Jurnalist CHARLIE HEBDO despre ORTODOXIE in ROMANIA

oct. 15, 2017 18475 27 http://bit.ly/2Hb3s9p

La festivalul de literatură și traduceri Filit de la Iași (4-8 octombrie): Antonio Fischetti de la Charlie Hebdo (stânga), și Dan Alexe (dreapta) discută cu scriitorul britanic Jonathan Coe (centru).

Antonio Fischetti de la Charlie Hebdo:

 

aici în România apasă pe voi o teribilă dală de plumb, ortodoxia, care atârnă asupra societății și strivește mințile oamenilor

 

Cititi mai multe pe VICE la:

De ce ai dreptul să râzi de orice religie, chiar dacă se supără creștinopații din România.

Cititi va rog si:

Familia ROTHSCHILD detine CHARLIE HEBDO din … decembrie?

TREI CHESTIUNI referitoare la atacul TERORIST de la PARIS – 1) VICTOR CIUTACU: “Daca serviciile secrete au dorit sa provoace … o anumita tendinta si niste masuri?” 2) Necesitatea restrangerii drepturilor cetateanului. 3) Care sunt limitele LIBERTATII DE EXPRIMARE? Exemplu de caricatura anti crestina in revista Charlie Hebdo

CHARLIE HEBDO ia în râs victimele uraganului HARVEY, catalogându-le drept „NEO-NAZIȘTI”

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
27 Comentarii la “Jurnalist CHARLIE HEBDO despre ORTODOXIE in ROMANIA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Cosmin
  # 15 octombrie 2017 at 19:21

  Neomarxism pe fata.

  Macar din respect pentru cei ce au fost omorati de marxisti, trebuia sa taca.

  Dar, probabil din punctul de vedere al astor habauci, cei ce au patimit pentru Hristos in temnitele comuniste au fost niste fraieri.

  Sunt scarbit de acesti asa zisi civilizati. Au tupeu, sau sunt habauci prin genetica lor.

 2. # 15 octombrie 2017 at 19:24

  Sa mearga la ateii lui în Vest. Pe noi,pe români,Ortodoxia ne defineste ca popor.

 3. # 15 octombrie 2017 at 19:31

  Preferam sa fim ,, striviti, de ortodoxie si sa ramanem asa ,,inapoiati,, cum cred ei ca suntem, decat sa devenim urat mirositori, scarbosi, de la atatea drepturi.

 4. # 15 octombrie 2017 at 19:33

  Nici nu merita sa dai un raspuns . Noi iubim Sfinta Treime si facem exact ce ne invata .

 5. Cosmin
  # 15 octombrie 2017 at 19:36

  Imi scapa termenul; cum se numeste cel ce vorbeste si critica, despre ceva ce nu cunoaste ?

 6. # 15 octombrie 2017 at 19:37

  Slava Tie Doamne…Slava Tie! ORTODOXIA ESTE BIRUINTA DOMNULUI ASUPRA DIAVOLULUI….PENTRU EL E PLUMB…PENTRU NOI ARIPI DE HERUVIM…O SA VA APESE PANA IN FUNDUL IADULUI

 7. # 15 octombrie 2017 at 19:50

  a constatat jigodia ca nu este sanatos sa se mai ia de musulmani , nu de alta da aia vin si ii rad cu cutite sau arme de foc, si a inceput sa improaste crestinii ortodoxi pe care religia ii invata sa fie toleranti! mai este un aspect demn de luat in seama domnule ateu , ai auzit de democratie? ai auzit de libertate religioasa si libertate de constiinta? se pare ca nu !

 8. # 15 octombrie 2017 at 19:55

  Nici nu merita sa citim ce are dansul de spus nu ne intereseaza.

 9. # 15 octombrie 2017 at 20:02

  Iarta.l Doamne.ca nu stie ce spune !

 10. SOFIA
  # 15 octombrie 2017 at 20:14

  sarmanul…se vede ca nu cunoaste istoria tarii noastre si ca noi existam ca popor datorita ortodoxieii care o avem de 2 mii de ani…dar isi da si el cu parerea jignind un popor intreg ….si neinformat total este ziaristul si nesimtit

 11. # 15 octombrie 2017 at 20:31

  Norocul lui ca noi romanii nu facem atentate!!??

