GIGI BECALI bate campii: DUMNEZEU l-a ales pe DONALD TRUMP sa anuleze APOCALIPSA

Apr 23, 2017 14641 4 http://bit.ly/2qLVxnW

Image result for GIGI BECALI DUMNEZEU l-a ales pe DONALD TRUMP sa anuleze APOCALIPSA

[…]

„Noua, romanilor, ne plac politicile lui Trump. Nationalism, religie, anti-globalizare. Ma refer la mine acum. Majoritatea politicienilor au vrut ca Hillary Clinton sa fie presedintele SUA pentru ca ea sustine o politica a globalizarii, neomarxista. Am spus si cand Trump a candidat ca daca va deveni presedinte, Dumnezeu va anula Apocalipsa. Poate ca liderii lumii au realizat ca lumea nu se indreapta in directia corecta si i-au permis lui Trump sa fie presedinte”, a declarat Becali in interviul publicat in editia tiparita a World Soccer.
Intrebat daca el considera ca se aseamana cu Trump, fostul parlamentar a spus ca unii asa sustin, dar modestia nu-i permite sa faca o asemenea comparatie.
„Analistii politici din Romania spun ca sunt Donald Trump de Romania. Dar e o comparatie prea mare ca sa pot sa ma pronunt. E prea mare pentru ca asa imi spune bunul simt. Ce face Trump acum e un stalp in salvarea lumii. Nu pot sa ma compar cu ce face el. Nu e un inger, nu e un sfant, dar Dumnezeu a ales ca, prin el, sa anuleze Apocalipsa.

[…]

NOTĂ OrtodoxINFO

Am ales doar fragmentul despre Donald Trump – Apocalipsa, restul articolului il puteti citi pe Ziare com.

Credem ca bate campii. Apocalipsa (sau mai bine zis, cele profetite despre sfarsitul vremurilor) nu poate fi si nici nu va fi vreodata anulata. Va fi si antihristul si Parusia si Invierea si Judecata de Obste. Altfel nu se poate. Ca toate acestea vor fi curand sau peste multa vreme, vom vedea. Noi consideram insa ca mult timp pana atunci nu mai este. Cei doi stalpi ai NOII ORDINI MONDIALE, ce pregateste terenul instaurarii ANTIHRISTULUI, sunt aproape gata construiti: ecumenismul total si sinistrul angrenaj documente cu cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

Iar Donald Trump nu va anula nimic, nu va amana nimic si nu este nici macar un luptator impotriva celor ce edifica reala NOUA ORDINE MONDIALA:

GEMATRIA EVREIASCA (mult inaintea alegerilor): “DONALD TRUMP il va anunta pe MESIA”

EVREUL Sheldon Adelson a fost CEL MAI MARE DONATOR al campaniei lui DONALD TRUMP

PĂPUȘARII RĂZBOAIELOR au nevoie de NAȚIONALISM. Să privim la al II-lea război mondial ca să înțelegem cum va fi cu al III-lea

Si sa nu uitam nici cine e ginerele sau:

http://www.eutimes.net/2017/04/president-kushner-owns-666-building-where-the-mark-of-the-beast-chip-is-developed/

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
4 Comentarii la “GIGI BECALI bate campii: DUMNEZEU l-a ales pe DONALD TRUMP sa anuleze APOCALIPSA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. gigi
  # 23 aprilie 2017 at 13:15

  mai multi ca becali si lumea o sa mearga linistita cu antihrist. intr-o lume globalizata-satul global, nu ai ce conflicte sa exploatezi, isi iau gatul unii altora si atat. invers, isi arunca bombe. ambele variante duc spre apocalipsa.

 2. Mihai
  # 23 aprilie 2017 at 19:41

  Este total paralel

 3. kosk
  # 23 aprilie 2017 at 23:10

  „ecumenismul total”..pai Becali saracu'(?) cu toate bunele lui intentii, habar nu are de differenta intre ,ecumenism, si ecumenic..? se intampla si la case mai mari

 4. Stan
  # 24 aprilie 2017 at 11:07

  Becali este un suflet mare cu minte putina. Constientizeaza si el asta. Incearca sa se inconjoare cu oameni de calitate si chiar isi impune sa faca ascultare de ei. Nu intotdeauna insa primeste sfaturi bune (ex. asta cu Donald Trump nu pare a fi ideea lui – a prins-o si el din zbor de pe la cineva care-i mai slab ca el in intelegerea lumii in care traieste) si nu intotdeauna ii reuseste sa le urmeze. Face si el ce poate. Una peste alta eu mi-as dori sa fie mai multi ca el decat ca cei care ne condduc acum.

Scrie un comentariu

Scroll Up