X

Otrava din ceașca de CAFEA. 13 motive pentru a nu mai bea niciodată această licoare

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Nu vă place să auziți acest lucru: ați fost mințiți despre beneficiile pentru sănătate ale cafelei! Iată de fapt care este realitatea:

1. Cafeaua conține cofeina, care este un alcaloid pe care planta de cafea o folosește pentru a ucide insectele care îi mănâncă semințele.

De asemenea, planta de cafea secretă cofeina în păstăile sale pentru a ucide plantele înconjurătoare, astfel încât planta de cafea să obțină mai multă lumină solară și să poată crește mai mult. Cofeina este un pesticid care provoacă distrugerea genetică a celulelor vii care intră în contact cu acesta.

2. Imaginile RMN realizate înainte și după o ceașcă de cafea au arătat o scădere a fluxului sanguin către creier cu 45%. Atunci când măsurarea fluxului de sânge a fost și mai precisă, ea a arătat de fapt cu 52% mai puțină cantitate de sânge către creier, după doar o mică cană de cafea.

3. Studiile privind imagistica creierului consumatorilor de cafea cronici au arătat că aceștia prezintă aceeași degradare a creierului lor ca alcoolicii cronici, fumătorii de țigări, pacienții cu Parkinson și utilizatorii de marijuana. http://dailym.ai/1qjSqi0 .

4. Cafeaua poate provoca un impuls pentru a mișca intestinele, pentru că acesta este un mod în care organismul încearcă să elimine otravă din sistem. Durerea bruscă după consumul de cafea este unul din mecanismele de apărare ale organismului față de otravă.

5. Cafeaua crește energia prin intermediul reacției metabolice a corpului uman la sentimentul de luptă sau zbor, deoarece organismul se teme de otrava pe bază de cafeină. Cafeaua nu dă energie, o îndepărtează din corp.

Energia pe care o persoană o simte când bea cafea este datorată corpului care intră în suprasolicitare, deoarece cofeina este o otravă și toate otrăvurile activează eliberarea de energie în organism. (lupta sau zbor).

Cafeaua îndepărtează energia din sistem, lăsând persoana din ce în ce mai epuizată în fiecare zi care trece, așadar, stabilind cea mai periculoasă dependență de stimulare a energiei din lume… dependența de cafea pentru energie.

6. Când reacția de luptă sau de zbor este declanșată în organism, se activează centrele inferioare de IQ ale creierului, precum și sistemele hormonale care controlează agresiunea, violența, luarea deciziilor iraționale și ilogice, gelozia, furia, frica și paranoia .

Cafeaua generează o funcționare mentală extrem de inferioară, cuprinzând o parte din fiecare răspuns emoțional negativ pe care organismul îl poate genera.

7. În urma măsurătorilor, o ceașcă de cafea a activat senzația de luptă și zbor timp de 3 săptămâni consecutive, chiar dacă nu a mai fost consumată altă cafeină după ce 1 ceașcă de cafea. O ceașcă de cafea otrăvește corpul timp de 3 săptămâni consecutive, la o scară descrescătoare.

8. Când se consumă cafea (cofeina), creierul limbic (paleocortexul, numit şi ”creierul visceral“ – subconștientul)  este hiperactivat și centrele superioare de învățare ale minții sunt inhibate. Partea limbică a creierului se referă numai la sex, reproducere, protecția teritoriului, achiziția de alimente și siguranța personală.

Porțiunea limbică a creierului este partea cea mai primitivă și cea mai puțin dezvoltată a complexului minții. Când doriți să ieșiți inteligenți sau să dominați o altă persoană, este mai bine ca sistemul lor limbic să fie activat, deoarece îi aduce într-o stare mentală egală cu cea a unui copil.

9. Pilula contracepției inhibă curățarea cofeinei ingerate. Acest efect este crescut dramatic prin consumul de alcool sau de medicamente pentru ameliorare a durerii, provocând astfel multe cazuri de otrăvire cu cofeină, care sunt tratate ca alte lucruri odată ce persoana ajunge la spital.

