X

Misterele ANTARCTICII: Ce a văzut Amiralul mason RICHARD E. BYRD? De ce i-a finanțat ROCKEFELLER prima expediție? De ce uriașa OPERAȚIUNE HIGHJUMP a fost întreruptă brusc? Ați auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL în ANTARCTICA, imediat după întâlnirea cu PAPA FRANCISC? De ce s-a dus Secretarul de stat JOHN KERRY în ANTARCTICA, imediat dupa alegerile din SUA?

de Saccsiv

Daca postezi numele Amiralului Richard E. Byrd pe google, majoritatea temelor articolelor rezultate sunt despre Antarctica si … doua “teorii ale conspiratiei”:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PAMANTUL GOL

PAMANTUL PLAT

http://www.youtube.com/watch?v=NJOaRhDZZ6Y

Sa analizam oleaca prima parte a celui de al doilea, ca tot e subtitrat.

La minutul 0:34 ni se spune despre Muntii Rockefeller. Au fost descoperiti de Byrd la 27 ianuarie 1929 si sunt denumiti astfel deoarece John D. Rockefeller Jr. a finantat expeditia.

Richard E. Byrd n-a fost doar explorator, ci si Honorary National President (1931–1935) al Pi Gamma Mu.

De asemenea a fost un foarte activ mason.

A organizat mai multe expeditii in Antarctica.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Opera%C8%9Biunea_Highjump

Operațiunea Highjump (OpHjp), numită oficial în engleză ca The United States Navy Antarctic Developments Program, 1946-1947, a fost o operațiune americană în Antarctica organizată de amiralul Richard E. Byrd Jr., USN (r) și condusă de amiralul Richard H. Cruzen. Acestă operațiune a fost lansată la 26 august 1946 și a durat până în 1947. A fost desfășurată o forță impresionantă: 5.000 de oameni, 13 nave și 26 de aeronave, fiind cea mai mare expediție antarctică din istorie. Misiunea principală a Operațiunii Highjump a fost de a stabili în Antarctica baza de cercetare Little America IV.[1][2]

În 1946, secretarul american al Marinei James Forrestal a adunat o uriașă forță navală de amfibii pentru o expediție antarctică ce urma să dureze șase–opt luni. Pe lângă nava-amiral USS Mount Olympus și portavionul USS Philippine Sea, ea conținea treisprezece vase de suport ale Marinei, șase elicoptere, șase bărci zburătoare, două operatoare de hidroavion și cincisprezece alte avioane. Grupul a sosit în Marea Ross la 31 decembrie 1946, și a efectuat observații aeriene asupra unei zone întinsă cât jumătate din Statele Unite, cartografiind zece noi lanțuri muntoase. Zona principală acoperită a fost coasta de est a Antarcticii de la 150 de grade longitudine estică până la meridianul Greenwich.

Operațiunea Highjump este, de asemenea, asociată cu teoria pământului golipoteza intraterestră și OZN-urile, OZN-urile și al Treilea Reich și cu baza nazistă Noua Șvabia, generând astfel numeroase teorii ale conspirației. Unele dintre aceste teorii sugerează că scopul expediției nu a fost unul științific, ci militar. Aceasta teorie se bazează pe faptul că mai mult de jumătate dintre navele care au participat la această operațiune au fost parte a Marinei SUA și că regiunea în care a avut loc misiunea a fost revendicată anterior de către Germania nazistă la 19 ianuarie 1939 în urma unei expediții germane.

Ultima calatorie a lui in Antarctica a fost in calitate de comandant al Operation Deep Freeze I intre 1955 – 1956.

Revenind la al doilea clip, la minutul 1:56, Byrd incepe sa descrie “un depozit neatins de resurse naturale. Carbune la 300 km de Polul Sud intr-un imens lant montan, ce poate aproviziona intreaga lume vreme indelungata. Carbunele iese la suprafata. Apare fara incetare.”

Asta-i foarte interesant.

Iata si o filmare din timpul Operatiunii Highjump. Vizionati va rog incepand cu minutul 20:00:

Bizar, nu?

Revenind la clip, la minutul 3:10 se vorbeste despre Tratatul Antarcticii. Asta pare a fi:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Tratatul_Antarcticii

http://www.monitoruljuridic.ro/act/tratat-din-1-decembrie-1959-asupra-antarcticii-emitent-act-international-publicat-n-buletinul-oficial-nr-91-din-31-iulie-85270.html

Cititi si voi si vedeti ce intelegeti.

