Postul Digi 24 a fost FONDAT de Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ORDINUL SRI, dezvăluie Ion Cristoiu

Aug 10, 2017 8600 2 goo.gl/LbFpnj

https://mediastiriv1.freenode.ro/image/201405/w800/ion-cristoiu.jpg

Jurnalistul Ion Cristoiu lansează o ipoteză care cutremură piața media. El susține că postul de știri Digi 24 a fost fondat de fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ordinul SRI.

„Deși au trecut de la numirea sa în fruntea Externelor nu mai puțin de șase luni, Teodor Meleșcanu e la primul său interviu acordat unei televiziuni. Normal ar fi fost să meargă la o televiziune cît de cît urmărită, nu la Digi Tv, post fondat de Florian Coldea, care i-a și impus frigiditatea absolută (prezentatoarele sînt frigide, prezentatorii sînt toți tunși scurt, de parcă ar lucra la televiziunea publică din Coreea de Nord, știrile sînt apă de ploaie direct de la burlan, burtierele sînt mediocre, decorul rece), la care nu se uită nici măcar cei care lucrează la el” scrie Cristoiu pe blog.

Digi 24 a fost înființat în martie 2012 și aparține companiei RCS&RDS, controlată de controversatul miliardar Zoltan Teszari, supranumit ”omul fără chip” grație absenței cvasi-totale din spațiul public.  Inpolitics remarca o coincidență: după debarcarea lui Coldea din funcție, firma RCS&RDS, ”mama” Digi TV”, a fost supusă unei ofensive de proporții a procurorilor și asta chiar în momentul listării la bursă. În urmă cu un an, conform datelor oficiale, RCS&RDS avea datorii neplătite către buget de peste 45 de milioane de ron.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Postul Digi 24 a fost FONDAT de Florian Coldea, iar jurnaliștii lucrează la ORDINUL SRI, dezvăluie Ion Cristoiu”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ion
  # 10 august 2017 at 17:52

  pun pariu ca Zoltan Teszari e apropiat si de alt serviciu secret strain, nu numai de Coldea

 2. Unul
  # 10 august 2017 at 22:33

  „… o ipoteză care cutremură piața media”
  Nu trebuie să se cutremure nimeni. Postuirile de TV sunt făcute pentru controlul informatiilor.

Scrie un comentariu