X

Avionul Malaysia Airlines MH370, CONTROLAT de la distanță și DETURNAT către Antarctica?

de null

Ies la iveală noi amănunte incredibile referitoare la una dintre cele mai mari tragedii aviatice din ultimii ani, dispariţia avionului de pasageri Malaysia Airlines MH370.  Este posibil ca avionul dispărut deasupra Oceanului Indian în 2014, să fi fost capturat de la distanță, iar resturile aeronavei ar putea fi în Antarctica, potrivit istoricului Norman Davies, autor al cărții Beneath Another Sky.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Trebuie menţionat că, după atacurile de la 11 septembrie 2001, compania Boeing a început să instaleze în toate aeronavele sale software-uri care permit, dacă este necesar, dirijarea unui avion de la sol. Inginerii au considerat că acest sistem ar putea funcţiona ca o măsură antiteroristă, dar, în cazul zborului MH370, se poate ca rău-voitorii să se fi folosit de el pentru a captura aeronava de la distanță, potrivit lui Davies, cotat de sputnik.md.

 

„Avionul de la Malaysia Airlines care a dispărut avea un sistem Honeywell, ceea ce înseamnă că se poate să fi fost capturat de la distanță. S-a întâmplat aşa? Nu sunt expert, dar putem trage concluzii cu privire la ceea ce s-a întâmplat”, a spus Norman Davies.

 

Autorul cărții mai crede că răufăcătorii ar fi direcţionat avionul către Antarctica, unde s-ar afla în prezent. În 2014, în noaptea de 7 spre 8 martie, avionul Boeing 777-200 al companiei Malaysia Airlines MH370, cu ruta Kuala-Lumpur-Beijing, cu 239 de pasageri la bord, a dispărut de pe radare. Un grup de lucru comun de specialişti din Australia, Malaezia și China a încercat să găsească aeronava, fără a avea însă succes, mai spune sursa citată.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button