Biserica Anglicană: „Băieților din CLASELE PRIMARE trebuie să li se permită să poarte FUSTE și TOCURI ÎNALTE”. Iata NEBUNIA atinsa de ,,bisericile” ERETICE care au acceptat HOMOSEXUALITATEA

nov. 14, 2017 9206 3 http://bit.ly/2qEOKN2

Un ghid pentru profesorii din școlile Bisericii Anglicane cere ca elevii cu „tulburări de gen” să fie lăsați să se îmbrace după cum au poftă.

Băieților de școală primară trebuie să li se permită să poarte fuste și tocuri înalte, dacă doresc, se arată în primul ghid de pastorație al Bisericii Anglicane pentru profesori în problema transsexualilor, scrie ziarul britanic Daily Telegraph.

Sexul nu trebuie să fie un motiv de restricționare a modului în care se îmbracă copiii: după exemplul băieților, fetelor ar trebui să li se permită să poarte o centură cu scule la brâu sau să se îmbrace în pompieri, dacă doresc.

Ghidul pentru profesorii din școlile Bisericii Anglicane, aprobat de Arhiepiscopul de Canterbury, se afirmă că elevii din clasele primare „ar trebui să aibă libertatea de a explora posibilitățile a ceea ce doresc să fie fără a fi judecați sau ironizați”.

Documentul Bisericii Anglicane a elaborat pe fondul creșterii numărului de copii care declară că au dubii față de sexul lor.

Potrivit cifrelor date recent publicității de Gender Identity Development Service, numărul copiilor și tinerilor sub 18 ani care s-au adresat clinicilor de specialitate reclamând „tulburări de gen” a crescut de șase ori, de la 314 în anul 2012 la 2.016 în anul trecut.

Fenomenul apare la vârste fragede: numărul copiilor cu vârste între 3 și 7 ani, care au raportat „tulburări”, a crescut de patru ori, de la 20 în 2012, la 84 în 2016.

Ghidul Bisericii Anglicane arată:

„De exemplu, un copil poate alege tutu-ul, coroana de prințesă și tocuri și / sau un coif de pompier, o centură pentru scule sau o pelerină de supererou fără prejudecăți sau comentarii. Copilăria are un spațiu sacru pentru imaginație creativă.”

Documentul, care îi învață pe profesori cum să abordeze „transfobia” colegilor față de un elev cu astfel de „tulburări”, mai susține că profesorii din școlile Bisericii Anglicane „trebuie să evite etichetele și prejudecățile doar pentru că (elevii) nu se încadrează în stereotipurile de gen”.

În limbajul Corectitudinii Politice, termenul „gen” înlocuiește termenul „sex”, mutând accentul de la realitatea anatomică la factorul psihologic. Potrivit Corectitudinii Politice, un individ nu trebuie să fie îngrădit de „sexul anatomic”, ci trebuie să fie liber să-și aleagă „genul” potrivit propriilor aspirații.

Un număr tot mai mare de școli britanice au început să-și liberalizeze regulamentele privind uniformele și le permit băieților să poarte fuste și rochii dacă doresc.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Biserica Anglicană: „Băieților din CLASELE PRIMARE trebuie să li se permită să poarte FUSTE și TOCURI ÎNALTE”. Iata NEBUNIA atinsa de ,,bisericile” ERETICE care au acceptat HOMOSEXUALITATEA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. BALTAG LICĂ
  # 14 noiembrie 2017 at 16:08

  Sfântul Antonie cel Mare: „Vine vremea ca lumea să înnebunească și când vor vedea pe unul care nu a înnebunit vor zice hai să-l omorâm pe acesta că este nebun”. Scurt și la obiect. Comentariile sunt de prisos. Cei care nu L-au căutat pe Dumnezeu până acum ni se descoperă foarte clar prin legile pe care le dau sau le acceptă. Mai poate spune cineva că nu suntem în era antihristului? Sau că a doua Venire a lui Hristos este foarte departe? Mai întâi vine antihristul pentru ca noi toți să fim lămuriți ca aurul în topitoare, căci doar așa se va vedea clar de partea cui suntem și rămânem până la sfârșit, apoi va veni Salvatorul celor care nu L-au vândut oricare ar fi fost constrângerile. Cine spune că nu-i așa credem că nu este pregătit să accepte evidențele. Doamne ajută-ne să dobândim un loc în Cer !

 2. sica
  # 14 noiembrie 2017 at 16:48

  -Dr. Annie Fairbanks medic holistic in Arizona (priveste corpul ca un intreg, nu trateaza „boli” ci cauzele care au dus la manifestarea medicala respectiva) este al 77 astfel de medic asasinat in US, gasita impuscata in casa ei impreuna cu sotul si cei doi copii ai ei!
  http://www.collective-evolution.com/2017/11/12/breaking-77th-holistic-doctor-shot-dead-in-her-az-home-with-her-entire-family/
  Tot mai multa frica in tarile Africii de Est de un virus mai mortal si contagios chiar decat actuala epidemie de ciuma bubonica care a izbucnit in Madagascar Marburg virus disease (MVD) !
  http://www.zerohedge.com/news/2017-11-11/plague-fears-grow-new-virus-no-cure-appears-worse-black-death
  -Unii se gandesc „sa faca norii mai stralucitori, sa reflecte lumina solara, pentru a micsora incalzirea globala”!
  http://www.mcclatchydc.com/news/nation-world/national/article183547911.html
  -Cercetatorii de la NASA’s Jet Propulsion Laboratory (JPL) au gasit dovezi ca topirea si fisurarea banchizei arctice s-ar datora si unor ape geotermele de la un vulcan de marimea celui de la Yellowstone!
  https://www.rt.com/news/409333-supervolcano-melting-antarctic-ice-sheet/
  Epidemie de ciuma bubonica in Madagascar care s-a extins si pe coasta continentala a Africii din zona insulei! Boala se transmite „prin aer” deja s-au inmultit cazurile cu 8% intr-o saptamana infectand 2000 de persoane si facand 146 de victime! Se pune intrebarea daca boala se poate raspandi/(a fost raspandita?!) si din aer de avioane?
  https://www.dailystar.co.uk/news/world-news/658482/Madagascar-Plague-Black-Death-Outbreak-Toll-Symptoms-Spread-Africa-WHO-Airborne-Pneumonic
  Noi dovezi despre excrocheria din spatele „marelui vaccin antigripal” care e ineficient impotriva gripei! In schimb studiile arata ca e potential generator de avorturi spontane si al bolii Alzheimer!
  https://jonrappoport.wordpress.com/2017/11/08/the-great-flu-vaccine-hoax-new-evidence/
  http://rense.com/general96/CDCstudy.html
  https://healthimpactnews.com/2011/dr-russell-blaylock-warns-dont-get-the-flu-shot-it-promotes-alzheimers/

 3. Badea Calin
  # 15 noiembrie 2017 at 5:33

  Bine spus dl Baltag; mi-a mers drept la inima…

Scrie un comentariu

Scroll Up