PERVERTIREA minții după placul SISTEMULUI: Tot mai mulți bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală

iul. 12, 2017 19680 1 http://bit.ly/2Hagy6W

© Ruptly

„Până când un restart ne va despărți”: bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală (VR)

Bărbații japonezi își unesc destinele cu mirese din realitatea virtuală – iar ceremonia este la fel de bizară precum sună.

Filmarea de la o ceremonie bizară din Tokyo, arată un mire japonez în costum jurând credință iubitei caricaturi.

Cuplul își jură reciproc credință și se privesc în ochi prin intermediul căștilor pentru realitatea virtuală înainte de a se angaja în remarcabil de jenantul prim sărut ca soț și soție în fața invitaților săi la fel de „reali”.

Conceptul își are originea în jocul video animat „Niitzuma Lovely x Cation” în care jucătorii pot iniția și întreține relații cu iubite virtuale.

Pentru jucătorii ce se angajează în particular în relații cu iubitele animate, creatorii jocului au găsit o cale pentru ca aceste cupluri să se unească într-o căsătorie virtuală.

Nu avem încă noutăți cu privire la cum și-a petrecut cuplul prima noapte ca soț și soție. Ca fapt divers, acum sunt la modă și costumele sexuale VR.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “PERVERTIREA minții după placul SISTEMULUI: Tot mai mulți bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. john
    # 12 iulie 2017 at 23:17

    Un cutremur cu magnitudinea 6.0 s-a produs joi dimineața (ora locală) în largul coastelor nord-coreene, a informat Institutul Geologic American (USGS)
    https://earthquake.usgs.gov/

Scrie un comentariu

Scroll Up