Postul Digi 24 a fost FONDAT de Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ORDINUL SRI, dezvăluie Ion Cristoiu

aug. 10, 2017 9006 2 http://bit.ly/2H8yH5a

https://mediastiriv1.freenode.ro/image/201405/w800/ion-cristoiu.jpg

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o ipoteză care cutremură piața media. El susține că postul de știri Digi 24 a fost fondat de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ordinul SRI.

„Deși au trecut de la numirea sa în fruntea Externelor nu mai puțin de șase luni, Teodor Meleșcanu e la primul său interviu acordat unei televiziuni. Normal ar fi fost să meargă la o televiziune cît de cît urmărită, nu la Digi Tv, post fondat de Florian Coldea, care i-a și impus frigiditatea absolută (prezentatoarele sînt frigide, prezentatorii sînt toți tunși scurt, de parcă ar lucra la televiziunea publică din Coreea de Nord, știrile sînt apă de ploaie direct de la burlan, burtierele sînt mediocre, decorul rece), la care nu se uită nici măcar cei care lucrează la el” scrie Cristoiu pe blog.

Digi 24 a fost înființat în martie 2012 și aparține companiei RCS&RDS, controlată de controversatul miliardar Zoltan Teszari, supranumit ”omul fără chip” grație absenței cvasi-totale din spațiul public.  Inpolitics remarca o coincidență: după debarcarea lui Coldea din funcție, firma RCS&RDS, ”mama” Digi TV”, a fost supusă unei ofensive de proporții a procurorilor și asta chiar în momentul listării la bursă. În urmă cu un an, conform datelor oficiale, RCS&RDS avea datorii neplătite către buget de peste 45 de milioane de ron.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Postul Digi 24 a fost FONDAT de Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ORDINUL SRI, dezvăluie Ion Cristoiu”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ion
  # 10 august 2017 at 17:52

  pun pariu ca Zoltan Teszari e apropiat si de alt serviciu secret strain, nu numai de Coldea

 2. Unul
  # 10 august 2017 at 22:33

  „… o ipoteză care cutremură piața media”
  Nu trebuie să se cutremure nimeni. Postuirile de TV sunt făcute pentru controlul informatiilor.

Scrie un comentariu

Scroll Up