X

Despre ECUMENISMUL TOTAL si ANTIHRIST

de Saccsiv

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Spre deosebire de incercarile din evul mediu, actuala stradanie de unire dintre ortodocsi si catolici trebuie vazuta ca parte a ecumenismului modern de tip total, adica a marelui ghiveci religios ce-l va accepta pe antihrist.

Astfel, desi folosit des, termenul de unire este folosit gresit, fiind de fapt vorba despre o „unire” intre ghilimele, un soi de fratie intre cele doua biserici, un soi de unitate in diversitate. Altfel spus, sa nu ne asteptam la ceva de genul:

Pomenirea mucenicilor din Athos, carora li s-a dat foc caci s-au opus ticalosiei imparatului bizantin ce la conciliul de la Lyon din 1274 a semnat unirea cu catolicii …

Adica, sa nu ne asteptam la o reusita a papei de a subordona din toate punctele de vedere biserica ortodoxa. Si aici trebuie facuta o paranteza: am folosit mai sus termenul de biserica si pentru catolici, deoarece acesta a intrat in limbajul comun. Insa e folosit gresit, caci Biserica e doar una, cea a lui Hristos. Iar catolicii s-au desprins de ea, incet si sigur. Vaticanul incearca sa-si convinga credinciosii (si sa-i convinga si pe altii) ca e continuatorul vechii Rome crestine, insa lucrurile nu stau deloc asa. Vechea Roma nu era intr-o uniune cu lumea ortodoxa, ci era parte a lumii ortodoxe. Daca pe vremea Sfantului Maxim Marturisitorul (580-662), de exemplu, Papa si Roma au tinut dreapta credinta, in timp ce Constantinopolul si estul acceptasera erezii, cu timpul, Roma s-a tot indepartat de Ortodoxie, pana a ajuns Vaticanul de azi:

Papa vrea Guvern Mondial

Astronomul Papei: “Aş fi încântat să botez un extraterestru”

Lista albumelor muzicale recomandate de VATICAN reflecta deschiderea acestuia spre NOUA ORDINE MONDIALA …

Vaticanul lauda ultima serie din Harry Potter

Ghiveciul final va include mare parte dintre: ortodocsi (sau mai bine zis partea de ortodocsi ce nu va veghea treaza), catolici, protestanti, evrei, islam, cei ce cred in reincarnare, animism, etc. Toti acestia au credinte atat de diferite, incat este imposibil sa-i unesti intr-o singura religie. Dar, le poti crea iluzia ca sunt frati intre ei, in numele pacii, al iubirii, al noii lumi a binelui pe acest pamant. Adica ceva de genul:

VIDEO si FOTO: Ecumenism muzical total in Rusia

VIDEO – Chemare la ECUMENISM TOTAL: duminica, 26 septembrie 2010, la Ierusalim. Crestini, evrei, musulmani, budisti, samani sunt indemnati sa se roage simultan (care la ce stie) pentru pace …

Le poti crea iluzia ca fiecare a gasit un drum propriu spre acelasi Dumnezeu. Si astfel se va forma un soi de „unire”, o federatie a religiilor, tocmai buna sa-l accepte pe antihrist, cel ce initial va fi un lider carismatic, ce va propovadui iubirea si pacea, ce va face minuni si care se va stradui sa vorbeasca in mare masura pe limba si credinta fiecaruia.

Ca atare, ecumenismul “crestin”, despre care tot vorbim de la Sinodul din Creta incoace, nu este punctul terminus, el fiind cu totul insuficient pentru o fundatie religioasa antihristica. Ecumenismul “crestin” va trebuie obligatoriu sa fie parte componenta a unui soi de new age care sa-l inglobeze. Doar astfel antihristul va putea fi acceptat pe intreg Pamantul. Aceasta uniune a religiilor sau federatie a religiilor, eu o numesc de peste 10 ani ecumenism total.

Desi printre catolicii de rang inalt sunt destui ce viseaza cai verzi pe pereti, in sensul ca se va ajunge la un Vatican universal stapanitor peste toti cei ce-si zic crestini, adevarul este ca se va ajunge acolo unde de fapt papusarii practicanti ai inchinarii la lucifer doresc: ghiveciul despre care am pomenit mai sus.

