X

Steven Seagal primește oficial cetățenia rusă de la Vladimir Putin

de null
Foto: Clive Mason/Getty Images

Președintele rus i-a înmânat pașaportul cu dublă cetățenie la sfârșitul lunii noiembrie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Relația lui Steven Seagal cu Rusia este lungă și fascinantă. El a plecat de la interpretarea unor banali huligani ruși în filme direct-pe-video la a dezvolta, de fapt, o prietenie de lungă durată cu Vladimir Putin, un scenariu care pare direct dintr-un film al lui Steven Seagal însuși. În plus, Putin i-a acordat vedetei cetățenia rusă la începutul acestei luni, iar vineri i-a dăruit noul său pașaport cu dublă cetățenie în Moscova, întărind astfel prietenia dintre care a durat timp de zeci de ani.

Seagal a început ca instructor de aikido în Japonia, înainte de a se muta la Los Angeles, în anii ’70 și a deveni un antrenor de arte marțiale la Hollywood (unde a reușit să rupă accidental încheietura mâinii lui Sean Connery în timpul producției filmului Never Say Never Again). S-a apucat de actorie la scurt timp după aceea, și este cinstit pentru personajele, de obicei rusești, pe care le interpretează de multe ori în filmele sale. Nu e greu de găsit compilații pe YouTube în care el înjură în limba rusă. În acest an el a fost, de asemenea, imortalizat pentru totdeauna în formă de pasăre ca “Steven Pescărușul”, în filmul The Shallows, care a apărut această vară.

Potrivit publicației The Washington Post, Seagal a fost un îndelungat susținător al lui Putin și odată l-a numit “unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu cel mai mare lider mondial astăzi în viață.” Cei doi au format o legătură asupra dezgustului reciproc pentru modul în care Moscova este privită în Occident, și de dragostea lor reciprocă pentru arte marțiale. Kremlinul a anunțat statutul cel nou al lui Seagal la începutul acestei luni, iar  săptămâna respectivă a fost invitat la Moscova ca să primească documentele personal.

“Vreau să vă felicit și să-mi exprim speranța că aceasta este încă un gest, deși mic, și ar putea fi un semn de normalizare treptată a relațiilor dintre țările noastre”, i-a spus Putin. Seagal a acceptat pașaportul cu o plecăciune de aikido și o “Spasibo Bolshoye.”

Actorul a filmat deja o campanie de promovare pentru furnizorul de telefonie mobila Megafon din Moscova, inclusiv o scena tip “Mannequin Challenge” la o conferință de presă recentă.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. The Guardian – vineri 25 noiembrie 2016: Președintele Rusiei Vladimir Putin i-a înmânat personal pașaportul rusesc actorului american Steven Seagal, sperând că acest gest va duce la relaxarea tensiunilor dintre Moscova și Washington.  https://www.theguardian.com/world/2016/nov/25/vladimir-putin-presents-steven-seagal-with-russian-passport Hotnews – 26 noiembrie 2016: http://www.hotnews.ro/stiri-international-21437521-video-actorul-american-steven-seagal-primit-din-mana-lui-putin-pasaportul-rusesc.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button