Iata si doua fragmente din articolul http://www.descopera.ro/teoria-conspiratiei/4232282-teoria-pamantului-gol-de-la-extraterestri-la-nazisti

Documente legate de aceste expeditii, cat si jurnalele lui Byrd au fost depuse ulterior in analele universitatii din Ohio. Faptul ca unul dintre jurnale lipsea, a generat o intreaga plasa de intrigi. Asta, si faptul ca Byrd s-a referit la Antarctica drept “Pamantul Misterului Vesnic” si a notat: “As vrea sa vad pamantul dincolo de Polul Nord. Zona de dincolo de pol este centrul Marelui Necunoscut”. Aceste dovezi au fost mai mult decat suficiente pentru cei care au crezut in teorie (a pamantului gol).
Operatiunea Highjump, demarata de guvernul american in 1946, il avea la bord si pe amiralul Byrd. Scopul declarat era acela de a explora zona Antarcticii din punct de vedere geografic, geologic, hidrografic, de a testa conditiile electromagnetice ale zonei, de a consolida suveranitatea Statelor Unite in zona si de a testa reactiile corpului uman in conditii extreme. Misiunea a fost intrerupta brusc in luna februarie a anului 1947, cu sase luni mai devreme decat data prevazuta initial, fara nicio explicatie acceptabila.

Si ajungem astfel in zona intrebarilor.

Chiar asa, dupa ce au ajuns atat de multi si cu atatea arme si bagaje acolo, de ce au plecat atat de repede?

Ce au vazut? Ce i-a speriat? I-a alungat cineva?

N-au voie sa zica? Se pare ca secretarul american al Marinei James Forrestal a vrut sa zica totusi ceva si a ajuns la nebuni. Apoi l-au ucis in 1949.

Adeptii teoriei Pamantului gol spun ca armada lui Byrd s-a luptat cu OZN uri. Ale celor din gaura aia sau ceva de genul.

Adeptii teoriei Pamantului plat zic ca expeditia a descoperit ca … Pamantul e plat.

Nu stiu cum a fost, dar ceva sigur a fost.

Apoi, daca tot au fost in stare de un Tratat al Antarcticii, de ce statele alea nu exploateaza impreuna colosalele resurse naturale?

De ce s-a bagat in seama Rockefeller? Familia asta a investit in multe, dar niciodata de florile marului.

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 1)

Familia ROCKEFELLER, NOUA ORDINE MONDIALA si GUVERNUL MONDIAL (partea 2)

Si de ce se chema Highjump? Adica saritura in inaltime.

Ciudateniile nu se opresc insa aici. Dupa cateva decenii de liniste, brusc Antarctica devine iar interesanta:

Ati auzit de ARCA LUI GABRIEL? De ce s-a dus PATRIARHUL KIRILL in ANTARCTICA, imediat dupa intalnirea cu PAPA FRANCISC? De ce s-a dus Secretarul de stat JOHN KERRY in ANTARCTICA, imediat dupa alegerile din SUA?

Pentru inceput sa vedem care ar fi:

Teoria conspiratiei

Arabia Saudita i-a dat Rusiei o arma apocaliptica, numita Arca lui Gabriel, descoperita sub Marea Moschee Masjid al-Haram de la Mecca.

Arhanghelul Gabriel, cica nu doar ca i-ar fi dictat Coranul “profetului” Mahomed dar i-ar fi si dat acestuia un soi de cutie cu putere imensa. Apoi fondatorul islamului a spus sa se ingroape respectiva arca si sa se mai dezgroape cand sfarsitul lumii e aproape.

Arca ar fi fost descoperita si data Rusiei, a carei armata au dus-o tocmai in Antactica, posibil la un soi de fosta baza OZN cu legaturi naziste.

Asta pe scurt. Pe lung, custodele moscheei din Mecca l-ar fi contactat pe Patriarhul Kirill, avertizandu-l ca lucratori de pe santierul pentru reamenajarea Marii Moschei ar fi descoperit misterioasa cutie la 11 septembrie 2015.

Cand au incercat s-o mute, s-a declansat o uriasa explozie de energie ce a ucis lucratorii.

Apoi o macara a cazut ucigand 111 credinciosi.

O a doua incercare de mutare a Arcei a avut loc la 24 septembrie, cauzand o masiva emisie de plasma ce s-a soldat cu 4 000 de morti.

