TRĂDARE NAȚIONALĂ: Iohannis spune că MOSCHEEA de la București va fi construită, căci oferă mai multe garanții de securitate. FOTO cu planul dezvăluit de turci

mai 19, 2017 55088 5 http://bit.ly/2HaWC3C
Turcii și-au dezvăluit planul: Proiectul Marii Moschei de la București (Foto)

A apărut proiectul Marii Moschei ce ar urma să fie construită la București. Proiectul a fost postat pe site-ul tdvcamiler.com., din Turcia.

Moscheea ar urma să aibă o capacitate de 1.500 de locuri. Va avea și un complex, iar construcția ar urma să înceapă anul acesta, conform Cotidianul.

În mai 2015, Guvernul Ponta a dat circa 11.000 mp Muftiatului Cultului Musulman din România pentru construirea unei moschei pe Bulevardul Expoziției 22-30 din Capitală. În aprilie anul trecut, Primăria Sectorului 1 a eliberat certificatul de urbanism pentru moschee.

NOAPTEA MINȚII. Moscheea de la București va fi construită. Iohannis zice că ea oferă mai multe garanții de securitate

Moscheea de la București va fi construită, ea oferă mai multe garanții de securitate, au declarat surse din Administrația Prezidențială citate de Agerpres.

“Nu respingem ideea unei moschei la București pentru că oferă mai multe garanții de securitate. (…) Momentul este prost din cauza contextului privind imigranții și terorismul”, au afirmat sursele citate.

Potrivit acestora, în 2004 fostul premier turc Recep Tayyip Erdogan i-a cerut omologului său român de la acea dată Adrian Năstase un teren pentru construirea unei moschei. Năstase a fost de acord, însă i-a cerut la schimb un teren pentru construirea unei biserici la Istanbul, menționează sursele citate. “Biserica Ortodoxă Română nu a primit foarte bine ideea unei biserici românești la Istanbul și a propus construirea unui lăcaș mai mic, de genul unei capele sau al unui centru de pelerinaj”, au arătat sursele citate.

După acest moment, autoritățile turce și-au dat acordul pentru construirea unei biserici și au identificat șase terenuri necentrale în Istanbul pentru ridicarea ei, însă autoritățile române nu au ales locul.

Sursele citate reamintesc că, în 2011, fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit cu Erdogan și și-a dat acordul cu privire la construirea moscheii la București, iar în 2015 fostul guvern, condus de Victor Ponta, a adoptat hotărârea prin care a fost alocat un teren în zona Romexpo pentru construirea moscheii. “Băsescu știa foarte bine ce înseamnă un angajament în numele statului”, au afirmat sursele din Administrația Prezidențială.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “TRĂDARE NAȚIONALĂ: Iohannis spune că MOSCHEEA de la București va fi construită, căci oferă mai multe garanții de securitate. FOTO cu planul dezvăluit de turci”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 19 mai 2017 at 22:43

  Daca e adevarat, e infiorator. Sa recapitulam:
  – Biserica Ortodoxă Română nu a primit foarte bine ideea unei biserici românești la Istanbul și a propus construirea unui lăcaș mai mic, de genul unei capele sau al unui centru de pelerinaj;
  – autoritățile turce și-au dat acordul pentru construirea unei biserici și au identificat șase terenuri necentrale în Istanbul pentru ridicarea ei, însă autoritățile române nu au ales locul;
  – fostul președinte Traian Băsescu s-a întâlnit cu Erdogan și și-a dat acordul cu privire la construirea moscheii la București;
  – în 2015 fostul guvern, condus de Victor Ponta, a adoptat hotărârea prin care a fost alocat un teren în zona Romexpo pentru construirea moscheii;
  – Băsescu știa foarte bine ce înseamnă un angajament în numele statului;

  Astia sunt intregi la minte?

  • da
   # 19 mai 2017 at 23:04

   noi astia majoritari nu suntem normali ca nu intelegem trendul. oare de ce se ducea ponta la turci? ca i-a facut partie nastase? orice politician e tradator. politica moderna e scoala tradarii poporului. trebuie desfiintata politica si inlocuita cu biserica. doar in biserica sunt ascultate durerile oamenilor.

 2. Intrebare
  # 20 mai 2017 at 8:59

  Stie cineva daca in lumea musulmana exista programe de vaccinare si care e rata de aparitie a bolilor down, adhd, cancer, fertilitate ?

  • catalin_b
   # 20 mai 2017 at 14:48

   Chiar că bună este nedumerirea ta, frate „întrebare”! Oare, chiar, trebuie să ne smerim, mai degrabă, în fața celor care mărturisesc dreapta credință prin opoziția față de construirea de temple ale necredincioșilor, sau față de cei care acceptă necredința în numele unei așa-zise toleranțe față de cei mai puțin știutori într-ale credinței și care au ajuns să considere că Dumnezeu este numai bun și nu și drept și, ca urmare, că pot să-și vadă, netulburați, de nelegiurile lor, fără ca să considere că vor avea de dat răspuns, mai ales dacă au ocupat funcții de răspundere privind viitorul neamului?!? Nu, cu siguranță că nu! Dumnezeu să ne ajute să ne păstrăm în mărturisirea noastră și să ne putem ruga și pentru cei înșelați (deși, după cum și-a dorit protopopul acela să calce peste capul Părintelui Claudiu Maria, tare mi-aș mai dori și eu să-i „cercetez” pe astfel de protopopi cu mascații…).

Trackbacks/Pingbacks
 1. A inceput INVAZIA ISLAMICA a ROMANIEI. Asa ca sa ne amintim ce spunea Sfantul MAXIM GRECUL despre ISLAM: Un EVREU l-a invatat pe MAHOMED. “Profetul” avea crize cand era luna noua - OrtodoxINFO - 21 mai 2017

  […] TRĂDARE NAȚIONALĂ: Iohannis spune că MOSCHEEA de la București va fi construită, căci oferă m…. […]

Scrie un comentariu

Scroll Up