Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest an

Apr 5, 2017 3133 vizualizări 2 comentarii goo.gl/sf3FI4

Un transport de echipament militar, cuprinzând tancuri americane Abrams şi maşini de luptă, a trecut marţi, 4 aprilie 2017,  pe calea ferată, prin Gherla.

In jurul orei 16.35, convoiul feroviar a fost observat în localitatea Livada, iar în jurul orei 16.50 a traversat Gherla. Trenul circula dinspre Cluj-Napoca spre Dej.

 

imagini primite de la Răzvan

Alte două transporturi asemănătoare au fost observate la Gherla, dar şi în alte localităţi din ţară, la mijlocul lunii februarie, cu destinaţia Constanţa, unde se desfăşurau exerciţii militare comune.

 Potrivit unui comunicat al MAPN de la acea data, un convoi cu echipament  militar care cuprindea tancuri M1 Abrams, mașini de luptă ale infanteriei M2 Bradley şi obuziere autopropulsate calibrul 155 mm M109A6 Paladin, se deplasau la baza militara Mihail Kogalniceanu de la Constanţa, venind din Polonia.

Ministerul Apărării Naţionale nu a anunţat în această perioadă organizarea de astfel de exerciţii.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
  1. Se implineste PROFETIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”? - OrtodoxINFO - 5 aprilie 2017

    […] Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest a… […]

  2. Raspunsul MAPN la: Unde mergea trenul cu tancuri americane care a trecut prin Gherla saptamana trecuta? - OrtodoxINFO - 11 aprilie 2017

    […] Un nou CONVOI cu TANCURI AMERICANE pe calea ferată a trecut prin Gherla. Este a treilea din acest a…. […]

Scrie un comentariu