Se împlinește PROFEȚIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”?

apr. 5, 2017 80456 4 http://bit.ly/2qFd9lD
Ron Paul: Syria Invasion, Are They Flirting with WWIII?

Foto: https://www.infowars.com/ron-paul-syria-invasion-are-they-flirting-with-wwiii/

Unii considera ca profetia ar fi fost spusa initial de Cuviosului Paisie Aghioritul. Altii considera ca ar fi spus-o Episcopul Antonios de Sisaniou si Siatistis. Oricum, multi cred ca asa va fi.

Mai e insa mult pana atunci?

Pentru a fi un razboi, trebuie o invazie. Pentru a fi invazie, trebuie un motiv de invazie. Motivul de mai jos o fi destul de bun?

Presupus “atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, printre care 11 copii.

Adica regimul de la Damasc ar fi ucis civili cu arme chimice. Ca atare, Consiliul de Securitate al ONU se reunește de urgență pentru a examina.

Rusia zice ca aviatia guvernamentala n-a dat cu chimicele, ci ca bombele normale ar fi lovit un depozit cu chimicale al teroristilor:

UPDATE Atac chimic în Siria: Aviația siriană a bombardat un depozit al insurgenților ce conținea substanțe toxice (Moscova)

Dar Rusia e aliata lui Bashar al-Assad si are si o baza militara in Siria, asa ca va baga cineva in seama ce zice Moscova?

Sa ne amintim ca pentru invadarea Irakului in 2003 a fost suficienta minciuna ca Saddam Hussein ar fi avut nu stiu ce rachete de distrugere in masa. Cu atat mai simplu le va fi deci acum celor din NATO si aliatilor de genul Arabiei Saudite sa invoce moartea acelor copii pentru a ataca terestru Damascul.

Asadar, motiv pentru invazie exista. Sau va fi inventat un altul. Spre deosebire de Irak insa, Rusia are deja militari in Siria, aviatie si alta tehnica de lupta. Nu multi militari, caci din motive neclare majoritatea au fost retrasi in 2016:

De ce Vladimir Putin retrage trupele rusesti din Siria?

Dar destui cat sa creeze mari probleme. Ba mai mult, Rusia nu-i chiar atat de departe de Siria, deci comandantii americani e evident ca trebuiau sa gandeasca o solutie astfel incat de la momentul invocarii motivului invaziei si pana la invazia propriu zisa sa treaca un timp cat mai scurt. Adica sa nu trebuiasca sa treaca Oceanul. Ba mai mult, chiar si o deplasare a trupelor stationate in centrul Europei ar putea dura prea mult. Asa ca o varianta pe care o credem foarte probabila ar fi ca mai intai sa deplaseze cat mai multe forte posibil inspre estul Europei si mai ales in Romania (sub pretextul pericolului rusesc si bla bla bla) si abia mai apoi sa caute si un motiv de invazie.

Si intr-adevar, iata ultima stire ce confirma astfel de miscari de tehnica de lupta, aprilie 2017:

Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest an

Ba mai rau, ca de fiecare data, aspectul lor dovedeste ca sunt pregatite pentru un razboi in desert, nu pentru unul in zona temperata. In acest transport, din februarie 2017, se vede mai bine

Video: TREN CU TANCURI americane in Romania

E vorba de camuflaj.

Adica un tanc, de exemplu, pentru a apara Romania de Rusia, ar fi trebuit sa arate asa:

Image result for abraham tank woods

Si nu asa:

Image result for abraham tank desert

Si sa nu uitam nici de stirea din 2 aprilie:

NATO îşi deschide birou de contraspionaj la Bucureşti
Sau cea de la sfarsitul lui martie:

RUSIA ameninta ISRAELUL: „Armatele noastre se vor ciocni!”

Unii poate vor intreba: Pai daca tot vor razboi mondial, de ce n-o fac pe fata?

Raspunsul e simplu: Papusarii niciodata n-au facut-o astfel, nici in primul si nici in al doilea razboi mondial. Cine cunoaste istorie, isi aduce aminte. Niciodata n-a declarat cineva “acum declansam razboiul mondial”. Treaba trebuie inceput restrans si abia pe urma extinsa. Nu poti dintr-o data, caci altfel, oricat de marionete ar fi guvernele statelor lumii, majoritatea tot ar dezerta. Ca sa nu mai vorbim de popoare. E greu sa pornesti noroadele direct la un razboi total cu un discurs de genul “sa ne strangem cu totii si sa ne batem intre noi pana ramanem cativa”. Daca insa razboiul incepe zonal, pe urma pot veni si aliatii beligerantilor, apoi aliatii aliatilor si tot asa. Doar astfel ii poti prosti pe toti.

De ce au nevoi papusarii de un al treilea razboi mondial? Vom dezvolta intr-un viitor material.

Pana atunci, cititi va rog:

Surprinzator? ACUM 100 DE ANI, rabinul Chafetz Chaim A PREZIS pentru 2017 AL TREILEA RAZBOI MONDIAL si descoperirea lui MESIA / Tot el a prezis si al doilea razboi mondial …

Vom vedea daca izbucnirea celui de al treilea razboi mondial e iminenta sau nu. Insa sigur e ca multa vreme nu mai e.

Sa ne rugam, fratilor.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Se împlinește PROFEȚIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”?”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai2016
  # 5 aprilie 2017 at 19:37

  Sunt sigur ca se va degenera daca vor intervenii americanii,nu o spun eu o spune presedintele Siriei cat si a Iranului nu mai zic de sintii parinti! Ei au spus ca va fi un domino! Nu mai zic ca americanii vor intervenii si in corea de nord deci acolo e un focar! Uitati ce spune presedintele Siriei https://www.youtube.com/watch?v=vJpYL9UUjcY ! Un sfat sa aveti rucsacu pregatit! Doamne ajuta fratilor!

 2. nic
  # 11 aprilie 2017 at 0:36

  Noi romanii nu ne putem, vorba aia , de foame ,Romania practic nu mai exista si
  batem cimpii in mass media infricosati ca va incepe razboiul…Pentru noi in ambele sensuri capatam o libertatea si va fi o salvare, !?

Trackbacks/Pingbacks
 1. Se implineste PROFETIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”? | Saccsiv - Weblog - 6 aprilie 2017

  […] Iata mai jos articolul cu acelasi titlu ce l-am postat ieri si pe OrtodoxInfo: […]

Scrie un comentariu

Scroll Up