Mână criminală: INCENDIU la Biserica Sfântul Mina din Constanța

Feb 17, 2017 2166 1 http://bit.ly/2HeBJVu

Claudiu Banu, preotul paroh al bisericii Sfântul Mina, ajuns imediat la locul faptei, s-a liniștit când a văzut că nu sunt pagube majore. Parohul susține că cineva a aruncat cu o pungă cu motorina spre biserica pentru a o incendia. “Slavă Domnului că biserica e bine. A pus cineva foc. Un  om fără minte. Fără nici un Dumnezeu.  În ziua de azi cine nu vrea răul bisericii? Biserica asta s-a făcut cu foarte multă trudă. Uitați aici, cel puțin trei locuri în care a dat cu motorină, miroase a carburant. Noroc că pompierii au venit repede”.

“Fără discuție, o mână criminală, nu se pune problema”, a declarat și fostul paroh, Nicoale Picu, care acum se îngrijește de Centrul pentru persoane cu dizabilități din apropierea bisericii, pe care l-a înființat cu ani în urmă. El spune că o peroană care venise în vizită la o bătrână din Centru a văzut flăcările de la biserică și a alertat pompierii. A ars un perete exterior pe o suprafață mică, la îmbinarea dintre grinzi. Focul nu a ajuns în interiorul bisericii dar fumul a intrat in dreptul altarului. Polițiștii efectuează cercetarea la fața locului. Au ridicat punga de culoare galbenă cu miros de motorină.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Mână criminală: INCENDIU la Biserica Sfântul Mina din Constanța”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Metatron
    # 17 februarie 2017 at 21:51

    Ce face si diavolul din unii oameni.

Scrie un comentariu

Scroll Up