X

Cantacuzino va deveni institut MEDICO-MILITAR și va fi RELOCAT pentru a-l feri de ochii lumii

de null
Institutul ‘Cantacuzino’, preluat recent de Ministerul Apărării

“Reașezăm organigrama, reașezăm încadrările, vom discuta cu premierul să vedem ce tipuri de posturi vom putea scoate la concurs. Încercăm să atragem specialiștii din sistem. Gândim o politică foarte atractivă pentru ca specialiștii să revină la ‘Cantacuzino’. Să înțelegem: nu formezi un cercetător într-un an, e nevoie de ani de zile. Vom încerca să devenim extrem de atractivi, să relansăm producția. După analizele avute cu colegii de acolo, va fi nevoie de circa un an și jumătate pentru a reporni”, a declarat ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, la Europa FM.

El a precizat că institutul va deveni o unitate militară și speră ca procedura de preluare să se termine cât mai repede, probabil în luna decembrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fifor a arătat că se gândește la o relocare a institutului, pentru că nu ar fi firesc să fie produse vaccinuri în centrul Bucureștiului.

“Trebuie să ne gândim foarte bine unde vom face această producție, pentru că mie nu mi se pare firesc să produci vaccin în buricul Bucureștiului, și atunci gândim o investiție greenfield acolo unde avem în Băneasa, de ce nu, să ridicăm o hală de producție în Băneasa și să producem acolo. Oricum, nimic nu se înstrăinează. Din momentul în care se va semna și protocolul de predare — primire, Institutul ‘Cantacuzino’ își schimbă și denumirea și va deveni institut medico-militar și devine unitate militară și vă asigur că nimic nu mai pleacă de acolo”, a adăugat ministrul, care a spus că institutul nou ar putea fi în subordinea directă a ministrului Apărării.

Mihai Fifor a apreciat calitatea specialiștilor de la ‘Cantacuzino’ și a reafirmat că bugetul MApN va fi anul viitor de 2% din PIB.

NOTĂ OrtodoxINFO

Este tot mai clar.Acesta este scenariul care se intrezareste: vaccinarea  obligatorie se va realiza cu forta prin implicarea statului politienesc-militar.

Cititi va rog si:

Romania: VACCINARE OBLIGATORIE si pentru ADULTI?

Daca are 14 ANI si NU VREA SA SE VACCINEZE, cum va proceda SISTEMUL? O sa-l salte mascatii si-o sa-l injectateze medicii cu forta? E crearea precedentului pentru viitoarea vaccinare cu forta si a adultilor?

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ce șerpi sânt… N-au nevoie de specialiști pentru vaccinare, ci numai de instituție, oricum s-ar chema și oriunde ar planta-o. Important este să fie „românească” și neapărat sub controlul și protecție militaro/mercenară, ca să poată da Legea marțială atunci când vor fi gata mușchii lor cu seringile.

  2. Dacă am cumpărat un produs, îi pot schimba eticheta în orice moment cu orice etichetă poftesc. Produsul îl pot eticheta ca fiind românesc sau tailandez sau ce altceva vreau eu. Oare vă e greu românilor să vă prindeți?

  3. daca iese de sub control civil, adio acces la activitatea institutului si la substantele si produsele folosite, adio supraveghere publica, adio informare sincera si colaborare stiintifica, adio control de stat, adio etica si morala profesionala. Era suficient sa fie declarat de importanta strategica. Se stie ca armata e condusa de la Tel-Aviv via Washington, Nato fiind o inventie jidaneasca.

  4. In spatele relocarii Innstitutului Cantacuzino, sta o mare afacere imobiliara. Terenul din centrul Bucurestiului valoireaza imens…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button