10. Cafeaua este dovedită a provoca o prostată mărită, anxietate ridicată, insomnie, depresie, defecte congenitale, sindroame dureroase, modele de respirație nenaturală, leziuni cerebrale, hiperactivitate, tulburări de învățare (de la leziuni cerebrale), tulburări comportamentale, oboseală, anumite tipuri de cancer , Crohns, IBS, colită, ulcere, scăderi de fier, boli de inimă, dureri de cap, PMS, incidență crescută a leziunilor musculare și ale tendonului, dureri articulare, infarct miocardic, accident vascular cerebral.

11. Cafeaua cauzează creșterea grăsimii și provoacă celulita, deoarece prin declanșarea senzației de zbor sau de luptă a organismului (pe care orice otravă sau amenințare o are), se schimbă cerința sursei principale de combustibil a organismului la una din grăsimi.

Când organismul este amenințat, acesta preferă grăsimea ca sursă principală de combustibil, în loc de glucide sau proteine.

Activarea constantă a senzației de luptă sau de zbor (prin ingestia zilnică de otravă de cafeină) ajută la o orientare metabolică către depozitarea grăsimilor și conservarea grăsimilor, deoarece organismul preferă grăsimea ca sursă de combustibil atunci când luptă împotriva oricărui intrus toxic … deoarece grăsimea conține 9 calorii pe gram pentru lupta, spre deosebire de 4 calorii pe gram adus de zahar si proteine.

Cafeaua distruge, de asemenea, mușchii, deoarece corpul își înmoaie intenționat mușchii, atunci când este otrăvit, pentru a facilita depozitarea suplimentară a grăsimilor.

12. Cafeaua (cafeina) blochează absorbția fierului, provocând marea majoritate a anemiei de azi.

Întreaga amenințare a cofeinei include, în general, ceaiuri de cafea, bomboane de ciocolată, băuturi și preparate pe bază de cafeină și peste 2000 peste medicamente și prescripții medicale care includ, de asemenea, cofeina. (http://bit.ly/2qKSqwh)

13. O investigație efectuată de autorul celei mai extinse cărți scrise vreodată despre cafea, a revizuit aproape fiecare piesă de cercetare științifică referitoare la cafea și concluzia sa a fost că nu există absolut nicio dovadă științifică despre faptul că cafeaua oferă vreodată beneficii sănătății organismului uman, pe orice nivel.

El declară deschis că orice promovare pozitivă a consumului de cafea este o minciună flagrantă, dăunează grav întregii noastre societăți. Publicarea oricăror efecte pozitive ale cafelei este falsă și poată fi observată într-un “lobby pentru cafea” foarte puternic, acoperit și secret, care are atât origini comerciale, cât și cele ale familiilor ce guvernează planeta.

Autorul revizuiește cercetarea din carte la acest link adăugat . Câte magazine de cafea s-au deschis în orașul tău în ultimii 20 de ani?

De ce se minte despre cafea? Gândiți-vă la guvern și la modul în care guvernează o populație afectată la creier, căci este mai ușor decât să guverneze o populație sănătoasă. Începeți de acolo și continuați să conectați punctele. Cafeaua este doar o armă care dăunează creierului, folosită împotriva unei clase de sclavi neinformate.

Cele mai populare 10 arme dăunătoare creierului folosite împotriva clasei de sclavi (în ordinea utilizării) sunt:

1) vaccinuri
2) cafea și cofeină produse
3) alcool
4) preparate medicale
5) zahar
6) fluorura
7) țigări
8) alimente prelucrate și alimente modificate genetic
9) radiațiile CEM la dispozitive wireless și
10) chemtrails.

Dacă ați pus vreodată întrebarea “de ce sunt oamenii atât de uimiți, încât să nu se gândească la niciunul din aceste lucruri” … uitați de ideea că leziunile cerebrale ale clasei de sclavi sunt agenda principală a ocultei care conduce planeta.

O populație neajutorată garantează nevoia de guvernare. Acesta este motivul pentru care familiile conducătoare fac tot ce le stă în putință pentru a crea o populație neajutorată, zi și zi. Guvernele există deoarece ele creează permanent condițiile proprii existenței lor.

