X

Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest an

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un transport de echipament militar, cuprinzând tancuri americane Abrams şi maşini de luptă, a trecut marţi, 4 aprilie 2017,  pe calea ferată, prin Gherla. 

In jurul orei 16.35, convoiul feroviar a fost observat în localitatea Livada, iar în jurul orei 16.50 a traversat Gherla. Trenul circula dinspre Cluj-Napoca spre Dej.

 

imagini primite de la Răzvan

Alte două transporturi asemănătoare au fost observate la Gherla, dar şi în alte localităţi din ţară, la mijlocul lunii februarie, cu destinaţia Constanţa, unde se desfăşurau exerciţii militare comune.

 Potrivit unui comunicat al MAPN de la acea data, un convoi cu echipament  militar care cuprindea tancuri M1 Abrams, mașini de luptă ale infanteriei M2 Bradley şi obuziere autopropulsate calibrul 155 mm M109A6 Paladin, se deplasau la baza militara Mihail Kogalniceanu de la Constanţa, venind din Polonia.

Ministerul Apărării Naţionale nu a anunţat în această perioadă organizarea de astfel de exerciţii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button