A crane collapsed onto the Grand Mosque in Mecca

Casualties of the Hajj stampede

Custodele a discutat de asemenea cu Patriarhul Kirill despre un antic manuscris salvat de la cruciatii catolici de catre Biserica Ortodoxa Rusa, intitulat “Instructiunile lui Gabriel catre Mahomed”.

La aflarea vestii, Vladimir Putin a trimis nava Amiral Vladimisky sa ia Arca din portul saudit Jeddah pentru a o duce tocmai in Antarctica.

The Admiral Vladimisky

Cititi va rog mai multe la:

http://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/482764/ark-of-gabriel-russia-saudi-arbia-mecca-grand-mosque-ancient-weapon-Admiral-Vladimisky

Iata si:

Faptele

Oficial nu ne zicem nimeni de vreo Arca a lui Gabriel, insa:

O macara chiar a cazut la Mecca in acea perioada:

Foto: http://www.evz.ro/noi-imagini-terifiante-cu-dezastrul-de-la-mecca-inginerii-spun-ca-macaraua-a-fost-construita-perfect-a-fost-mana-lui-dumnezeu-firma-familiei-lui-bin-laden-detineaua-macaraua-video.html

Vasul acela Amiral Vladimirsky, plecat dintr-un port de langa St. Petersburg,
chiar a fost in portul Jeddah din Arabia Saudita “intr-o vizita de afaceri”, dupa care a ajuns in … Antarctica:

https://sputniknews.com/russia/201512061031310899-russian-research-ship-admiral-vladimirsky/

Iar asta e foarte ciudat, caci relatiile dintre Rusia si Arabia Saudita sunt varza.

Nu cred ca Arca lui Gabriel exista sau daca ceva chiar exista, nu cred ca are legatura cu Arhanghelul Gabriel, caci lui Mahomed i-au vorbit dracii:

Sfantul MAXIM GRECUL: “Cuvânt de acuzare împotriva rătăcirii agarenilor şi împotriva lui MAHOMED, câinelui ticălos, care a născocit-o”

Dar totusi, ce treaba a avut vasul rusesc in Arabia Saudita?

Alte fapte

Cele de mai sus s-au petrecut in 2015. Sa vedem ce s-a intamplat in 2016:

Dupa cum stiti, Patriarhul Kirill s-a intalnit cu Papa Francisc in Cuba:

Declaratia comuna Papa Francisc si Patriarhul Kiril al Rusiei: “RESTABILIREA UNITATII CRESTINE”

Iar dupa intalnirea de la Havana, Patriarhul Kirill s-a dus in … Antarctica:

Cititi va rog si:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/russia/12162705/Patriarch-Kirill-meets-penguins-in-Antarctica.html

Imediat dupa alegerile din SUA, secretarul de stat John Kerry a fost si el pentru 3 zile in Antarctica, dupa care a plecat intr-un turneu prin tari … arabe:

http://www.state.gov/r/pa/prs/ps/2016/11/264108.htm

Foarte bizare turneele celor doi.

Iar de curand, ni se spune despre trei piramide descoperite in Antarctica, ce ar putea schimba istoria umanitatii:

http://www.express.co.uk/news/weird/734186/snow-pyramid-Antarctic-human-history-discovery

Nu cred in Arce si OZN-uri, insa toate faptele de mai sus sunt extrem de ciudate. Trebuie avuta in vederea si posibilitatea ca dracul sa le vajaie prin cap liderilor religiosi si politici, prin descoperiri “arheologice din lumea araba” sau “extraterestrii”, despre necesitatea instaurarii cat mai grabnic a unei noi lumi.

Sau poate aceste vizite la nivel inalt in Antarctica n-au legatura cu asta sau n-au legatura doar cu asta, ci s-au dus acolo pentru a se convinge cu ochii lor de ceva. De ce anume? Ca Pamantul e fix? Se vede mai bine de acolo? Sau ca nu e doar fix, ci mai e si oarecum plat?

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

25 comentarii

  1. Îți taie respirația așa articol!
    E în premieră pentru mine! Eu n-am mai citit până acum despre Arca lui Gabriel…
    Judecând așa, la prima citire, cred că e vorba de un fel de Cutie a Pandorei dată de Arhanghelul Gavriil sau de ”altul”…menită să grăbească sfârșitul lumii…asta ca să nu se tâmpească omenirea satanizată până în sfârșit prin cyborgizare, supra-tehnologizare…abundă net-ul de știri că, deja suntem în pericol din pricina roboticii avansate, a inteligenței artificiale care bate la cur sau la minte, orice geniu al șahului sau al Go-ului!