 12. Roman
  # 15 octombrie 2017 at 20:38

  Francezii astia sunt mai demonici si depravati ca multe alte natii.E ceva tare ciudat cu francezii astia ,ca ei sunt cu revolutia in europa:egalitate,fraternitate,libertate (insemnele illuminati) Azi insa sunt de rasul lumii:au ,,conducator” mai varza ca neamtul ,,roman” al nostru un bilderberg depravat numit macrou ,insurat cica cu o baba ce i-a fost profa.Asta ii reprezinta azi pe francezi,precum pe irlandezi si aia vreo cateva mii de luxemburghezi ii reprezinta niste curisti ,pe arieni germanii cei razboinici si pe marele imperiu britanic doua… babe (hahaha) si care nu au nimic in comun cu demnitatea (ca doar sunt demnitari) si normalitate ,ci doar cu opusul la ce e normal.

 13. # 15 octombrie 2017 at 20:59

  ORTODOXIA deranjează pentru că este credința adevărată iar România este o nucă tare pentru masoni din cauza credinței .

 14. # 15 octombrie 2017 at 21:48

  … nu mai poate de grija si de dragul nostru … si stapanii lui, la fel …+

 15. # 15 octombrie 2017 at 21:50

  Scârbă, e puțin spus… Atât el, cât și sentimentul pe care mi-l provoacă.

 16. # 15 octombrie 2017 at 22:39

  Jeg uman

 17. # 15 octombrie 2017 at 22:43

  DOAMNE AJUTA!

 18. # 15 octombrie 2017 at 22:48

  Doamne apara ne si ne pazeste de asemenea specimene

 19. minionita
  # 15 octombrie 2017 at 23:12

  Sa isi foloseasca parerea pe post de hartie igienica.

 20. # 16 octombrie 2017 at 7:19

  Un gunoi! Credinta in Dumnezeu ne tine tara asta pe linia de plutire…

 21. # 16 octombrie 2017 at 7:49

  Îl apasa pe el, pe creier, Nefârtatul, patimile, homosexualitatea, beția, drogurile si tot alaiul iadului…Pentru el „Liberte…” din ‘:Liberte, egalite, fraternite, nu inseamna si libertate de constiinta si credinta.
  Sunt foarte curioasa ce i-au raspuns interlocutorii….

 22. # 16 octombrie 2017 at 10:46

  Franshezii astia atei chiar isi merita soarta ! Incep sa cred ca iar o sa-i „penetreze” musulmanii ! Si chiar ma bucur !

 23. Dan
  # 16 octombrie 2017 at 16:28

  Daca isi pierdeau timpul Apostolii cu analizarea parerii fiecarui cretin, nu mai aveau timp sa propovaduiasca Crestinismul. Si oricum Charlie Hebdo nu-s deloc atat de populari incat sa merite analizati – probabil daca nu ii fericeau musulmanii zelosi cu atentatele in 2015 lumea larga nu le-ar fi stiut nici macar numele astazi.

  Referitor la Vice… oare sa fie aceeasi cu acel canal youtube care facea inregistrari video din zonele ocupate de ISIS sau de „rebelii sirieni”, chiar cand teroristii aveau discursuri incendiare anti-occident sau cand luau parte la diverse lupte cu fortele guvernamentale siriene? Daca sunt aceiasi baieti, dar in varianta romaneasca, sunt si eu curios cum poate cineva sa filmeze din interiorul ISIS fara sa se converteasca la ideologia lor – caci ISIS nu prea respecta liberalismul si principiile occidentale.

  Cacatul nu trebuie promovat prin reclama gratuita – exista cos de gunoi pt. asa ceva. Mai ales, cand mesajul nu vine de la niste oameni cu o functie importanta in societate, incat sa conteze. Le faceti reclama gratuit. Cel mai mult ii doare pe ei anonimitatea si ignorarea mesajelor lor.

 24. sonia
  # 18 octombrie 2017 at 7:41

  Dar dala de plumb de pe capul si de pe ochii lor de ce nu o vad niciodata? De ce nu vad ca nu mai au demult nici o perspectiva duhovniceasca asupra lumii? Materialismul lor coroziv de ce nu il vad? Iar de la noi, de ce nu i-a dat nimeni replica in mod oficial?

Scrie un comentariu

Scroll Up