X

Ciolacu pregătește o reprimare armată a populației. Ce fărădelegi mai pune la cale?

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Guvernul se pregătește de război împotriva populației

Romarm participă la un proiect de cercetare, cu finanțare de la bugetul de stat, ce are ca scop crearea de muniție pentru combaterea dezordinii publice.  Acesta face parte din obiectivul de dezvoltarea şi exploatare operaţională a tehnologiilor neletale de scoatere din luptă. Proiectul a beneficiat de o finanțare de aproape 1,7 milioane de lei și este programat a fi transferat către operatorii economici pentru a intra în producție din luna iunie a acestui an.

Pentru că inamicul numărul 1 al Guvernului este populația, unul dintre cele mai importante proiecte de cercetare desfășurate în ultimii doi ani are ca obiect crearea de muniție pentru combaterea dezordinii publice. Astfel, compania Romarm, cu o finanțare de aproape 1,7 milioane de lei primită de la Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării, se află aproape de finalizarea unui proiect, cu transfer la operatorul economic, ce are ca obiect crearea unei muniții iritant-lacrimogenă cu toxicitate redusă pentru combaterea dezordinii publice. ”Scopul proiectului 79 PTE -TearCloud îl reprezintă dezvoltarea capacității de fabricare, la nivel industrial, a unei muniții iritant-lacrimogene cu toxicitate redusă pentru combaterea dezordinii publice.

Dezvoltarea şi exploatarea operaţională a tehnologiilor neletale de scoatere din luptă, ca sisteme funcţionale integrate pot oferi factorilor de decizie sau celor care se află în linia întâi, din domeniul ordinii publice și siguranței naționale, o alternativă la tehnica utilizată în prezent. Tehnologiile neletale pot deveni mijloace ideale pentru combaterea dezordinii publice”, se precizează pe site-ul companiei Romarm. Potrivit convenţiei privind interzicerea dezvoltării, producerii, stocării şi folosirii armelor chimice şi distrugerea, substanţele iritante sunt excluse din categoria armelor chimice, fiind grupate sub denumirea de substanţe pentru combaterea dezordinii publice.

Grenade împotriva populației

Romarm explică faptul că utilizarea substanţelor iritante este permisă numai în scopul combaterii dezordinii publice, şi nu ca metodă de război. Acestea sunt definite în Convenţie ca substanţe chimice care pot produce rapid omului efecte de iritaţie senzorială sau incapacitare fizică, ce dispar la scurt timp după terminarea expunerii.

”Muniția iritant-lacrimogenă cu toxicitate redusă pentru combaterea dezordinii publice va avea la bază o compoziție formată din agenți iritant-lacrimogeni, mai puţin periculoși și cu o eficiență mult mai mare decât cele existente pe piață în momentul actual, recuperare semnificativă rapidă, fără leziuni permanente și mai multă siguranţă în utilizare. Astfel, muniția iritant-lacrimogenă cu toxicitate redusă, realizată sub forma unei grenade de mână cu efecte speciale, este destinată să intre în înzestrarea structurilor de ordine publică şi să ofere factorilor de decizie posibilitatea de a utiliza produsul ca alternativă de soluţionare a unor situaţii conflictuale în care utilizarea unor arme letale este inoportună”, potrivit companiei Romarm. Grenadele vor fi folosite în misiuni de combatere a dezordinii publice, acțiuni de prevenire și combatere a terorismului sau activități de instruire a luptătorilor de toate armele pentru desfăşurarea unor acţiuni de luptă rapide, mai susține compania.

În iunie intră producție

Până în prezent, Romarm a finalizat cele două etape de cercetare dezvoltare a proiectului, ajungând la cercetări privind tehnologiile de fabricare la nivel industrial a amestecului pirotehnic și a muniției și la realizarea fluxului tehnologic, a instalației de preparare și încărcare a compoziției iritant- lacrimogene. Anul trecut s-au finalizat studiul privind fabricarea la nivel industrial a amestecului pirotehnic iritant lacrimogen, studiul privind fabricarea și asamblarea muniției la nivel industrial, documentația tehnică de fabricație muniție, instalația de fabricație amestec pirotehnic, precum și instalație de fabricație focos și corp muniție. În iunie, anul acesta, conform proiectului, este de așteptat ca muniția să intre deja în procesul de fabricație.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ciolacu pune la cale funeralii pentru Traian Basescu. Nu e sinistru? Basescu are intelegeri secrete cu Ciolacu ca sa-si faca funeralii …. De ce credeti?
    Traian Basescu e evreu nazist antiroman si PSD o agentura israeliana . L-am trimis in istorie pe Traian Basescu capul plecat si acum vrea sa ramana in istorie cu funeralii nationale…
    In 2001 am trecut prin o tentativa de omor in Tritonul clanului Basescu.
    In 2005 am trecut prin alte tentative de omor in firma senatorului Mihei Sirojea Andrian, bun prieten cu Petre Roman.
    Condamnarea comunismului a venit cu secretizarea cazului tatalui meu aranjat de unchiul lui Petre Roman, de generalul Alexandru Roman seful Directiei de Graniceri.

    https://www.capital.ro/funeralii-de-stat-presedintii-romaniei-traian-basescu.html

  2. Obama la adunarea ONU din NYC 2022: „Societatea se va destrama intr-atata incat va fi nevoie ca trupele ONU sa intervina”

  3. Sa incerce ceva, ,,mamaliga romaneasca” asteapta sa ajunga flacara la explozibil (fitilul este aprins).
    Multa rabdare nu mai este.

  4. Sincer,nimeni nu ii mai compatimeste.E si-o fac.Desfasoara-se evenimentele dupa cursul lor normal,cum a fost si pana la mijlocul secolului 20.Astea sunt legile naturii si bogatii musai sa suporte consecintele..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button