  2. De altfel, dacă pământul e ”GOL”, poate, prin acea cutie, se deschide o poartă către lumea de ”dincolo”, adică spre Iad! Iar arabii, le-a dat-o rușilor… știindu-i creștini! Adică au anticipat că vor ști ce să facă cu descoperirea!

  3. Și, pentru că rațiunea dusă în extrem (6,6,6), punându-se preț numai pe ea, datorită descoperirilor științei, va face să se meargă cu pași repezi spre cea de-a șasea pecete descrisă în Apocalipă (12:14), Isaia, capit.34.4, și profeția lui Iacob Hozevitul:

    ”Cerul se va strange ca un sul
    Cu tunet, fulgere şi fum
    Oştile cereşti se vor clătina
    În zilele acelea

    R1: Omenirea se va opri din mers
    Se va opri întregul Univers
    Când ştiinţa va atinge
    Culmi de nedescris
    Ştiinţa Celui Sfânt
    Va stinge orice vis

    R2: Da, Omenirea se va opri din mers
    Se va opri întregul Univers
    Stăpânul, Regele se va ivi
    Să-i judece pe cei morţi şi vii
    Isus va reveni
    Isus va reveni

    2. Cu câtă dragoste ai fost rugat
    Cu trudă şi lacrimi te-au rugat
    Atâtea întâmplări, atâtea slujitori
    Dar tu i-ai respins de-atâtea ori

    3. Din tot ce strângi în viaţa de aici
    Ce vei lua cu tine-n veşnicii
    Duhul Sfânt acum te cercetează
    Primeşte-L pe Isus, şi-apoi urmează-L.”

    Isaia
    Capitolul 34

    1. Apropiaţi-vă, voi neamuri, şi ascultaţi, şi voi popoare, luaţi aminte; să asculte pământul şi cei ce-l locuiesc, lumea cu toate făpturile ei.
    2. Că Domnul este mâniat asupra popoarelor, cu urgie împotriva oştirii lor. El le nimiceşte şi le dă la junghiere;
    3. Morţii lor vor fi aruncaţi pe câmp, cadavrele lor greu vor mirosi şi prin munţi vor şerpui pârâiaşe din sângele lor.
    4. TOATĂ OȘTIREA CERULUI SE VA TOPI, CERURILE SE VOR STRÂNGE CA UN SUL DE HÂRTIE, şi toată oştirea lor va cădea cum cad frunzele de viţă şi cele de smochin.
    5. Că s-a îmbătat de mânie în ceruri sabia Domnului şi iată că asupra lui Edom coboară, asupra poporului hărăzit pedepsei.
    6. Sabia Domnului este plină de sânge, acoperită de grăsime, de sânge de miei şi de ţapi, de grăsimea rărunchilor de berbeci. Că Domnul face jertfă la Boţra şi mare junghiere în ţara lui Edom.
    7. Bivolii cad împreună cu ei, şi boii cu taurii. Şi pământul se îmbată de sângele lor şi pulberea de grăsime este plină.
    8. Căci aceasta este ziua de răzbunare a Domnului, an de răsplătire pentru pricina Sionului!
    9. Râurile în păcură se vor preface şi pulberea în pucioasă. Pământul lui va fi pucioasă arzătoare,
    10. Zi şi noapte. Niciodată nu se va mai stinge în veci de veci şi din neam în neam se va înălţa văpaia şi fumul lui. Pe veci el va rămâne pustiu şi nimeni pe acolo nu va trece.
    11. Pelicanul şi ariciul vor fi stăpânii lui, bufniţa şi corbul, locuitorii lui. Şi pe deasupra, Domnul va întinde peste el frânghia nimicirii şi cumpăna pustiirii. Şi oameni cu chip de ţap într-însul vor locui şi de viţă bună socotiţi vor fi.
    12. Nu se va pomeni acolo de nici un regat şi toţi prinţii lui vor fi nimiciţi.
    13. În palatele lui vor creşte spini, iar în turnurile dărâmate mărăcini şi urgie. Acolo va fi sălaşul şacalilor şi adăpostul struţilor.
    14. Câini şi pisici sălbatice se vor pripăşi pe acolo şi făpturi omeneşti cu chip de ţap se vor strânge (fără număr). Acolo vor zăbovi năluci ce umblă noaptea şi în acele locuri îşi vor găsi odihna.
    15. Acolo îşi va face şarpele cuibul, şi va depune ouă în el, va cloci şi va scoate pui. Acolo se vor strânge vulturii de pradă şi în acele locuri se vor găsi cu toţii.
    16. Cercetaţi cartea Domnului şi citiţi, că nimic din acestea nu lipseşte. Căci gura Domnului a poruncit şi suflarea Lui le-a adunat.
    17. El singur a aruncat sorţii şi mâna Lui le-a împărţit pământul cu funia. Pentru totdeauna ei le vor stăpâni şi în el vor locui din neam în neam.

