PERVERTIREA minții după placul SISTEMULUI: Tot mai mulți bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală

Iul 12, 2017 19386 1 goo.gl/VdC9pp

© Ruptly

„Până când un restart ne va despărți”: bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală (VR)

Bărbații japonezi își unesc destinele cu mirese din realitatea virtuală – iar ceremonia este la fel de bizară precum sună.

Filmarea de la o ceremonie bizară din Tokyo, arată un mire japonez în costum jurând credință iubitei caricaturi.

Cuplul își jură reciproc credință și se privesc în ochi prin intermediul căștilor pentru realitatea virtuală înainte de a se angaja în remarcabil de jenantul prim sărut ca soț și soție în fața invitaților săi la fel de „reali”.

Conceptul își are originea în jocul video animat „Niitzuma Lovely x Cation” în care jucătorii pot iniția și întreține relații cu iubite virtuale.

Pentru jucătorii ce se angajează în particular în relații cu iubitele animate, creatorii jocului au găsit o cale pentru ca aceste cupluri să se unească într-o căsătorie virtuală.

Nu avem încă noutăți cu privire la cum și-a petrecut cuplul prima noapte ca soț și soție. Ca fapt divers, acum sunt la modă și costumele sexuale VR.

NOTĂ OrtodoxINFO
Ți-a plăcut acest articol? Te rugăm să ne susții, făcând o mică donație pentru menținerea acestui portal.

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “PERVERTIREA minții după placul SISTEMULUI: Tot mai mulți bărbați japonezi se căsătoresc cu mirese din realitatea virtuală”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. john
    # 12 iulie 2017 at 23:17

    Un cutremur cu magnitudinea 6.0 s-a produs joi dimineața (ora locală) în largul coastelor nord-coreene, a informat Institutul Geologic American (USGS)
    https://earthquake.usgs.gov/

Scrie un comentariu