Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT înainte de a decide dacă să vă vaccinați sau nu copiii. RĂSPÂNDIȚI, căci e interzis a se vorbi despre el in mass-media … tocmai pentru că nu e făcut de amatori

aug. 5, 2017 21444 2 http://bit.ly/2qM992P

V-ati intrebat vreodata de ce explozia asta de autism?

CDC: rata astronomica a AUTISMULUI, 1 din 68 de copii.

Un celebru material interzis in mass-media din Romania e:

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

De ce credeti? In Franta s-a vorbit despre el …

Un alt material ce a produs scandal in vest, dar despre care e interzis a se discuta la televiziunile romanesti e:

INTERZIS LA TV ROMANESTI. Video: ROBERT DE NIRO despre documentarul Vaxxed (VACCIN = AUTISM) la o televiziune americana

Il putem viziona la:

Documentarul Sters Vaccinuri Autism 2016

Acest documentar a fost interzis, musalmalizat si sters, iar din cauza asta nu ii mentionez numele. Va pot spune doar ca este IMPORTANT sa il vedeti !sursa video de pe YouTube pentru cat mai exista https://www.youtube.com/watch?v=lhZNJNvg780

Posted by Iustin Amandania on Dienstag, 1. November 2016

Rog raspanditi-l pe facebook si alte retele de socializare, la rubrica de comentarii a oricarui articol din mass-media online despre vaccinare, trimiteti-l pe e-mail tuturor cunoscutilor.

Sunteti multe mii. Nici nu viseaza ASUR sa aiba vreodata atatia activisti. Si nici macar fundatiile lui George Soros. Nu stati. SISTEMUL a declansat campania pentru vaccinarea obligatorie. Iar politia a inceput deja sa-i vaneze pe copiii nevaccinati:

Pe baza cărei legi poliția comunitară a început deja vânarea copiilor nevaccinați?

Declansati si voi o furtuna pe internet. De asemenea e bine sa-l copiati, caci nu stii cum dispare.

Cititi va rog si: INTERZIS LA TV: Actorul JIM CARREY este impotriva VACCINARII OBLIGATORII

Si nu uitati: PROTEST ANTI VACCIN – Piața Victoriei, București, duminica, 13 august, la ora 16:00

varianta de pe archive.org

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Video: “VAXXED From Cover Up to Catastrophe” – un documentar OBLIGATORIU DE VIZIONAT înainte de a decide dacă să vă vaccinați sau nu copiii. RĂSPÂNDIȚI, căci e interzis a se vorbi despre el in mass-media … tocmai pentru că nu e făcut de amatori”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. ion
    # 22 octombrie 2017 at 13:29

    Medicii sunt cei cinci care au fost ucisi.

Scrie un comentariu

Scroll Up