    Apocalipsa lui Ioan 6
    12. Cand a rupt Mielul pecetea a sasea, m-am uitat si iata ca s-a facut un mare cutremur de pamant. Soarele s-a facut negru ca un sac de par, luna s-a facut toata ca sangele,
    13. si stelele au cazut din cer pe pamant, cum cad smochinele verzi din pom, cand este scuturat de un vant puternic.
    14. Cerul s-a strans ca o carte de piele pe care o faci sul. Si toti muntii si toate ostroavele s-au mutat din locurile lor.

    Explică unul de pe net: Cum va fi îndepărtat cerul ca o carte de piele pe care o faci sul, conform cuApocalipsa 6:12-14?
    Cerul, pentru un observator terestru este ca o boltă, un firmament, ca o carte de piele, iar stelele sunt ca literele scrise în cartea de piele. La venirea Domnului, Cuvântul lui Dumnezeu ne descoperă că o parte din stele vor cădea, cealaltă parte din stele se vor ascunde în sensul că cerul va fi întunecat, luna nu-şi va mai da lumina ei, soarele se va întuneca (Isaia 13:9-10; Isaia 34:2-5; Ezechiel 32:7-8; Ioel 2:31; Ioel 3:15; Amos 8:9; Zaharia 14:6-7; Marcu 13:25).
    Prin urmare, sensul cuvintelor din Apocalipsa 6:14, este după cum o carte din piele o strângi, o faci sul şi nu mai vezi nici cartea deschisă, nici literele din ea, în mod asemănător când cerul se va întuneca, când stelele nu se vor mai vedea, este ca şi cum nu ar mai exista, ca şi cum cerul se va strânge ca un sul de carte şi nu mai vezi literele scrise pe sul!
    Cu siguranţă că în Apocalipsa 6:12-14, că nu este vorba de distrugerea cerului al treilea, unde locuieşte Dumnezeu şi îngerii, care este etern (Psalm 45:6; Plangeri 5:19; Evrei 1:8) şi nici de distrugerea primului cer (atmosfera), o dată ce oameni din toate naţiunile, vor locui pe pământ în mileniu (Apocalipsa 20:3,Apocalipsa 20:7-9); căci nu poate exista viaţă pe pământ fără atmosferă! Dar nu se poate referi nici la distrugerea în întregime a cerului al doilea, adică a cosmosului cu planete, stele, galaxi, căci luna şi soarele va exista etern conform cu: Psalm 72:5; Psalm 89:29,Psalm 89:36-37. Atunci la ce se referă Apocalipsa 6:14? În armonie cu alte profeţii (Matei 24:29; Marcu 13:24; Luca 21:25-26; Fapte 2:19-20), cerul al doilea va fi distrus parţial la revenirea lui Cristos, soarele se va întuneca, luna nu-şi va mai da lumina ei, unele stele vor cădea ca şi smochinele doborâte de vânt, unele în contact cu atmosfera pământului, vor arde, ceea ce ne dă imaginea descrisă de Petru: „În ziua aceea cerurile vor trece cu trosnet, corpurile cereştia vor fi distruse prin ardere, iar pământul cu toate lucrările de pe el vor fi dezvăluite” (2Petru 3:10, NTR).