N-am amintit degeaba si la aceasta tema de papusari, deoarece sunt cu adevarat implicati in aceasta actiune:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Episcopul Sloboziei şi Călărasilor VINCENTIU GRIFONI si Patriarhul BARTOLOMEU de Constantinopol in The Elijah Interfaith Institute (finantare ROCKEFELLER) …

Vaticanul nu este parte a Consiliului Mondial al Bisericilor, insa papusarii au puse la punct mecanismele prin care sa-l coordoneze si pe el, prin oameni pusi in functii cheie. In plus, nu trebuie sa uitam cel mai important element, anume influenta draceasca, astfel incat, chiar daca doi oameni nu fac parte din aceeasi organizatie, acestia pot lucra totusi pentru un acelasi scop, chiar daca separat, ba chiar in conditiile in care nu stiu ca lucreaza pentru un acelasi scop.

 

Maitreya

Ati auzit de personajul asta?

http://www.youtube.com/watch?v=BajmwL0a43w

Studiati va rog si:

http://www.share-international.org/

Nu stiu daca Maitreya este antihristul, insa sigur pregateste mentalul colectiv cu ideea …

In articolul DOCUMENTARE CELEBRE: „THE NEW AGE – A PATHWAY TO PARADIS?” (new age – calea spre Paradis?) gasiti un documentar in care se aminteste despre Benjamin Creme si lucrarea sa „Reaparitia lui Crist si maestrii intelepciunii„, cu al sau capitol „Cum lucreaza Planul„ in care se exprima clar conceptul de noua ordine economica si sisteme centralizate. Benjamin Creme a fost de asemenea membru Aetherius Society (o miscare a noii “religii“ UFO). Ca si Madame Blavatsky sau Alice Bailey, acesta a fost contactat de “maestrii intelepciunii“ non umani cica din Shambhala (de fapt draci). In 1959 declara ca acei “maestrii” i-ar fi spus ca dupa aproximativ 20 de ani va apare pe pamant “maestrul maestrilor“ … iar lui Benjamin Crème i se va da un rol important.

Dupa care, in 1982, continua: “Cristul este printre noi“ …

Cristul ala ar fi de fapt acel Maitreya, care s-ar fi nascut deci undeva intre 1979 – 1982, adica ar avea peste 33 de ani. I s-a cam dus vremea pentru a fi antihristul dar profet mincinos poate fi, asta daca intr-adevar chiar exista.

Vizionati va rog si:

Consider utile in acest context cateva detalii si despre cele doua femei considerate a fi adevarati stalpi ai new age:

Alice Bailey (1880–1949), este initiatoarea amplei miscari new age, continuatoarea Theosophical Society ale carei baze au fost puse de catre Madame Blavatsky.

Sotul ei, Foster Bailey (1888 – 1977), a fost mason grad 32.

Intre 1919 si 1949 a scris multe lucrari dictate de catre “maestri ai intelepciunii“, cica non oameni din zona Tibetului. A considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

In 1940 a prevazut victoria aliatilor (intr-o perioada in care multe state inca nu intrasera in razboi iar tabara acestora inca nu se formase oficial) si stabilirea de catre acestia dupa marea conflagratie a unei NOI ORDINI MONDIALE ce va duce umanitatea la un foarte ridicat nivel de civilizatie … Sa ne amintim ca la 14 august 1941, intr-un moment in care SUA inca nu intrase in razboi, a fost schitata ATLANTIC CHARTER, adevarata fundatie pentru majoritatea tratatelor si organizatiilor internationale (inclusiv Natiunile Unite si cele financiare) de dupa cel de al doilea razboi mondial, cu ocazia Atlantic Conference (nume de cod Riviera) la care au participat presedintele SUA Franklin D. Roosevelt si premierul britanic Winston Churchill (ambii masoni) insotiti de consilierii lor apropriati. Interesant este ca in cadrul sau se specifica necesitatea unei “noi ordini mondiale”. Cititi va rog si articolul:

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Alice Bailey este de asemenea intemeietoarea Lucifer Publishing Company redenumita mai apoi Lucis Trust.

(Imagine preluata din articolul A New Age Simbol de pe site-ul oficial LUCIS TRUST)

Lucis Trust este Non-Governmental Organization in cadrul Natiunilor Unite!!! La indicatia ei, in cladirea ONU se afla o camera de rugaciune cu insemnele acesteia, unde greii se aduna inaintea fiecarei sedinte generale.

Foto: http://www.bibliotecapleyades.net/imagenes_sociopol/un01_05.jpg

Un astfel de „sef secret„ non uman i-a dat in 1937 lui Bailey “Marea invocatie “. Aceasta a fost folosita inclusiv dupa evenimentele din 11.09.2001 de catre Findhorn Foundation (pe care o invoca de la infiintare ei). Este o invocatie folosita si de miscarea new age UFO.

