EVREUL Sheldon Adelson a fost CEL MAI MARE DONATOR al campaniei lui DONALD TRUMP

Feb 4, 2017 3601 1 http://bit.ly/2qGxjf1

Iata-l intr-un interviu:

Sheldon Gary Adelson (nascut in 1933) este un magnat evreu al cazinourilor. Proprietar al ziarelor Israel Hayom. si Las Vegas Review-Journal.

A fondat impreuna cu sotia Adelson Foundation ce se ocupa cu multe, inclusiv combaterea anti semitismului in liceele si facultatile din SUA.

A fost cel mai mare donator al campaniei lui Donald Trump.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “EVREUL Sheldon Adelson a fost CEL MAI MARE DONATOR al campaniei lui DONALD TRUMP”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Mihai
    # 4 februarie 2017 at 9:40

    Este suficient sa vezi in ce anturaje de învârte trump, că asta spune multe, un exemplu în acest sens fiind gineri-su jared kushner evreu care bunicii acestuia provin din Belarus și care la 30 și ceva de ani ce imperiu șia creat

Scrie un comentariu

Scroll Up