  4. gral. Byrd spune in jurnal ca “farfurii zburatoare au iesit brusc, vertical din mare si se miscau fara zgomot instantaneu dintr-un loc in altul…o nava de razboi a fost distrusa de razele unei farfurii…dupa atac farfuriile intrau vertical in apa… comandantii si soldatii erau socati”
    -Motivul esecului, intoarcerii flotei de razboi din Antarctica au fost ozn-urile; (februarie 47)
    -scopul expeditiei era sa descopre si sa distruga flota de submarine si tehnica militara pe care Hitler a deplasat-o in Antarctica spre sfarsitul razboiului;
    -au fost interceptate transmisiunile unui submarin german care transmitea din Antarctica “am descoperit un paradis aici, fuhrerul nostru va fi fericit, a cucerit un teritotiu nou…”
    – mai multe submarne si vase germane lipseau la inventarul predarii armatei nemtesti in mainile aliatilor, deasemeni lipseau circa 250.000 ofiteri si oameni de stiinta cu familiile lor
    – tehnologia ozn era cunoscuta oamenilor de stiinta fascisti d’inaintea razboiului dar nu era perfectionata. Hitler a cotrobait toata lumea pentru harti si descrieri ale obiectelor zburatoare din antichitate, a cercetat toate arhivele religiilor pt asta.
    – harta Antarctica era cunoscuta de otomani cu sute de ani in urma si era cartografiata mult mai corect decat dupa expeditiile moderne; ATENTIE, Antarctica era la data descoperirii de catre corabiile otomane un continent uscat, nu era acoperit de gheata.
    -exista presupuneri ca Atlantida a migrat datorita campului energetic in miscare al terrei unde este azi Antarctica…

  5. numai prostii scrieti.NICIODATA VREUN ARHANGHEL nu ar fi putut inventa vreo religie,pt ca n-ar mai fi ARHANGHEL,ar fi belzeebul.ce fel de ortodocsi sunteti?unde va este discernamantul si trezvia duhovniceasca?unde va este credinta?au descoperit acolo un ceva cu mot care sa-l savureze naivii…mergeti si va rugati,faceti-va canoanele date de duhovnici,spovediti-va la 40 de zile impartasiti-va,si lasatiprostiile…

  6. acest articol nu are legatura cu ortodoxia,
    sunt doar supozitii, presupuneri, fabulatii,
    as dori sa stiu de ce a-ti sters comentariul pe care l-am
    postat ieri

    1. bai nene, tu chiar nu intelegi ca articolul combate acele aberatii cu antarctica si extraterestrii? dar poate nu ai osbervat ca acest portal trateaza si cu ce se mai ocupa oculta, mai ales daca ne afecteaza direct pe noi si Ortodoxia

  7. ” mai nene” ce folos sa stiu cand vine sfarsitul lumii si cu ce se ocupa oculta daca eu nu stiu mai nimic despre viata ortodoxa. daca vreti sa luptati impotriva “ocultei” da-ti exemple bune din ortodoxie.
    Tocmai faptul ca publicati asa articole infierbanta mintea oamenilor..I-mi cer scuze daca v-am suparat dar chiar nu vad rostul unui asa articol pe un site ortodox.

    1. pai citeste tu doar articolele bune din Ortodoxie si lasa pe cei care pot digera sa citeasca si articole mai tari… sunt de toate pentru toti pe acest portal

      1. Mie imi plac atricolele dv. Sunt surse de informare pentru a face compatatie cu mizeriile din mass media aservita.

  8. @adi_san și @redactor!

    E bun articolul! Trebuie să știm ce/cum, la ce se gândesc ”ei”!
    Sfinții vremurilor noastre, au citit tot felul de cărți, NU numai ortodoxe, pentru a le trece prin filtrul lor duhovnicesc, spre a-i combate pe oculți!

    Și, tocmai pentru că vine cu pași grăbiți sfârșitul lumii, informații despre viața ortodoxă găsești ÎNCĂ pe net sau prin librării!
    Cine n-a știut, e treaba lui, a înaintașilor lui DAR, până una, alta…după 90 cel puțin, A AVUT tot timpul din lume să afle despre ortodoxia din țara lui, despre botezul lui…

    Acuma, e timpul punerii în practică și-a aducerii aminte ceea ce-ai învățat, acumulat despre ortodoxie…nu credeți?

  9. daca ai fi pe blogul tau personal te-as lasa sa digeri ce vrei.
    dar acesta este site de informare ortodoxa.
    dar scuze inca o data . poate sunt eu putin mai ……..

