X

O voce SOLITARĂ împotriva EXTREMIȘTILOR pro-vaccin ce susțin VACCINAREA FORȚATĂ în SUA: Congressman-ul BILL POSEY solicită STUDII despre VACCINURI care să compare copiii VACCINAȚI cu cei NEVACCNAȚI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De Brian Shillhavy, redactor la Health Impact News

Pe 28 Iulie 2017 congressman-ul Bill Posey din Florida a introdus amendamentul H.R.3615 în Congresul SUA (totuși s-a dat la TV):

“pentru a îndruma Secretarul pentru Sănătate şi Servicii Umane spre a realiza sau sprijini un studiu comprehensiv comparând rezultatele totale de sănătate, incluzând riscul de autism, în populaţia vaccinată din SUA cu astfel de efecte faţă de populaţia nevaccinată din SUA, cât şi pentru alte scopuri.”

Până acum, amendamentul nu are co-iniţiatori. (Până la 01 August 2017.) Acest lucru nu este surprinzător. Congressman-ul Bill Posey pare a fi singurul politician din Washington D.C. dispus să înfrunte extremiştii vaccinurilor din SUA, cei care proclamă cu mândrie că “ştiinţa s-a pronunţat” în privinţa vaccinurilor, şi că toată lumea ar trebui să urmeze programele de vaccinare recomandate de către guvern, cu forţa dacă este necesar.

CDC nu a studiat niciodată copiii vaccinaţi versus copiii nevaccinaţi

Congressman-ul Posey s-a introdus în dezbaterea cu privire la vaccinuri în Noiembrie 2012, pe când era membru în Comitetul de Supraveghere al Casei privind Audierea legată de Autism.

Pe parcursul audierii, Bill Posey a adresat câteva întrebări dificile doctorului CDC Coleen Boyle:

“A efectuat CDC vreun studiu până acum care să compare copiii vaccinaţi cu cei nevaccinaţi?”

Răspuns de la dr. Boyle:

“Nu am efectuat niciodată un studiu vaccinat versus nevaccinat.”

Posey a întrebat dacă cercetarea doctorului Poul Thorsen, ce a dezincriminat thimerosalul ca şi cauzator al autismului, a fost validată, şi îl califică pe acesta drept “un ticălos sub orice critică” şi unul dintre cei mai căutaţi oameni de pe faţa pământului (aflaţi mai multe despre dr. Poul Thorsen aici).

Dr. Boyle a replicat că cele două studii la care dr. Thorsen a participat nu invalidează “corpul mai mare” de cercetări asupra thimerosal şi vaccinuri, şi cu toate acestea cu doar câteva momente înainte de a afirma acest lucru, aceasta a admis că CDC a efectuat doar două studii asupra subiectului.

Dr. Brian Hooker a afirmat că Thorsen avusese colaborări cu CDC pe 36 de lucrări (documente), nu doar pe o singură lucrare aşa cum susţine dr. Boyle, şi că agenţia a refuzat să investigheze studiile ce exonerau rolul vaccinurilor în declanşarea autismului ca urmare a acuzării sale de escrocherie şi spălare de bani.

Puteţi viziona întregul schimb de replica dintre congressman-ul Posey şi dr. Boyle în acest clip de pe C-Span:

Avertizor CDC: doar congressman-ul Posey e dispus să ţină audieri în Congres

În 2014, un cercetător CDC ce lucrase cu dr. Boyle în cercetarea vaccinurilor, dr. William Thompson, a devenit avertizor şi l-a contactat pe dr. Brian Hooker. Dr. Hooker a înregistrat convorbirile cu dr. Thompson şi a primit de asemenea date originale brute dintr-un studiu de referinţă efectuat de către CDC care chipurile demonstra că nu există nici o conexiune între vaccinuri şi autism.

Dr. Thompson a dezvăluit că o parte dintre informaţiile ce atestau o legătură mai ridicată între vaccinul MMR şi autism a fost văzută printre informaţiile ce au fost suprimate.

Ascultaţi conversaţiile înregistrate dintre dr. Thompson şi dr. Brian Hooker în 2014:

https://youtu.be/sGOtDVilkUc

Informaţiile oferite de către dr. Thompson aparent au fost predate Congressman-ului Posey la acest moment, de unde se aştepta ca o audiere în Congres să-l citeze pe dr. Thompson şi să-l chestioneze asupra datelor sale.

Avertizorul dr. Thompson a solicitat el însuşi Congresului să investigheze muşamalizarea:

https://youtu.be/8697rSvIqhg

Cu toate acestea, nici un comitet al Congresului nu a fost dispus, până în acest moment, să ţină audieri şi să-l citeze pe dr. Thompson.

