Steven Seagal a fost interzis în Ucraina din cauza apropierii lui de Rusia

Mai 6, 2017 3852 0 http://bit.ly/2qOCn10

http://i.onionstatic.com/avclub/6089/49/16×9/640.jpg

Celebrul actor Steven Seagal, protagonist a numeroase filme de acţiune, a fost interzis în Ucraina, informează Digi 24.

Starul de la Hollywood este considerat de autorităţile de la Kiev drept o ameninţare la adresa securităţii naţionale, pentru că are şi cetăţenia rusă, aşa că nu are dreptul de a intra în Ucraina pentru următorii cinci ani.

Decizia vine la doi ani după ce autorităţile ucrainene l-au pus pe Steven Seagal pe o lista neagră, alături de celebrul actor francez Gerard Depardieu şi de muzicianul Goran Bregovic. Toţi trei sunt astfel sancționați pentru apropierea față de preşedintele rus, Vladimir Putin, în contextul tensiunilor separatiste provocate de Rusia în Ucraina, tensiuni ce au degenerat în estul ţării într-un conflict armat.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up