    1. nu ai inteles… nu trebuie sa lasi tu pe nimeni, ci sa accepti ca sunt persoane care pricep astfel de articole in mod firesc, fara poticneli ca tine

  10. Aberatii, aberatii, aberatii si iar aberatii……..!!!!!!!
    Asi sugera de ce sau dus acolo mai sus pomenitii din articol.
    De unde credeti ca s-ar putea vede mai bine rotatia soarelui in jurul pamantului decat de la cei doi poli?
    La poli se poate vedea perfect cum soarele se roteste in jurul pamantului in lunile de vara cand daca se se fac observatii din exact locul polului (fix in centru) de unde pornesc meridianele (toate) se poate vedea clar ca soarele este mereu la aceeasi distanta de pamant timp de 24 de ore! Este foarte usor pentru cei care merg acolo sa confirme aceasta!
    Daca pamantul s-ar roti in jurul axei sale, acest lucru nu ar fi posibil! Pentru ca odata ai fi cu fata la soare si odata cu spatele la soare!!!
    Faceti un experiment simplu si ve-ti vedea ca se confirma rotatia soarelui. Pune-ti o sursa de lumina fixa si miscativa odata cu o sfera ca si cum pamantul s-ar invarti, dupa cum mint ei, si ve-ti observa ca teoria heliocentrica este falsa!!! Dar falsa!!!
    Poate ca asta este motivul principal ca s-au si se duc acolo! Vor sa se asigure de adevar!
    De altfel, multi ofiteri, cercetatori si savanti americani si de alta origine au observat acest lucru, dupa unele stiri, insa nu au voie sa anunte lumea!
    Se tem de adevar!

  11. Pamantul nu este deloc plat amice!
    Biblia, care este Cuvantul Lui Dumnezeu, spune clar ca pamantul este rotund in mai multe pasaje din vechiul testament!
    Este sferic in vecii vecilor!!!
    Ei se duc, printre altele, tocmai pentru acele masuratori si observatii!
    Nu-si pot crede ochilor!

    1. De la rotund la sferic. E posibil ca o privire spre farfurie să merite a fi aruncată.
      Bilbia nu spune ceva despre sfericitatea Pământului

  12. Interesant subiectul. As crede ca aceasta cu pamantul plat e o diversiune. Cred ca acolo isi fac elitele satanei un loc de cercetare a “minunilor” lui Antihrist, falsul mesia pe care il pregatesc si un refugiu pentru perioada de razboi atomic pe care iarasi ne-o pregatesc. In acelasi timp fac documentare cu pinguini si zic ca toata munca lor acolo e de cercetare a ghetii, pinguinilor, rocilor, aurorei – aberatii. Ca pamantul are in centru iadul plin de draci, asa zisul taram shambala plin de extraterestri cum le zic ei la draci, asta cred si eu si ca fac pe acolo ozn-uri si alte chestii care vor fi prezentate ca minuni in curand. Lumea deja crede in proportie de 90% in extraterestri si alte miciuni din scoli, stiinta si mass-media pe care le predau evreii destepti dar plini de ura si mincinosi ca si dracul care ii inspira si ii ajuta la distrugerea omenirii. Sa ne ajute Dumnezeu individual pe fiecare si pe toti cei care Il slavesc sa le duca sufletele in Imparatia sa! Si daca se poate sa descopere si alte informatii despre ce ne pregatesc criminalii taiati imprejur care conduc planeta si sunt ajutati din umbra de draci. Doamne ajuta!

  13. FIȚI ATENȚI AICI:

    https://www.semperfidelis.ro/e107_files/public/1318881425_1234_FT72583_secretul-suprem-vol-ii.pdf

    https://www.semperfidelis.ro/e107_files/public/1318881348_1234_FT72583_secretul-suprem_vol_i.pdf

    E mult de citit, eu n-am terminat ÎNCĂ…

    Ce mi-a bingănit referitor la subiect:

    ”O prietenă din America mi-a povestit o experienţă care i s-a întâmplat tatălui ei pe la începutul anilor 70.
    La acea vreme, familia acestuia locuia în Turcia, iar el lucra la un post de ascultare al Serviciului de Contraspionaj American.
    Într-o noapte, s-a întors acasă într-o stare groaznică. Întrebat ce s-a întâmplat, tot ce a făcut a fost să murmure câteva cuvinte: „Lumea în care trăim nu este ce pare”.
    Deşi nu bea aproape niciodată, a cerut un whisky, apoi încă unul.

