X

În POLONIA e mai gravă TIRANIA VACCINURILOR: PĂRINȚI dați în URMĂRIRE pentru RĂPIREA PROPRIULUI COPIL

de null
Foto: http://www.thenews.pl/51f0b32d-9100-4f55-95bf-cbe97d0b046b.file

Iată ce putem citi la Poland seeking parents and their newborn after they fled, de pe Metro News:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Polonia solicită găsirea părinților și a nou-născutului după ce au fugit

Varșovia, Polonia – Ministrul justiției din Polonia a cerut marți părinților unui nou-născut să se prezinte după ce au fugit din spital cu copilul lor, deoarece s-au opus procedurilor medicale.

Într-un caz larg dezbătut, poliția poloneză caută cuplul care a fugit din spitalul din Bialogard, în nord-vestul Poloniei, împreună cu fiica lor vineri. Cuplul a protestat împotriva faptului că nou-născutul a fost supus procedurilor de rutină – inclusiv vaccinarea împotriva tuberculozei, o doză de vitamine, picături pentru ochi și curățarea după naștere. Ei au fugit după ce o instanță a decis să le limiteze drepturile părintești.

În Polonia, bebelușii sunt curățați în mod obișnuit imediat după naștere, vaccinați doar câteva ore mai târziu și câteodată li se administrează vitamine. Clinicienii nu caută permisiunea părinților, deoarece procedurile sunt respectate în conformitate cu cele mai bune practici medicale și în interesul copilului.

Roman Labedz, ginecolog la spital, a declarat că bebelușul, care s-a născut joi, era în stare bună, dar a solicitat îngrijiri medicale pentru că era prematur.

Procurorii investighează dacă părinții au expus copilul la pericol și instanța din Bialogard s-a reunit marți pentru a decide dacă să respecte decizia anterioară care limitează drepturile părinților.

Ministrul Patryk Jaki a spus că părinții “ar fi putut avea un punct” în obiecțiile lor, dar ar trebui să permită copilului să fie examinat de un medic care ar putea confirma că este sănătos. El a spus că trebuie să analizeze cazul, dar dacă copilul este bine, instanța ar fi putut acționa în grabă și într-un mod “scandalos”, deoarece copiii sunt “proprietatea părinților nu a statului”.

Într-un videoclip postat pe YouTube, un tânăr, a cărui față este ascunsă, spune că este tatăl copilului și că singurul motiv al cuplului a fost “binele și siguranța copilului nostru”.

“Am fost pedepsiți și forțați să fugim și să ne ascundem, devenind evadați”, spune bărbatul în film, care arată spre un copil mic dormind.

Iată și ce putem citi la Child abduction in Bialogard. New informations de pe GK24.pl:

   Răpirea copilului în Bialogard. Informații noi
Foto: https://d-pt.ppstatic.pl/kadry/k/r/1/56/0c/59be2deb1f954_o,size,1068×623,q,71,h,1aac63.jpg

Poliția continuă să caute părinții nou-născutului, care, în ciuda lipsei drepturilor părintești, au răpit un copil dintr-un spital din Bialogard. În întreaga regiune, poliția controlează mașinile în detaliu, dar – conform informațiilor noastre neoficiale – părinții și copiii lor sunt deja în afara Poloniei.

Știm că părinții sunt tineri, mama are 27 de ani, provine din Połczyn. După cum am aflat la spital, părinții nu au fost de acord cu niciunul dintre teste, vaccinuri sau medicamente pediatrice de la început. De asemenea, nu au fost de acord să îl spele imediat după naștere.

În timp ce instanța judecătorească, în cadrul convocării extraordinare, a hotărât să-i priveze pe părinți de drepturile părintești, aceștia, profitând de absența personalului spitalului, au luat nou-născutul. Spitalele care au vorbit cu mama copilului răpit spun că femeia arăta normal. Medicii confirmă, de asemenea, că nu era o familie patologică.

Dar, probabil, au aparținut mișcării anti-vaccinare – auzim. Unele site-uri au raportat că familia care a răpit copilul este deja “într-un loc sigur”. Unde? Nimeni nu vorbește, dar se știe că marșul anti-vaccinare va avea loc la Berlin … Aceasta este probabil declarația părinților copilului răpit.

NOTĂ OrtodoxINFO

Iată că și în Polonia se desfășoară același tablou al mafiei mondiale a vaccinurilor. Ba mai mult, guvernanții pun în aplicare măsura monstruoasă de confiscare a copiilor, dacă părinții se opun unor proceduri medicale pe care orice cetățean are dreptul să le accepte sau să le refuze. Și normal că niște părinti conștienți le pot refuza, mai ales când știu ce pericole se ascund în spatele acestor proceduri medicale, dominate de profitul companiilor farmaceutice și de păpușarii mondiali din spatele acestora, al căror interes este reducerea populației și transformarea celor rămași în sclavi.

Părea că guvernul Poloniei este mai bun decât altele, că apără interesele naționale ale cetățenilor…

…dar observăm că totul nu a fost decât un mare bluf. În spate e totul putred, pentru că servesc acelorași interese. Guvernanții Poloniei sunt și ei afiliați ororilor cu vaccinarea forțată și răpirea copiilor, ba mai mult, fiind ei răpitorii de copii, îi acuză pe însiși părinții nou-născutului care au încercat să scape de această tiranie de … RĂPIRE. Iată că al doilea articol prezentat, aparține unui site polonez (GK24.pl) și este un hal de știre:

(…) Poliția continuă să caute părinții nou-născutului, care, în ciuda lipsei drepturilor părintești, au răpit un copil (!) dintr-un spital din Bialogard. (…)

Peste tot se instalează macabrul tablou al NOII ORDINI MONDIALE, pentru care a fost făcut mult lobby, ca majoritatea să creadă că e bine, iar celor care gândesc normal să li se pună călușul în gură, ba mai mult să fie puși la zid și ridiculizați în fața mulțimilor obediente de SISTEM

Citiți vă rog și:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Părerea mea este că părinții acestui copil erau monitorizați de mai mult timp. Astăzi când intri într-un spital, se știe totul despre tine.
    Sfatul meu – fugiți de spitale cât puteți. Fugiți mai ales de anestezii. Se bagă substanțe în coloana. Se extrage din măduvă osoasă. Fugiți fraților! Pentru fracturi folosiți cataplasme cu plante antiinflamatoare. Suferiți durerea. Ea vă va duce la răbdare, la rugăciune, la pocăință și apoi la mântuire. Dacă aveți fracturi la mâini, folosiți-le la muncă până aveți impresia că vi se desprind din încheieturi. Dacă aveți fracturi la picioare, mergeți, mergeți, mergeți. Mâncați lactate naturale. O să vedeți că nu va fi în zadar. Cu Hristos pe buze și în inimă o să fiți chiar mai puternici ca înainte.

    Dumnezeu să vă ocrotească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button