[VIDEO] Suedia a lansat MICROCIPUL IMPLANT care înlocuiește biletul de TREN

feb. 14, 2018 13775 6 http://bit.ly/2H6lkST

Compania de cai ferate din Suedia a introdus biletele de tren sub forma de microcip implantat sub piele.

Este vorba de aceeași tehnologie folosita la plățile fără contact sau cu telefonul mobil.

130.000 de suedezi călătoresc zilnic cu trenul, iar compania lor feroviara este in pas cu tehnologia. Biletele de hârtie clasice au coduri pe care controlorii le scaneaza cu telefonul mobil. Pasagerii care își cumpăra bilete online fie le printeaza, fie primesc un cod electronic in căsuța poștală, scanat tot cu telefonul. In curând va apărea o a treia categorie de pasageri, care vor intinde mana sa le fie scanat microcipul.

Când microcipul este activat de un dispozitiv de citire aflat la câțiva centimetri distanta, o cantitate mica de date se transfera intre cele doua dispozitive, folosind unde electromagnetice. In acest caz, este vorba de un cod unic de identificare a pasagerului. Experții avertizează insa ca trebuie avute in vedere securitatea datelor si intimitatea consumatorului.

Ben Libberton, microbiolog la Institutul Karolinska: Este relativ neclar cum anume vor fi folosite, ce fel de informație va fi transferata de pe aceste cipuri si unde va ajunge.”

Tot în aceasta tara, 150 de oameni. care folosesc un spațiu comun de birouri au asemenea implanturi pentru a deschide ușile si a accesa echipamentele de birou.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
6 Comentarii la “[VIDEO] Suedia a lansat MICROCIPUL IMPLANT care înlocuiește biletul de TREN”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. # 14 februarie 2018 at 11:31

  Cipul lui Satana.

 2. Andrei V.
  # 14 februarie 2018 at 12:15

  Ehe, mai bine merg cu nashu’ decat cu chipu’

 3. # 14 februarie 2018 at 12:21

  Sunteti nebuni va lasati cotrolati de sistem parca ar fi tata si mama neuroni 0

 4. # 14 februarie 2018 at 13:34

  Vine, vine…

 5. # 14 februarie 2018 at 13:43

  Să mulțumim lui Dumnezeu pentru toate, și să nu-i judecăm pe alții căci roata se poate întoarce. Să ne rugăm pentru ei să-i lumineze Dumnezeu spre calea adevărului.

 6. marinela
  # 14 februarie 2018 at 15:39

  Saracii de ei cum alearga cu limba scoasa dupa satana(tehnologie )!

Scrie un comentariu

Scroll Up