X

PĂPUȘARII RĂZBOAIELOR au nevoie de NAȚIONALISM. Să privim la al II-lea război mondial ca să înțelegem cum va fi cu al III-lea

de null

Related image

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Democraţiile liberale se dovedesc vulnerabile în faţa campaniilor de dezinformare, iar naţionalismul câştigă teren în faţa globalismului, arată raportul Conferinţei de Securitate de la München, citat de Adevărul. 

Securitatea internaţională nu a fost niciodată atât de fragilă de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial încoace. Unii dintre stâlpii fundamentali ai Occidentului şi ai ordinii internaţionale liberale încep să slăbească. Adversarii societăţilor deschise sunt în ofensivă. Democraţiile liberale s-au dovedit a fi vulnerabile în faţa campaniilor de dezinformare.

Cetăţenii statelor democratice cred din ce în ce mai puţin că sistemul poate genera rezultate pozitive şi încep să încline în favoarea unor soluţii naţionale, să prefere închiderea graniţelor în locul globalismului şi deschiderii. Iar Statele Unite ar putea trece la o politică externă „mai unilaterală, poate chiar naţionalistă“.

Acestea sunt doar câteva dintre situaţiile îngrijorătoare prezentate în raportul fundaţiei Conferinţei de Securitate de la München (MSK), publicat la începutul acestei săptămâni şi care serveşte drept document de lucru al Conferinţei ce se va desfăşura în perioada 17-19 februarie în Germania, în capitala Bavariei.

Documentul, intitulat „Post-Truth, Post-West, Post-Order?“ („Post-Adevăr, Post-Occident, Post-Ordine?“, în trad.), ia în discuţie posibilul final al vechii ordini mondiale, acesta fiind, de altfel, principalul subiect al Conferinţei, ce este prezidată de fostul ambasador al Germaniei în Statele Unite, Wolfgang Ischinger.

Documentul subliniază că, în prezent, partidele populiste sunt parte a guvernării în circa 12 democraţii occidentale şi chiar şi în ţările în care au primit doar o mică parte din voturi îşi exercită adesea influenţa, dând un nou curs dezbaterilor sau presând principalele partide să adopte o altă agendă politică.

Unul dintre factorii care explică ascensiunea populismului, consideră autorii raportului, este reprezentat de faptul că veniturile majorităţii populaţiei din economiile industrializate au stagat între toamna anului 2007 şi 2014. În acest timp, în SUA, arată analizele, nu greutăţile economice au dus la propagarea acestui curent, ci anxietatea legată de viitor.

Vreme îndelungată Statele Unite au fost percepute ca un campion al comerţului liber, dar acum au intrat pe o pantă mai protecţionistă. În discursul susţinut la învestirea sa în funcţie, Donald Trump, actualul lider al Casei Albe, a insistat pe deviza „America, pe primul loc“. Îngrijorător este şi că în discursul său nu s-au regăsit cuvinte precum „democraţia“, „libertatea“ sau „drepturile omului“.

În plus, comentariile pe care le-a făcut de-a lungul timpului la adresa NATO, o organizaţie pe care o consideră „învechită“, au creat incertitudini în rândul aliaţilor, în special în rândul celor din Europa Centrală şi de Est.    Concomitent, Uniunea Europeană este sub presiune. Trebuie să facă faţă ieşirii Marii Britanii din blocul comunitar, crizei refugiaţilor, ascensiunii populismului, posibilei reizbucniri a crizei datoriilor, atacurilor jihadiste şi Rusiei revizioniste, subliniază raportul MSK.

Peste 30 de şefi stat sau de guvern şi mai mult de 80 de miniştri de Externe sau ai Apărării din întreaga lume şi-au anunţat prezenţa la întrunirea pe teme de securitate ce va avea loc în capitala bavareză.   La Conferinţă vor participa inclusiv cancelarul federal german, Angela Merkel, vicepreşedintele SUA, Mike Pence, secretarul american al Apărării, James Mattis, secretarul general al ONU, Antonio Guterres, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk,  secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, şi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Ca acei pioni de la München lupta impotriva nationalismului, pe care-l vad un lucru rau, nu e de mirare.