În Iulie 2015, congressman-ul Posey a făcut un apel zelos către Congres pentru a ţine audieri asupra siguranţei vaccinurilor şi informaţiilor de la avertizorul CDC dr. Thompson:

https://youtu.be/jGRjn_gIJw0

Studii existente: Copiii nevaccinaţi, mai sănătoşi decât copiii vaccinaţi

În timp ce CDC sau alte agenţii guvernamentale de sănătate sunt dezinteresate (şovăitoare) în a studia copiii vaccinaţi versus nevaccinaţi, există câteva studii disponibile ce sugerează că copiii nevaccinaţi sunt de fapt mai sănătoşi decât copiii vaccinaţi.

În 2016, un studiu ce compara efectele asupra sănătăţii copiilor vaccinaţi şi a celor nevaccinaţi a fost provizoriu publicat în jurnalul Frontiere în Sănătatea Publică. Cu toate acestea, ca urmare a presiunii publice se pare, nu a mai fost publicat cu adevărat până la urmă.

La vremea respectivă, am întrebat pe unul dintre reporterii noştri, dr. Jennifer Margulis, să relateze despre subiect, iar aceasta a intervievat mai mulţi medici ce au sesizat în practica lor efecte nocive ale vaccinurilor asupra copiilor, şi au remarcat de asemenea o legătură clară între vaccinuri şi autism. Vedeţi:

Studiu: Copiii nevaccinaţi, mai sănătoşi decât copiii vaccinaţi – Doctorii sunt de acord

Studiul a fost publicat ulterior în 2017 în Jurnalul Ştiinţei Translaţionale. Acesta era un studiu pilot cu 666 de copii din patru state americane cu vârste cuprinse între 6 şi 12 ani, ce au comparat 261 de copii nevaccinaţi cu 405 copii parţial sau total vaccinaţi, şi au evaluat sănătatea lor la modul general ţinând cont de dările de seamă ale mamelor acestora despre vaccinări şi boli diagnosticate de către medici.

Studiul a identificat creşteri ale bolilor imunitare precum alergiile şi ale bolilor neuro inclusiv autismul:

  • *Copiii vaccinaţi erau de trei ori mai predispuşi la a fi diagnosticaţi cu Spectrum Autism (OR 4.3)   
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 30 de ori mai predispuşi la a fi diagnosticaţi cu rinită (alergie la polen) faţă de copiii nevaccinaţi
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 22 de ori mai predispuşi să necesite o medicamentaţie alergică faţă de copiii nevaccinaţi
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 4 ori mai predispuşi să fie diagnosticaţi cu o dizabilitate de învăţare faţă de copiii nevaccinaţi (OR 5.2)
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 300% mai predispuşi să fie diagnosticaţi cu ADHD faţă de copiii nevaccinaţi (OR 4.3)
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 340% (OR 4.4) mai predispuşi să fie diagnosticaţi cu pneumonie faţă de copiii nevaccinaţi (OR 4.3)
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 300% mai predispuşi să fie diagnosticaţi cu o infecţie la ureche faţă de copiii nevaccinaţi (OR 4.0)
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 700% mai predispuşi să fie supuşi unor intervenţii chirurgicale pentru inserare tub de drenaj în ureche faţă de copiii nevaccinaţi (OR 8.01)
  • *Copiii vaccinaţi erau de mai bine de 2.5 ori mai predispuşi să fie diagnosticaţi cu orice boală cronică faţă de copiii nevaccinaţi (OR 4.3)

Aflaţi mai multe despre studiu aici.

Au mai existat multiple alte studii realizate în afara SUA ce au comparat copiii vaccinaţi cu cei nevaccinaţi. Vezi:

Studii din afara SUA arată copiii nevaccinaţi mai sănătoşi decât cei vaccinaţi

Se vor alătura oare şi alţi membri ai Congresului congressman-ului  Posey pentru a studia siguranţa vaccinurilor?

Aceasta nu este prima dată când congressman-ul Posey a încercat să introducă o legislaţie ce solicită un studiu referitor la copiii vaccinaţi versus copiii nevaccinaţi.

Acelaşi lucru l-a propus în 2013, după ultima audiere din Congres legată de autism. H.R.1757 a avut un singur co-iniţiator, doamna Carolyn Maloney, care de asemenea era un membru al Comitetului de Supraveghere al Casei privind Audierea legată de Autism în 2012.

Va desemna Preşedintele Trump o comisie asupra siguranţei vaccinurilor?

În Ianuarie 2017 Robert F. Kennedy Jr. a anunţat că a fost delegat de către Preşedintele ales Trump să formeze o nouă comisie asupra siguranţei vaccinărilor.