Cafeaua este doar o altă minciună masivă din cadrul controlului asupra populației. Vrei să închizi ferma umană? Vreți să deveniți cu adevărat mai mult decât dezordinea stereotipică bolnavă, supraponderală, disfuncțională și depresivă? Respingeți otrăvurile!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

48 comentarii

  1. Nu exista film in care sa nu se faca reclama directa sau indirecta la cafea, adica nu exista film in care sa nu apara unu terminat de oboseala/somn sau la prima ora, si sa nu vrea cafea, sa nu aiba un pahar/cana de cafea in mana…
    Am observat asta cu ceva timp in urma, asa, pur si simplu. Da frate, o reclama la un ceai de menta, de sunatoare, de tei…. nimic, nimic :)

  2. Traducere de doi bani a unor materiale de pe siteuri de valoare indoielnica. Reactia organismului e “lupta sau fuga”, nu zbor. In plus, cam jumatate din informatiile vehiculate in articol sunt niste tampenii.

    1. Alin,

      lasa ca pt noi e f valoroasa si jumate din info.
      Si, facem si noi rotunjire,1/2info = cafeaua e otrava = 1/1info. :)

      Auzi, da e clar ca e otrava, sau gresesc?

    2. Ti se pare ca tv ABC e si aia sursa indoielnica? Iar flight pt tine inseamna fuga, nu zbor? Ma intreb ce traducere de 2 bani ai fi facut tu cu asa engleza…
      Ti se par tampenii pt ca nu stii pe ce lume traiesti si cine o conduce..

      1. “Fight or flight” = “luptă sau fugi [în sensul de “scapă”]”) = instinct de conservare aplicat.
        Personal mi-a fost tare de folos articolul şi mulţumesc mult traducătorului/ei pentru efortul depus.

        Iertare.

        1. se pare ca mai multi au luat decizia de a nu mai bea cafea, preferand ceaiul verde si mai bine odihna incepand cu ora 22:00.

          1. Bucurie de la Domnul ! Daca citim in cartea ,, Studiul China]] despre ceaiul verde vom vedea ca nici acesta nu e mai breay decat cafeaua. Despre cafea va pot spune ca e mai buna pentru sanatate sub forma de clisma, prima data a fost citata in terapia doctorului Gerson. Va pot confirma ca reduce semificativ durerea, avand experienta unui cancer cu simptom dureros la unul din membrii familiei Cafeaua altfel, daca e bauta frumos, nu pe fuga, nu cu ligheanul,borcanul, butoiul, ci dintr+o cescuta frumoasa, langa o carte valoroasa sau langa o persoana cu care merita sa schimbi ganduri si poti expune pareri, asadar yic bautul cafelei cu infranare , cu savoare… e buna, e foarte buna !

          2. @Daniela. Nu nu e buna….am intuit asta dintotdeauna din momentul in care am vazut cum “baga in priza” oamenii. Asa ceva nu are cum sa fie bun…sincer sa fiu linga o carte buna ar fi mai bun un pahar de vin…baut asa pe indelete, fara graba, savurindu-l…

          3. Clar ceaiul verde care “lipsit” de cofeină e o alternativă “minunată”

    3. Man, traducerea s-a facut automat din engleza in romana. Deci nu are cum sa fie o traducere perfecta.
      Stim cu totii cum se face traducerea automata pe Internet.
      Nu acuzati daca nu stiti despre ce este vorba.
      Aviz amatorilor!

    4. Exact. Niște bălării cu pretenție de „studiu științific“! Despre traducere… să nu mai vorbim!

    5. Poate că ai dreptate. Dar când afirmi că sunt scrise tâmpenii, trebuie să ne lamuresti care sunt si de ce ar fi tâmpenii. Astfel se adâncește conflictul fără dovezi.

