Transportatorii, miting de amploare în Piața Victoriei. Jandarmii sunt în alertă

Apr 26, 2017 2595 0 goo.gl/VuAWxy

Jandarmeria Capitalei va asigura măsurile de ordine publică şi de protecţie a participanţilor pe timpul mitingului organizat de către Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România, care se va desfăşura în Piaţa Victoriei din Bucureşti în zilele de 26, 27 şi 28 aprilie, între orele 9,30 şi 21,00.

„Acţiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar la acţiunea de protest organizatorul estimează participarea zilnică a unui număr de aproximativ 600 persoane”, informează un comunicat al Direcţiei Generale a Jandarmeriei Municipiului Bucureşti (DGJMB) transmis, marţi, AGERPRES..

Jandarmeria Capitalei reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Circulaţia rutieră va fi restricţionată, începând cu ora 5,00, pe şos. Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei, respectiv pe şos. Kiseleff de la Piaţa Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona centrală), permiţându-se permanent circulaţia pe str. Arhitect Ion Mincu.

La nevoie se va restricţiona traficul şi pe str. Paris şi breteaua care leagă bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei. Circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată începând cu ora 5,00, prin asigurarea traficului rutier, două benzi pe sens în faţa clădirii Guvernului României, între bd. Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bd. Lascăr Catargiu. Restricţiile se vor aplica până la ora 22,00, precizează Brigada Rutieră.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu