X

Decizie a Camerei Reprezentanților din SUA: „Antisionismul este antisemitism”!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Camera Reprezentanților din SUA a adoptat o rezoluție care declară că „antisionismul este antisemitism” printr-un vot de 311pentru și 14 împotrivă. 

Democrații din Camera au fost divizați marți în legătură cu o rezoluție care condamna creșterea antisemitismului în Statele Unite și în întreaga lume, mai mult de jumătate dintre aceștia refuzând să susțină o măsură care declară că „antisionismul este antisemitism”.

Nouăzeci și doi de democrați au votat „prezent”, fără a lua o poziție pro sau împotriva măsurii, în timp ce 95 au susținut-o.

Congresul SUA a declarat că cea mai mare comunitate evreiască Hasidică din lume este antisemită din cauza opoziției sale față de sionism și Israel.

Această decizie este în mod clar ostilă iudaismului Torah. Mesajul comun al rabinilor evrei. Antisionismul NU este antisemitism.

A fi împotriva sionismului nu este niciodată antisemitism. A critica Israelul nu este niciodată antisemitism.

Sionismul nu este iudaism. Israelul nu este un stat evreu.

Există mii de evrei antisionişti, anti-israelieni în lume, iar acum pretindeți că evreii sunt dușmanii iudaismului.

Această decizie nu este altceva decât vizează sute de mii de comunități evreiești hasidice americane care sunt antisionism și anti-Israel.

Prin această decizie, guvernul american i-a vizat pe evreii antisioniști. Această decizie ar trebui abandonată cât mai curând posibil.

Satmar organizează multe proteste antisioniste care conțin probleme religioase și politice și este împotriva sionismului.

Există mii de evrei din Satmar care sunt împotriva Israelului și a sionismului și niciunul dintre ei nu este sionist.

Comunitatea Satmar este cea mai mare comunitate evreiască antisionistă și anti-israeliană din America, cu peste o sută de mii de membri.

Comunitatea Satmar nu sprijină niciodată Israelul și sionismul. Rebbe Satmar a luptat împotriva sionismului și a Israelului de-a lungul vieții sale.

Există sute de mii de evrei care sunt împotriva statului sionist Israel și a sionismului.

Mass-media de masă, care se află sub controlul sioniștilor, te minte în mod constant ca și cum toți evreii ar fi de partea Israelului, dar aceasta este o mare minciună.

Mii de evrei Torah din lume sunt împotriva Israelului și a sionismului. Evreii luptă constant împotriva Israelului și a sionismului.

Rabinul Chaim Brisker, unul dintre cei mai mari rabini în urmă cu un secol, a spus odată:

„Au existat multe grupuri eretice în istoria evreiască, dar sionismul este cel mai rău”.

#Antisionismul nu este #antisemitism

Surse:

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ce adora s a ta n e le aceasta confuzie. zionistii sunt adeptii miscarii zioniste – adica s a ta ne le care conduc acum omenirea. sionismul este iudaism. sionistii sunt evrei, oameni obisnuiti. astfel satanele zioniste (cei care fac parte din miscarea de expansiune financiar-globala, inca de la 1989 – este mult mai veche, dar atunci au iesit din ocult, oarecum). cu alte cuvinte anti-zionismul nu este anti-semitism, asa cum vor ei sa abureasca si ameteasca omanii, care nu le cunosc cultura si religia! cei din poza sunt IUDEI – SEMITI. si resping zionismul – adica extinderea teritoriala si financiar-globala a s a ta nelor zioniste!

    1. Ce cuminti si iubitori sunt ei, nu-i asa?

      Ai auzit vreodata cum hulesc aceia pe Adevaratul Dumnezeu si pe Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu?

      Poate acum nu vedeti, dar peste ceva ani veti vedea ca astfel de idei sunt la baza ecumneismului.

      Ei sunt uratori de Dumnezeu, indiferent ca doresc dominatie mondiala sau nu. Si partea cea mai rea e ca nu vor sa se pocaiasca si sa se boteze, ca sa faca parte din Adevarata Biserica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button