Transportatorii, miting de amploare în Piața Victoriei. Jandarmii sunt în alertă

Apr 26, 2017 2809 0 http://bit.ly/2qFbsof

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică şi de protecţie a participanţilor pe timpul mitingului organizat de către Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, care se va desfăşura în Piaţa Victoriei din Bucureşti în zilele de 26, 27 şi 28 aprilie, între orele 9,30 şi 21,00.

„Acţiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar la acţiunea de protest organizatorul estimează participarea zilnică a unui număr de aproximativ 600 persoane”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, marţi, AGERPRES..

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Circulaţia rutieră va fi restricţionată, începând cu ora 5,00, pe şos. Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv pe şos. Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona centrală), permiţându-se permanent circulaţia pe str. Arhitect Ion Mincu.

La nevoie se va restricţiona traficul şi pe str. Paris şi breteaua care leagă bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei. Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată începând cu ora 5,00, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în faţa clădirii Guvernului României, între bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bd. Lascăr Catargiu. Restricţiile se vor aplica până la ora 22,00, precizează Brigada Rutieră.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up