  3. In privinta cafelei eu am de dat cateva sfaturi. Sfatuiesc pe toata lumea care vrea sa bea totusi o cafea sa faca acest lucru doar dimineata, sa consume doar o cafea mica, de preferat expresso si sa fie cat de cat de calitate, si, mai ales, NICIODATA pe stomacul gol (e ulcer curat). Un medic mi-a spus ca este folosita cafeaua in investigatiile care privesc cantitatea de suc gastric secretat, cafeaua fiind cunoscuta ca fiind cel mai puternic stimulator al secretiei de suc gastric.
    Daca va simtiti lipsiti de vlaga (energie), nu cafeaua este raspunsul, intrucat cafeaua suprasolicita organismul, consumandu-i si mai mult resursele. Raspunsul e un somn odihnitor (inainte de ora 23.00), deparazitare interna (cu produse naturale – ulei din seminte de dovleac, de exemplu) si mai multe alimente in stare proaspata (fructe, zarzavaturi, nuci etc.)
    Mare atentie: excesul de cafea poate duce la probleme grave neurologice(inclusiv de natura psihiatrica) si/sau digestive! Organismul uman are niste LIMITE pe care nu e bine sa incerci sa le depasesti, cu atat mai mult ca nu o faci pentru a sluji lui Dumnezeu, ci pentru un banal job.

    1. Ionut,

      “va recomand sa beti otrava doar dimineata; si nu orice tip/marca de otrava, ci otrava de calitate….”
      Bre…

      Masa de dimineata e cea mai importanta in sensul ca se duce direct in vena. Nu ai nimic in stomac si organismul abia astepata papa. Asa ca mai bine un fruct, o vegetala, un ceai, un miez de nuca…

    2. Cel mai bun raspuns! În plus, se stie ca orice exces alimentar, duce la rezultate negative asupra organismului. Eu pot sa affirm ca au fost ani în care am baut si câte trei-patru cafele pe zi. M-am ales cu o colita puternica, cu lipsa de calciu în organism, anemie. Acum, mai beau odata de doua ori pe saptamana o cafea, dar nu mai pot termina o cescuta de cafea! Curios sau nu, asa este! Ma simt molesita, lipsita de putere, simt un gol în stomac. Nu cred ca articolul este o prostie!

  4. Mai demontez un mit…
    Antioxidantii nu au nici un efect, mai ales daca facem sport si mergem in aer puternic ozonat,
    adica oxidam din greu!!!

  5. Salut!

    Am si eu o intrebare: de ce sunt considerate vaccinurile cele mai periculoase lucruri pentru omenire?

    Din ce am inteles eu, media de varsta pentru cineva, in Evul Mediu, care ar fi putut trece de varsta de 10 ani, ar fi fost de 47-48 de ani. In prezent, media de varsta (la nastere, nu ca daca ajunge la 10 ani) este de 79-80 de ani. Imbunatatirea asta drastica n-ar fi fost posibila, evident, fara ajutorul lui Dumnezeu, care sa ilumineze mintile cercetatorilor in folosul semenilor lor si sa ii ajute spre a nu muri de boli precum poliomielita, care a fost considerata eradicata in secolul XX.

    Hm… Asta e adevarata cale a ortodoxiei? Respingerea a orice poate fi bun omului, care ar putea fi trimis de la Cel de sus?

    1. vaccinul pentru poliomielita,tetanos,variola, etc. au fost testate vreo 20-25 de ani, in aceasta perioada s=au putut observa efectele adverse, pe cand noile vaccinuri sunt testate, doar 2-3 ani, crezi ca se pot afla efectele adverse in aceasta perioada. Sigur cei care le=au facut, le vor pe piata, altii care spun ca este prea scurt timpul pentru a afle efectele lor si de aici toata controversa. Cine are dreptate?

  6. Sunteti mai tari ca mine. Jos palaria pentru articol. As vrea sa citez punctele urmatoare pentru posteritate, sunt aur curat, cea mai mare si mai adevarata intelepciune intelectuala posibila.
    6. Când reacția de luptă sau de zbor este declanșată în organism, se activează centrele inferioare de IQ ale creierului, precum și sistemele hormonale care controlează agresiunea, violența, luarea deciziilor iraționale și ilogice, gelozia, furia, frica și paranoia .

