X

Daca are 14 ANI si NU VREA SA SE VACCINEZE, cum va proceda SISTEMUL? O sa-l salte mascatii si-o sa-l injectateze medicii cu forta? E crearea precedentului pentru viitoarea vaccinare cu forta si a adultilor?

de null
Foto: http://endrtimes.blogspot.ro/2015/01/

Ni s-a tot spus despre cum medicii anti vaccin isi vor pierde dreptul de a profesa si despre cum vor fi decazuti din drepturile parintesti si vor face puscarie cei care nu-si vor vaccina copiii:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

GINDROVEL DUMITRA (coordonator vaccinologie) despre cum COPIII NEVACCINATI vor fi totusi primiti la scoala. Doar ca … PARINTII VOR PIERDE ACEI COPII

Nu stiu cum arata in mod real proiectul legii vaccinarii inaintat Parlamentului, insa in cele oferite pana acum spre citire publicului nu erau specificate masurile ce le vor luat in urmatorul caz:

Exista vaccinuri ce se fac si la 14 ani:

http://www.csid.ro/health/vaccinuri/vaccinari-cu-obligativitate-generala-11304260/

Iar fara ele, elevul de gimnaziu nu poate da examenul pentru liceu.

Tot la 14 ani insa, adolescentul primeste si buletin. Nu devine el tocmai major, dar nici chiar copil nu mai este. De exemplu, poate raspunde penal:

https://legestart.ro/ce-pedepse-se-aplica-minorilor-conform-noului-cod-penal/

Caci, intr-adevar, se considera ca are deja suficienta minte sa raspunda pentru faptele sale:

Criminal la 14 ani! Un minor din Vâlcea a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de omor deosebit de grav

Iar americanii chiar au pus pe scaunul electric un astfel de adolescent:

EXECUTAT la 14 ani, găsit NEVINOVAT după 70 de ani! A trebuit să fie așezat pe o carte de TELEFOANE pentru a fi ELECTROCUTAT| VIDEO

Sa presupunem deci ca intr-o familie cu parinti activisti pro vaccin, fiul sau fiica lor de 14 ani este totusi impotriva vaccinarii. Scenariu perfect posibil, caci, nu-i asa, chiar sistemul ne zice ca e musai ca adolescentul sa fie independent pana intr-acolo incat:

REEDUCAREA prin serviciile de protecție socială / ASISTENȚII SOCIALI din Anglia acuză o familie tradiționalistă deoarece refuză să o lase pe fiica lor să facă schimbare de sex

Revenind la scenariu, de ce ar fi acel adolescent(a) de 14 ani anti vaccin? Ca asa vrea muschiul lui/ei. Ce conteaza? Daca e baiat, poate citeste:

http://pro-decizii-informate.ro/

Daca e fata, va trebui vaccinata si cu Gardasil si poate ca a citit si s-a ingrozit o astfel de stire:

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

Oricum, cu totul neinteresant motivul, in context de mai sus. Cert e ca nu vrea.

Cum va proceda sistemul intr-un asemenea caz? Ii decade din drepturi pe parinti? Pai, ce-au facut? Sau ce-ar putea face?

O vor salta pe fata cei de la Protectia Copilului si-o vor depune intr-un orfelinat? Si daca fuge de acolo? O vor baga la puscarie?

In cazul baiatului, vin mascatii dupa el? Si daca fuge? O sa traga dupa el? Si daca scapa? Il dau in urmarire prin Interpol?

Iar daca pun mana pana la urma pe fata sau baiat, cum ii vor injecta? Tintuiti cu catusele de scaun? Sau cum? Oricum, cu japca. Wow. Dar asta-i deja tare de tot. E precedentul perfect pentru viitoarea vaccinare cu forta si a adultilor …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Mi-am pus si eu aceeasi intrebare. Este bine sa stiti ca daca este caz de internare in spital, la copilul peste 12 ani, de la aceasta varsta va fi internat in salon de adulti. La fel, de la 12 ani, copilul poate fi inscris la un medic de familie pentru adulti, nu medic de familie pediatru. Stiu ca acum nu este delimitarea clara intre acestia, dar de obicei medicii care lucreaza cu adulti nu preiau copii mici. Si nu presteaza servicii de vaccinare specifice copiilor. Ca atare nici nu se aprovizioneaza cu DTP sau vaccin anti-HPV, pentru ca nu au de ce. Adultilor, le presteaza vaccinarea doar la cerere, uneori recomanda antigripalul sau antitenasosul pentru anumite categorii. La 14 ani, un baiat este mare, aproape cat un adult. Iar in cazul fetelor, nu mai vorbim. Nu cred ca se pune problema ca la aceasta varsta sa-i poata vaccina cu forta.

  2. Dar daca au sub 14 ani de ce nu pot sa se opuna? asta arata cat de putine drepturi au copii, pana acum cateva decenii femeile aveau mai putine drepturi, acum dupa sex varsta a ramas motiv de discriminare, doar pentru cel mai “slab” a primit mai putine drepturi dealungul istoriei.

    Copii ar trebui sa aiba mult mai multe drepturi si sa poata sa refuze mai multe lucruri, varsta nu ar trebui sa fie un motiv ca statul sau parintii, care uneori pot fi usor de influentat de turma sau de stat sa faca ce vor copiilor impotriva vointei lor doar ca “stiu ei mai bine”.

    Iar legat de “legea vaccinurilor”, o data introdusa legea obligarii unui tratament medical se deschide cutia pandorei si o sa ne trezim cu sanatatea si viata la cheremul statului si a celor care il “sponsorizeaza” nu cred ca e pericol mai mare in momentul asta pentru noi, bomba atomica sau asta suntem la fel de pierduti.

  3. copiii au dreptul la cultura sexuala de la varste fragede deci sunt obligati sa faca sex cu adultii in scop didactic
    copiii au dreptul la protectie sanitara, deci sunt obligati sa fie vaccinati,
    copiii au dreptul la parinti care nu le impun reguli, deci vor fi luati de stat,
    copiii au dreptul la ingrijire “adecvata” deci vor fi ingrijiti de protectia copilului in case de depravare,
    copiii au dreptul sa fie iubiti deci sunt obligati sa stea in familii de homosexuali

    COPIII AU DREPTUL DOAR LA OBLIGATII.

    (fragment din cartea ca nu va aparea niciodata “Drepturile cu sila ale omului”)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button