Nu e de mirare nici ca nationalismul castiga teren. Oamenii au inceput sa se ingretoseze de multiculturalism si de politica corecta.

De mirare ar putea fi: cum de nationalismulului i s-a si permis sa acceada la putere in tari precum SUA sau Marea Britanie? Pentru ca papusarii … au nevoie de nationalism. Si au nevoie de el pentru ca au nevoie de un ultim razboi mondial:

PROFETIA Sfantului Serafim de Virita despre AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, RUSIA si ANTIHRIST

Dar intr-un razboi urias, cetateanul planetei pentru ce sa lupte? Care sunt valorile pentru care ar lupta vitejeste? Ca nu-i de ajuns sa-l iei cu arcanul. Ce motivatii ar folosi propaganda? Ce valori sa apere soldatul? Multiculturalismul? Casatoriile intre homosexuali? Conchita Wurst? Astea sunt bune de facebook.

Doar nationalismul e de natura sa mane in raboi plebea. Dar musai un nationalism ghidonat de intrusii lor. Ca sa intelegem mai bine, sa privim in urma, la al doilea razboi mondial.

Intai au declansat o mega criza:

Remember: ROCKEFELLER, principalii declansatori ai marii depresii economice din secolul 20

Lumea de dupa primul razboi mondial era deja bine pusa pe fagasul unei faze incipiente de globalism, de la Liga Natiunilor si pana la ecumenism. Dar omenirea nu era inca bine coapta pentru un GUVERN MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE. Mai trebuiau doua razboaie mondiale pentru a se alege praful de vechea lume:

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Si cum razboi fara tabere nu exista, au umflat cu pompa Germania:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Sa ne amintim si ce spunea Louis Thomas McFadden (1876-1936):

Dupa primul razboi mondial Germania a cazut in mainile bancherilor internationali care acum o conduc si o aprovizioneaza dar o si imobilizeaza. I-au cumparat industria, i-au luat resursele, ii controleaza industria si utilitatile publice.

Bancherii internationali subventioneaza actualul guvern al Germaniei si de asemenea aprovizioneaza fiecare dolar din banii pe care Adolf Hitler i-a folosit in campania sa risipitoare. Prin intermediul Federal Reserve Board peste 30 de miliarde dolari din banii americanilor au fost pompati spre Germania. Cu totii ati auzit de cheltuielile ce au loc in Germania: locuinte moderniste, marele ei planetarium, salile ei de gimnastica, bazinele de inot, autostrazile ei, fabricile ei perfecte. Toate acestea au fost facute cu banii nostri. Toate acestea au fost daruite Germaniei prin intermediul Federal Reserve Board.

Federal Reserve Board a pompat atat de multe miliarde de dolari spre Germania, incat nici nu indraznesc sa spuna suma totala.”

Cititi va rog mai multe la:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Si ca sa intelegem si mai bine lucrurile, trebuie sa studiem care-i treaba cu acei bancheri si Federal Reserve:

Documentarul „THE MONEY MASTERS” (1996) si o analiza a sa / Cine stapaneste bancile si ce fac ei cu banii …

Documentarul „AMERICA: FROM FREEDOM TO FASCISM“ produs de Aaron Russo – subtitrare în limba română / DE CE TAXE?

Revenind la al doilea razboi mondial, nu-i suficient sa faci tabere, ele trebuie sa mai si lupte pentru ceva. Asa se face ca in perioada interbelica a castigat teren dreapta nationalista. Sau mai bine spus “dreapta nationalista”, intre ghilimele, precum nazismul, adica Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei , adica partidul national socialist al muncitorilor din Germania ce dorea devenirea tarii intr-o Volksgemeinschaft (comunitate a poporului), adica o struto camila care numai dreapta nationalista nu poate fi. Si ca sa nu fie nici un dubiu, sa-l citam si pe Adolf Hitler:

“Socialismul National se va folosi de propria revolutie pentru stabilirea unei noi ordini mondiale.“

Cititi va rog mai multe la:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Singura miscare real nationalista din Europa a fost Miscarea Legionara din Romania. De aceea a si fost urata de toti: Carol I, Antonescu, nazisti, comunisti si astia de acum.