    Cafeaua generează o funcționare mentală extrem de inferioară, cuprinzând o parte din fiecare răspuns emoțional negativ pe care organismul îl poate genera.

    7. În urma măsurătorilor, o ceașcă de cafea a activat senzația de luptă și zbor timp de 3 săptămâni consecutive, chiar dacă nu a mai fost consumată altă cafeină după ce 1 ceașcă de cafea. O ceașcă de cafea otrăvește corpul timp de 3 săptămâni consecutive, la o scară descrescătoare.

    8. Când se consumă cafea (cofeina), creierul limbic (paleocortexul, numit şi ”creierul visceral“ – subconștientul) este hiperactivat și centrele superioare de învățare ale minții sunt inhibate. Partea limbică a creierului se referă numai la sex, reproducere, protecția teritoriului, achiziția de alimente și siguranța personală.

    Porțiunea limbică a creierului este partea cea mai primitivă și cea mai puțin dezvoltată a complexului minții. Când doriți să ieșiți inteligenți sau să dominați o altă persoană, este mai bine ca sistemul lor limbic să fie activat, deoarece îi aduce într-o stare mentală egală cu cea a unui copil.

    Va multumesc in aceeasi masura si pentru top. Nu voi mai consuma niciodata vaccinuri. Rau la nimeni!

      1. Pavel: Am inteles ca turcaletii foloseau planta de cafeaua sa le dea cailor (nu mai stiu exact in ce scop). Dupa care s-au apucat si ei s-o bea’.

  7. Nici măcar pe noi înșine nu ne mai iubim. Darămite aproapele. Sau pe vrăjmași. Printre alte lipsuri ale omului modern, lipsa discernământului face ravagii. Nici măcar nu mai discernem, în situații simple de viață, ce este bun si ce este rău. Nu mai discernem de prea multe ori, binele de rău. Sau, si mai grav, considerăm în mod eronat că răul este Binele si binele este răul. Trăim intr’o lume a valorilor inversate.
    Oameni buni, să ne trezim, printre alte Daruri Dumnezeiești, Discernământul!!! Mai cu seamă, Discernământul Spiritual.
    Doamne, ajuta!

  8. Cafeaua de cicoare este un minunat inlocuitor al cafelei. Se gaseste in magazine naturiste, sub forma de pudra instant 100% pura (atentie sa nu fie amestecata cu alte cereale). Are beneficii nutriţionale dar şi medicinale, cu efecte minunate asupra sistemului digestiv. Însă bogaţia de fibre pe care le conţine îi poate afecta pe cei care nu sunt obişnuiţi cu o astfel de dietă şi poate produce gaye.
    Cafeaua de cicoare curăţă sângele, protejează ficatul, reduce riscul de cancer intestinal, contribuie la absorbtţa calciului, şi poate fi folosită pentru tratarea unei game variate de boli, de la anemie până la paraziţi.
    • Stimulează digestia
    • Calmează durerile abdominale
    • Elimină constipaţia
    • Protejează ficatul şi fierea
    • Creşte capacitatea de concentrare
    • Alungă oboseala
    • Detroxifică organismul
    • Ajută la slăbit

  9. In legatura cu vaccinurile, ca sa raspund comentatorului care a spus ca sunt o descoperire de la Dumnezeu prin oamenii de stiinta: nu cred ca Dumnezeu a vrut sa fie avortati copii special pentru a dezvolta vaccinuri pe celule de fetus uman. Deoarece sunt vaccinuri (de ex ROR) care contin aceste celule intentionat. A se vedea prospectul oficial la vaccinul ROR, care contine MRC-5. Detalii mai jos.

    – prospect oficial vaccin ROR:
    https://www.anm.ro/_/_RCP/rcp_4820_20.07.12.pdf
    – MRC-5 Wikipedia:
    https://en.wikipedia.org/wiki/MRC-5
    – MRC-5 site-ul producatorului:
    https://www.lgcstandards-atcc.org/Products/All/CCL-171.aspx?geo_country=ro#characteristics

    1. Cred in acest articol, dar de ce cafeaua se serveste si in mânăstiri? Eu am fost la masă la o mânăstire, unde am servit împreună cu maicile şi preotul călugăr cafea.

