SUEDIA: UN CAMION A INTRAT în MULȚIME: MORȚI și răniți

apr. 7, 2017 1814 1 http://bit.ly/2qFBNCD

Scene de coșmar în Suedia! Un camion a intrat în mulțimea de pe o stradă din centrul orașului Stockholm, scrie Aftonbladet.

UPDATE 17:10: Compania de bere Spendrups, care deține camionul, a spus că vehiculul fusese furat în cursul zilei de vineri.

UPDATE 16:55: „Am văzut sânge peste tot și am auzit oameni țipând. Poliția a venit la fața locului, iar victimele au primit primul ajutor”, a spus un martor, citat de Le monde.

UPDATE 16:41: Poliția tratează incidentul drept atac terorist și sfătuiesc oamenii să se îndepărteze de zona cu pricina.

Cel puțin cinci oameni au murit. Poliția spune că există și răniți în urma nefericitului eveniment.

„Un vehicul a rănit mai multe persoane pe strada Drottningatan”, a declarat pentru Reuters purtătoarea de cuvânt a poliției.

Incidentul s-a produs în apropierea unui mare magazin, la intersecția dintre o mare arteră și cea mai frecventată stradă pietonală din capitala Suediei, relatează și AFP.

Echipaje ale poliției au fost trimise la fața locului. Zona a fost eliberată.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “SUEDIA: UN CAMION A INTRAT în MULȚIME: MORȚI și răniți”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Spaceman
    # 8 aprilie 2017 at 18:58

    Înainte ca SUA să bombardeze, Suedia și alte nouă state ale Consiliului de Securitate au încercat să propună o investigație asupra presupusului atac cu arme chimice.

    https://ro.sputnik.md/International/20170408/12057271/suedia-vileag-sua-contesta-bombardamentul.html

Scrie un comentariu

Scroll Up