Dar asa cum erau nazismul, fascismul si alte “nationalisme” anti crestine, ca doctrine au fost suficiente pentru a crea taberele beligerante.

Asadar, revenind la zilele noastre, vom avea un al treilea razboi mondial si va fi ultimul programat de papusari. Am demonstrat mai sus de ce au nevoie de nationalism pentru o asemenea conflagratie. Dar de ce au nevoie de o asemenea conflagratie?

Alice Bailey spunea:

NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa fie destinata pentru o lume care a trecut printr-o criza distrugatoare. NOUA ORDINE MONDIALA trebuie sa puna bazele pentru o viitoare lume, posibila doar dupa o perioada de timp de recuperare si reconstructie.”

Ocazie cu care mai si reduc masiv din populatie:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

Dar si mai important, spera ei astfel ca vor da o lovitura de gratie oricarei idei de nationalism real. Caci vor spune: “Ati vazut la ce duce nationalismul? Pai nu-i mai bine sa ne unim?”

Terenul de fapt il pregatesc chiar de acum. Despre ce se vaita aia la Conferinţa de Securitate de la München? Ca naţionalismul câştigă teren în faţa globalismului si ca securitatea internaţională nu a fost niciodată atât de fragilă

Si daca nici acum nu credeti, sa ne amintim la final de o profetie:

Va fi un asemenea război mare încât atât de mulţi se vor pierde, că vor rămâne foarte puţini care vor supravieţui, dar cei ce vor rămâne nu vor putea scăpa decât dacă se vor adăposti prin crăpăturile pământului, prin peşteri. Spunea că în acest război se vor distruge atâtea state încât până la urmă vor mai rămâne doar două sau trei. Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul. În ultimele timpuri, la sfârşit, va începe prigoana împotriva adevăraţilor creştini, care vor trebui să scape fugind, (evadând), iar cei neputincioşi şi bătrâni măcar de remorcile lor să se prindă şi să fugă”.

Va fi război, continua Părintele povestirea, iar locurile prin care el va trece vor fi pustiite, vor dispărea şi oamenii şi toate vieţuitoarele. Dar înainte de aceasta Dumnezeu va trimite tot felul de boli pentru oamenii cei slabi şi ei vor muri. Când va veni antihrist la putere, bolile însă vor dispărea.

Cel de-al treilea război mondial nu va fi pentru pocăinţă, ci pentru nimicire, pentru distrugere.

O soră l-a întrebat pe Părintele:

Asta înseamnă că vom pieri cu toţii?

Nu, a răspuns Părintele. Cei credincioşi îşi vor vărsa sângele pentru credinţă şi atunci ei vor trece în rândul mucenicilor, iar cei necredincioşi vor merge direct în iad. Până când nu se vor completa rândurile îngerilor căzuţi, Dumnezeu nu va veni la judecată. În timpurile cele de apoi, Dumnezeu şi pe cei vii înscrişi în cartea vieţii îi va trece în rândurile îngerilor, completând astfel rândurile”.

“În ultimul timp, Părintele, stând pe lângă corişti, ne povestea foarte des despre timpurile de apoi şi despre sfârşitul lumii acesteia. În timpurile acelea nu vor mai fi draci în iad, ci toţi vor fi pe pământ şi în oameni. Va fi o mare calamitate atuncea pe pământ, nici măcar apă nu va mai fi, apoi va fi războiul mondial. Vor fi nişte bombe atât de puternice, încât şi fierul şi pietrele se vor topi. Focul şi fumul se vor ridica până la cer şi pământul va arde, vor rămâne foarte puţini oameni, şi atunci ei vor striga: Terminaţi cu războiul şi să ne alegem un singur împărat pe tot globul!”

Cititi va rog mai multe la: 20 ianuarie: Sfantul Lavrentie de Cernigov. PROFETIA sa despre ANTIHRIST

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Cu cat se amana inceperea razboiului, cu atat mai salbatic va fi si mai nemilos, prin trecerea timpului inarmarea creste mai mult si avansul tehnologic mai mare, nu ca acum ar fi primitivi, comform socotiri profetiilor, 7% vor ramane la urma pe glob , echivalentul a 2-3 tari mai marisoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button