  10. Daca se intra in detalii nu este atat de rau, depinde cata cofeina intra in organism, in cantitati moci este benefic, pe aceas bazza functioneaza si medicamentele, nu zice nimeni sa exagerezi. In al doilea rand conteaza foarte mult cum se prepara cafeaua cafeaua nu se fierbe in oala cum fac turcaleti sau greci sau cei care nu au un aparat de expresso calumea ce poate opari cafeaua la presiune stabila. Chimia de preparare al cafelei este foarte stufoasa daca te pricepi si nu bei porcarii o poti folosi benefic. Conteza sa fie din boabe naturale fara a fi fost tratat pamantul cu pesticide este diferit de cofeina, plus ca nu este indicat sa se cumperr cafes macinata ce nu sti ce contine. Bea tu cafea buna prajeste boabele pregateste cum trebuie si vezi ca vei trai ca si bunicul meu dupa 2 infarte la 55 ani pana la 99 fiind bautor de o ceasca de cafea pe zi sau ocazional dupa evenimentele neplacute. Salutare!

    1. Foarte bun comentariul tau.
      Pentru noi oamenii cantitatea de 400 miligrame cofeina este suficienta, adica putem bea fara probleme 2 – 3 cesti de CAFEA. Am folosit majusculele pentru a evidentia faptul ca in marea majoritate a cazurilor in Romania gasiti doar “”cafea””.
      Sunt multe, foarte multe STUDII STIINTIFICE care contrazic acest articol.
      Daca beti cafea va pot recomanda 3(trei) BRANDURI UNICE in lume de CAFEA: “FITNESS-COFFEE” si “CANNABISSIMO-COFFEE” (ambele 100% naturale, http://www.fitnesscoffee.ro & http://www.cannabissimo.ro) si “NATURESSO” (brand 100% bio-organic).

  11. Foarte bun articolul. Sunt informatii pe care au le-am gasit de acum mai bine de 15 ani, si de cate ori spuneam aceste lucruri aveam cele mai proaste reactii. Cea mai stupida mi se pare cea care invoca varsta inaintata pana la care au trait bunicii, care ar fi avut tot felul de obiceiuri dezastruoase.
    As mai fi adaugat si puterea de acidifiere foarte mare pe care o are asupra organismului, acidifiere asociata cu toate bolile degenerative si cancerul. Si faptul ca este un vampir de calciu, care scoate calciul din oase si duce la osteoporoza.
    Vrem mai multe articole din acestea, pentru a lumina pe cat mai multi oameni. Am citit ce au scris cei dinaintea mea si ma uimeste felul in care unii tin mortis sa dea o replica.
    Sunt nutritionist si nu recomand niciodata bauturi energizante, oricare ar fi ele.
    Din pacate, multora le plac anumite alimente nocive si nu vor fi niciodata de acord cu astfel de adevaruri. Vor gasi intodeauna argumente sa consume si acuze asupra altora. Oamenii cred doar ce le place sau le convine lor, iar adevarul este uneori neplacut.

  12. Super articolul. Eu, ca terapeut am un articol complex, relativ la ce ne imbolnaveste, Desigur ca si toate cele din lista articolului, dar eu am gasit totusi un top 3: valorile, somnul si cafeaua. https://www.terapiebowencluj.ro/2020/03/de-ce-ne-imbolnavim-valorile-somnul-si.html

    Sa nu uitam ca cea mai periculoasa e intoxicatia informationala si lipsa de ancorare a sufletului in Adevar. Asta ii face pe oameni sa nu mai discearna binele de rau. Degeaba ii spui unui om care nu traieste in Adevar sa nu se vaccineze . Daca el bea cafea sau consuma Tv, doreste adevarul, pentru ca Adevarul traieste doar in acei oameni care traiesc in Adevar. Adevarul nu se apropie de mincinosi, prefacuti si toti cei pe care i-am mentionat in articolul meu la punctul 1 – Valorile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button