru a crește de patru ori numărul de oameni care lucrează în această sferă, până la 40.000. Aceasta include 15.000 de verificatori de conținut care vor examina materialul de pe Facebook și Instagram în 70 de limbi.

Cu toate acestea, această armată de 15.000 de cenzori poate să nu fie suficientă, motiv pentru care Meta a decis să mențină legătura cu 29 de organizații din întreaga Europă care au fost alese să monitorizeze și ele. Toți trebuie să aibă certificatul IFCN (International Fact-Checking Network) pentru a garanta transparența și neutralitatea.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Ce cenzură ??? Sa se ducă dracu cu cenzura lor, cu rețelele lor sociale, cu Meta lor, cu UE a lor, cu SUA lor și cu toată gașca lor de asasini planetari și cu dictatura lor iudeo- talmudista !!!! Ne – am saturat de paraziții ăștia ordinari, de slugoi ai talmudului, ai Israelului, ai bancherilor teroriști !!!! Nu o sa ne pună nimeni călus la gură și cu atât mai puțin javrele astea care stau capră în fata Israelului și a mafiei kazare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button