Presupus „atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, printre care 11 copii

Apr 4, 2017 2790 2 http://bit.ly/2H8ubUg

Cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata intr-un presupus atac chimic din localitatea Khan Sheikhoun, situata in zona controlata de rebelii sirieni si jihadisti, din provincia Idlib, relateaza AFP.

Zeci de persoane au prezentat probleme respiratorii grave dupa un raid al avioanelor guvernamentale si ruse, in Khan Sheikhoun, sustine Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.

De asemenea, rebelii sirieni au publicat mai multe imagini cu cei ucisi in presupusul atac chimic din Idlib. Opozitia siriana a cerut ca ONU sa investigheze acest atac.

Opozitia a acuzat “regimul criminalului Bashar” ca a intreprins raiduri cu „obuze ce contin gaz toxic”.

Potrivit organizatiei non-guvernamentale Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, cel putin 58 de persoane, printre care 11 copii, au fost ucise.

Organizatia a precizat ca persoanele au murit sufocate, dar nu a fost in masura sa ofere mai multe informatii privind natura gazului.

“Aceasta crima oribila aminteste prin natura sa de crima comisa in Goutha de Est in vara lui 2013 si pe care comunitatea internationala a lasat-o nepedepsita”
, se subliniaza in comunicatul coalitiei.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Trackbacks/Pingbacks
  1. Se implineste PROFETIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”? - OrtodoxINFO - 5 aprilie 2017

    […] Presupus “atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, …. […]

  2. Se implineste PROFETIA „Din SIRIA va începe AL TREILEA RAZBOI MONDIAL! Rugați-vă neîncetat!”? | Saccsiv - Weblog - 6 aprilie 2017

    […] Presupus “atac chimic” in provincia Idlib, Siria: cel putin 58 de persoane si-au pierdut viata, … […]

Scrie un comentariu

Scroll Up