Robert F. Kennedy Jr. este de mult timp un susţinător al siguranţei vaccinării, şi un critic frecvent al cenzurii guvernamentale şi farmaceutice asupra informaţiilor despre vaccinuri.

Cu toate acestea, până în acest moment (01 August 2017), de când Preşedintele Trump s-a instalat în birou, nu a fost anunţată nici o comisie nouă asupra siguranţei vaccinurilor.

Congressman-ul Posey rămâne singurul oficial ales ce ia atitudine pentru siguranţa vaccinurilor.

Medicii ce se opun vaccinărilor forţate – Ar trebui reduse la tăcere opiniile lor?

Unul dintre cele mai mari mituri ce este propagat în mass-media obedientă de astăzi este că doctorii sunt fie pro-vaccin, fie anti-vaccin, şi că doctorii anti-vaccin sunt toţi vraci (impostori).

Însă nimic nu este mai departe de adevăr în dezbaterea asupra vaccinurilor. Doctorii nu sunt nicidecum unificaţi în poziţia pe care o au faţă de “ştiinţa” vaccinurilor, la fel cum nu sunt unificaţi în poziţia lor faţă de retragerea consimţământului informat faţă de o procedură medicală precum vaccinarea.

Cele două poziţii extreme sunt acei doctori care sunt 100% împotriva vaccinurilor şi care nu le administrează deloc, şi acei doctori care cred că TOATE vaccinurile sunt sigure şi eficiente pentru TOŢI oamenii, în ORICE moment, chiar cu forţa dacă este necesar.

Puţini medici intră într-una din aceste categorii, însă poziţia extremă pro-vaccin este cea prezentată de către guvernul SUA şi mass-media ca fiind poziţia dominantă în domeniul medical.

Însă între aceste două vederi extreme se află marea majoritate a medicilor practicieni de astăzi. De exemplu, mulţi medici care se consideră pro-vaccin nu cred că orice vaccin este potrivit pentru orice individ.

Mulţi doctori recomandă o programare “amânată” a vaccinării pentru anumiţi pacienţi, şi nu întotdeauna “mărimea bună pentru toţi” recomandată de CDC pentru copii. Alţi medici aleg să recomande vaccinuri bazându-se pe adevărata ştiinţă şi merit al fiecărui vaccin, recomandând unele, concomitent cu decizia că altele nu merită riscul implicat pentru copii, precum suspectul vaccin sezonier pentru gripă.

Aceşti medici care nu deţin poziţii extreme s-ar opune vaccinărilor mandatate de către guvern şi eliminării tuturor scutirilor (exonerărilor) parentale

În această e-book voi enumera numeroşii medici de astăzi ce nu adoptă poziţia cea mai extremistă pro-vaccin, ce probabil nu este însuşită de foarte mulţi doctori oricum, în ciuda a ceea ce  industria farmaceutică, guvernul federal şi mass-media dominantă ar dori ca publicul să creadă.

Dr. Andrew Moulden: Fiecare vaccin produce daune

Medicul canadian Andrew Moulden a furnizat dovezi ştiinţifice clare că fiecare doză de vaccin administrată unui copil sau adult produce leziuni. Adevărul pe care l-a dezvăluit a fost respins de către sistemul medical convenţional şi de către industria farmaceutică. Oricum, avertizarea şi mesajul său către America rămâne ca un testament solid al omului ce s-a împotrivit Big Pharma şi programului ei de a vaccina fiecare persoană de pe pământ.

Dr. Moulden a murit neaşteptat în Noiembrie 2013 la vârsta de 49 de ani.

Din cauza puternicei opoziţii a Big Pharma vis-a-vis de cercetarea lui dr. Moulden, ne-am îngrijorat că numele acestui cercetător ilustru şi munca sa de o viaţă aproape că au fost şterse de pe internet. Reputaţia sa a fost discreditată, iar mesajul său de avertizare şi speranţă erau distorsionate şi îngropate fără o placă comemorativă. Această carte cuprinde învăţăturile sale şi este musai de citit pentru oricine vrea să afle “cealaltă parte” a dezbaterii vaccinării pe care mass-media dominantă o cenzurează în mod obişnuit.

Susţine Libertatea Sănătăţii!

Big Pharma împreună cu autorităţile sanitare guvernamentale caută să implementeze legislaţie ce obligă la vaccinarea tuturor copiilor şi chiar a adulţilor.

Exprimă-ţi opoziţia faţă de vaccinările forţate şi sprijină cauza Vaccine Impact, parte a Reţelei Ştirilor de Impact asupra Sănătăţii.   

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button