Findhorn Foundation a fost fondata in 1972. In 1997 devine membra Conference of Non-Governmental Organizations in Consultative Relationship with the United Nations (CONGO) si membra fondatoare al mai multor grupuri active in UN Headquarters, intre care amintim The Spiritual Caucus in al carei site oficial gasiti fotografia United Nations Meditation Room, camera de rugaciune de care aminteam mai sus si careia ii face propaganda.

Cuvinte de lauda adresate camerei, precum unui templu, i-a adus si misticul Dag Hammarskjöld (1905–1961), al doilea Secretar General al Natiunilor Unite. Individul avea planuri marete cu ONU dar a murit intr-un accident neelucidat nici pana in zilele noastre.

Alt greu al Natiunilor Unite, mare iubitor de draci a fost Robert Muller (1923 – 2010). Asistent al  Secretarului General de peste 40 de ani. Poreclit “filosoful“ ONU pentru liniile directoare pe care le trasa, era plin de idei despre guvernarea mondiala. Recunoastea ca a fost influentat de Alice Bailey pe care o admira caci a fost contactata de acei “maestri ai intelepciunii“ …

Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale Theosophy-ei in general au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

In lucrarea sa “The Externalization of the Hierarchy”, Alice Bailey scria:

 

NOUA ORDINE MONDIALA va recunoaste ca productia lumii, resursele naturale ale planetei si bogatiile sale nu apartin nici unei natiuni, ci vor fi impartasite tuturor. Nu vor mai exista natiuni la categoria „a avea” iar altele la polul opus. Printr-un proces echitabil si corect se va organiza distributia graului, al petrolului si a mineralelor, in functie de nevoile fiecarei natiuni si popor.Toate acestea vor fi stabilite in raport cu intregul planetar.”

NOUA ORDINE MONDIALA se va baza pe recunoasterea faptului ca toti oamenii sunt egali la origine, doar ca se afla la diferite stadii ale dezvoltarii evolutive. Integritatea personala, inteligenta, viziunea si experienta, la care se va aduaga si bunavointa, vor indica viitorii conducatori.”

NOUA ORDINE MONDIALA va fi fondata pe un sentiment de responsabilitate. Regula va fi „toti pentru unul si unul pentru toti

In perioada de pregatire a NOII ORDINI MONDIALE se va reglementa dezarmarea. Aceasta nu va fi optionala. Nici unei natiuni nu-i va fi permis sa produca echipamente in scopuri distructive sau sa violeze integritatea altei natiuni. „

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

 

Madame Blavatsky

Un personaj care a ravarsit mintile intr-o proportie covarsitoare, incepand din secolul 19 si pana in zilele noastre a fost H. P. Blavatsky (1831 – 1891), ce a avut legaturi apropiate cu ritul scotian masonic (Albert Pike).

Jackson Spielvogel si David Redles de la Simon Wiesenthal Center, au fost nevoiti sa accepte ca lucrarile maleficei femei l-au influentat decisiv pe Adolf Hitler.

Lucrarea sa „The Secret Doctrine„ a fost una dintre sursele de inspiratie pentru partea 1 a documentarului anticrestin Zeitgeist:

Zeitgeist subtitrare in limba romana si analiza documentarului

Nascuta in imperiul rus, emigreaza in 1873 in New York si incepe o “cariera“ in spiritism si mai mult agita teorii decat face demonstratii de extracorporalitate, levitatie, telepatie si altele din zona paranormalului.

In 1875 fondeaza Theosophical Society.

Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/ac/Ts_seal.gif

Ulterior incepe sa viziteze India.

In 1886 se stabileste in Germania, unde scrie o mare parte din Secret Doctrine, o lucrare ce spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului. (acei asa numiti sefi secreti).

Dupa deces a fost INCINERATA.

Aceasta scria in „The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

 

„In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

„lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp„

 

Din Theosophical Society pornesc doua ramuri ale unei malefice unitati in diversitate: new age (Alice Bailey) si Thule Society.

Thule Society (Rudolf Steiner, Rudolf Sebottendorff (mason), Philipp Stauff, Anton Drexler, Rudolf Hess) din Germania a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei lui Hitler …

Foto: http://morb.files.wordpress.com/2007/02/thule-gesellschaft_emblem.jpg

Cititi va rog si:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Asadar, fratilor, se merge dupa un plan.

Cititi va rog si:

20 ianuarie: Sfântul Lavrentie de Cernigov. PROFEȚIA sa despre ANTIHRIST

APOCALIPSA A ÎNCEPUT. Dar asta pricep doar cei ce înțeleg PROFEȚIA Sfântului Nil Athonitul

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button