X

Un fost director FACEBOOK și-a dat DEMISIA și S-A RETRAS ÎN PĂDURE trăind ca un pustnic, fiind convins că MAȘINILE vor prelua CONTROLUL asupra lumii

de null

Antonio Garcia Martinez se teme că revoluția și conflictul armat va izbucni în America în următoarele decenii.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Antonio Garcia Martinez a lucrat în funcția de manager de proiect pentru gigantul social media în Silicon Valley dar a devenit îngrozit de marșul neîncetat al tehnologiei.

Antonio Garcia Martinez, care acum pretinde că trăiește ca un pustnic
Poate societatea să se prăbușească când roboții preiau jumătate din locurile de muncă ale oamenilor?

Vorbește despre cum mașinile vor prelua jumătate din locurile de muncă în următoarele 30 de ani, declanșând revoluția și conflictul armat. 

Așadar și-a dat demisia, și-a părăsit reședința iar acum viețuiește în pădurile din nordul Seattle cu o armă pentru protecție.

A fost intervievat pentru noul documentar BBC2 de două părți “Secretele Silicon Valley”, ce explorează influența crescândă a centrului tehnologic asupra dezvoltării globale.

Domnul Martinez a declarat:

“Dacă se sfârșește cu adevărat lumea, nu vom dispune de multe locuri în care să ne retragem.”

“În cel mult 30 de ani, jumătate din oameni nu vor avea un loc de muncă. Lucrurile pot degenara. Poate fi o revoluție.”

“Am văzut cum va arăta lumea în 5 până la 10 ani.”

Mark Zuckerberg de la Facebook spune că preferă să mănânce animalele pe care le-a ucis el însuși

“Poate nu vei crede că se apropie, și se apropie sub forma unui camion fără șofer ce te va călca.”

“Sunt 300 de milioane de arme în țară, una pentru fiecare bărbat, femeie și copil, și sunt în principal deținute de cei dezavantajați economic. Poate izbucni o revoltă.”

“Nu realizați că ne aflăm într-o cursă între tehnologie și politică, iar tehnologiștii câștigă. Sunt mult în față.”

“Vor distruge slujbe și vor disrupe economii înainte să putem reacționa și trebuie să ne gândim la asta.”

A vorbit despre cum alți foști angajați de la Silicon Valley au renunțat pentru a trăi în pustietate izolați de societate fiind la fel de înfricoșați în privința viitorului.

Miliardarul Mark Zuckerberg este puțin probabil să sufere mult în timpul revoluției robotice

Prezentatorul programului, Jamie Bartlett, director al Centrului de Analiză a Social Media, a declarat:

“Zeii tehnologici ne oferă un viitor mai bun dar promisiunea Silicon Valley de a construi o lume mai bună se bazează pe sfâșierea lumii așa cum este ea. O numesc ‘disrupție’.”

“Mantra Silicon Valley este că disrupția este întotdeauna bună, iar prin smartphone-uri și tehnologia digitală putem crea servicii mai eficiente, mai convenabile, mai rapide și toți beneficiază din asta.”

“Dar în spatele acelei aplicații elaborate minunat sau acelei platforme practice se desfășoară o formă brutală de capitalism ce îi lasă pe cei mai săraci oameni în urmă.”

“Există riscul ca promisiunea Silicon Valley de a construi o lume mai bună să producă un viitor de coșmar pentru milioane dintre noi.”

“Marele secret din Silicon Valley este că următorul val de disrupție poate redimensiona modul în care capitalismul funcționează și ca urmare felul în care ne trăim viețile poate fi transformat drastic.”

Pionierul inteligenței artificiale Jeremy Howard a spus:

“Oamenii nu sunt îndeajuns de speriați.”

“Zic ‘Nu vă faceți griji, vor fi întotdeauna alte slujbe.’”

“Iar asta se bazează pe faptul pur istoric că s-a mai petrecut o revoluție înainte, denumită Revoluția Industrială, și au existat în continuare destule slujbe, așadar după această nouă și complet diferită revoluție, lipsită de orice legătură, vor continua să mai fie suficiente slujbe.”

“Este un argument ridicol de îngust pe care îl aduc persoane deosebit de inteligente.”

El susține că dacă societatea nu face nimic, “o minusculă clasă a societății” va ajunge să dețină “tot capitalul și toate informațiile, iar toți ceilalți lipsiți de valoare economică vor fi disprețuiți de clasa în cauză deoarece sunt inuti” dând naștere la o “tulburare socială masivă”.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Problema vazuta de cei care se vor rascula este ca nimeni dintre cei care detin puterea nu este dispus sa imparta beneficiile tehnologiei cu plebea. Multi vor ajunge la concluzia lui Bill Gates ca trebuie pus impozit pe munca robotilor pentru a avea bani de protectie sociala. Asa ca va fi un fel de FNOM vs NOM dupa cum tot spune Saccsiv de multi ani.

    In fond lucrurile sunt mult mai adanci deoarece problema este exclusiv duhovniceasca. Este vorba de noua lume, imparatia omului, care fie ca imparte fie ca nu imparte beneficiile robotizarii si ale IA tot o lume antihristica este. Deci nu pentru beneficii trebuie sa ne rasculam ci tocmai pentru ca sa nu fim cuprinsi de aceasta lume inversata. Din pacate noi nu numai ca o acceptam ci vrem sa traim cat mai bine in ea.

    Adevarata problema este chiar aceasta lume a mamonei. Adevaratii crestini vor fi intariti de Domnul sa iasa din ea si sa traiasca in afara ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button