    Când s-a mai relaxat, i-a povestit fiicei sale de o conversaţie pe care a avut-o cu un
    pilot staţionat la o bază din Turcia. Pilotul i-a povestit că zbura pe deasupra Polului Nord, când dintr-o dată i s-au oprit motoarele şi toate sistemele electrice s-au blocat. Avionul a început să se prăbuşească, dar, spre uimirea lui, în muntele de sub el a apărut o deschizătură, în care
    avionul a intrat lin, fără să se strivească de sol.

    A urmat apoi o scenă demnă de un film cu James Bond. Pilotul a ieşit din avion întrebându-se ce
    naiba se petrece şi a fost întâmpinat de nişte oameni blonzi, foarte înalţi, cu pielea „de culoarea perlelor” şi ochii „albăstrui-mov”, care păreau să aibă un fel de electricitate. Privirile lor scânteiau ca nişte lasere. Purtau cu toţii halate albe (întâmplător sau nu, aceasta este forma sub care este
    prezentat „zeul” sud-american Quetzalcoatl), pe deasupra cărora atârna un lănţişor cu un medalion în formă de Cruce Malteză.

    Deşi memoria pilotului nu a înregistrat prea multe informaţii după prima întâlnire cu acei
    oameni cu „priviri scăpărătoare”, îşi mai amintea totuşi că a fost dus într-o cameră în care un grup din aceste fiinţe erau aşezate în jurul unei mese de conferinţă. În final, a fost dus înapoi la avionul său, care s-a înălţat vertical deasupra muntelui, după care motoarele şi instalaţiile electrice au pornit din nou.

    După ce aţi ascultat această descriere făcută de un pilot al Statelor Unite din zilele noastre, vă invit să citiţi felul în care îi descrie pe Privitori Cartea lui Enoh:
    „Şi în faţa ochilor mei au apărut doi oameni foarte înalţi, aşa cum nu am mai văzut vreodată pe pământ. Feţele lor străluceau la fel ca soarele, iar ochii lor ardeau ca nişte felinare… Mâinile lor
    erau mai strălucitoare ca zăpada”.
    Imaginea corespunde şi descrierilor din vechime referitoare la „zei”, care erau numiţi „cei strălucitori”.

  14. O primă concluzie, tot citind la materialele primite pe net:

    Așa îmi explic și înclin să dau crezare 100% Proorocirilor Sf.Părinți, inclusiv a mititelului de Otroc Veaceslav!
    Dacă pământul este folosit la maximum SUBTERAN, prin tehnologie uimitoare, de ultimă generație, și dacă reptilienii sunt DRACI, după cum însuși David Icke recunoaște, ”reptilienii se hrănesc cu
    emoţiile şi cu energia sexuală a oamenilor, ceea ce explică de ce este atât de important sexul în ritualurile satanice închinate „demonilor”, adică exact acestor reptilieni.”, lucru întărit și de uceniul Pr.Cleopa, și-a majorității Sf.Părinți care spun același lucru despre demoni care, MAI ALES la sfârșitul lumii ăsteia, se vor manifesta/materializa ÎN VĂZUL TUTUROR, lunând forme umane, ori posedând corpurile și chinuind sufletele oamenilor care nu-s îmbisericiți, nu poartă Cruce la gât! Nu vorbea micuțul Otroc despre dragoni și șerpălăi? Nu spunea că se vor clătina TEMELIILE PĂMÂNTULUI? Păi, cum să nu se clatine, dacă ăștia forează după aurul negru sau fac orașe subterane, pentru experimentare genetică, inclusiv militară? ”Spre sfârșitul de lume, Iadul se va goli: dracii vor fi AFARĂ, și în oameni!” după cum, ”monahii vor deveni ca mirenii, iar mirenii…ca dracii” care-i stăpînesc și li se închină! Este atât de simplu și de logic…

  15. Trimiterile trimise vouă, cuprinde foarte multă informație despre NOM, așa-zisa Agendă a lor!
    Din păcate, David Icke, se oprește STRICT la teoria lui cu reptilienii, făcând analogii bizare DAR necrezând Unui Dumnezeu mai presus de tot și toate…ceea ce ar băga în deznădejde pe oricine care nu e întărit în credință!
    Dar informațiile, sunt valoroase…despre familiile regale, etc…

  16. După ce o să-l periez BINE, o să revin PUNCTÂND lucrurile esențiale pe care le spune….dar, fiindcă e stufos, o să-mi ia ceva timp!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button