Biserica Ortodoxă Rusă a lansat aplicația messenger pentru ortodocși

Feb 5, 2017 3339 4 goo.gl/j93CE4

Noua aplicație messenger pentru ortodocși permite preoților ruși să primească cereri de rugăciune și să colecteze donații.

Biserica Ortodoxă Rusă și-a lansat propriul serviciu messenger, Pravzhizn Telegram. Funcționalitatea aplicației permite utilizatorilor să trimită mesaje, fotografii și clipuri video, precum și abonarea la o varietate de canale pentru a obține știri de zi cu zi de la biserici importante și mănăstiri.

Cu ajutorul aplicației Pravzhizn Telegram (Ortodox Life Telegram), preoții vor fi în măsură să „primească cereri de rugăciune pentru ajutor din partea adunării” și „să primească cu promptitudine petiții pentru serviciile ocazionale,” raportează. TASS.

Mai mult decât atât, ei vor fi în măsură să colecteze donații, să coordoneze serviciile de voluntariat, să creeze unele canale de difuzare locale și să trimită notificări online abonaților.

Utilizatorii aplicației, spun credincioșii ortodocși, vor avea o șansă de a face noi prieteni, discuta știrile religioase și de a oferi un ajutor pentru credincioși prin rugăciune sau prin alte mijloace.

Biserica Ortodoxă Rusă a anunțat lansarea aplicației messenger în iulie anul trecut. Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Kirill, a binecuvântat creația lui Pravzhizn Telegram.

Se speră că serviciul va deveni „o parte importantă a unei platforme de comunicații unificate” a Bisericii Ortodoxe Ruse, și va satisface nevoile închinătorilor într- un ”dialog interactiv și comunicare permanentă între credincioși și biserică.”

Pravzhizn Telegram suportă opt limbi și este disponibil pentru utilizatorii PC și Android.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Biserica Ortodoxă Rusă a lansat aplicația messenger pentru ortodocși”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Mihai Madar
  # 5 februarie 2017 at 11:48

  Si aceasta aplicatie poate fi folosita si spre zidire si spre pierzanie. Dumnezeu sa-i lumineze!

 2. nimic nu sunt
  # 6 februarie 2017 at 11:50

  Sa ne facem intelesi in legatura cu sinodul de la Creta si efectele acestuia, citind textul petitiei:https://www.petitieonline.com/signatures/cerem_respectarea_dreptului_de_a_ne_apara_credinta_ortodoxa/start/250Daca sunteti de acord cu cele scrise, semnati si dati mai departe.

 3. STOP RFID ( Viorel Ghica )
  # 6 februarie 2017 at 13:18

  Numai la bani se gandesc, asta e semn rau. 

Trackbacks/Pingbacks
 1. Biserica Ortodoxă Rusă a lansat aplicația messenger pentru ortodocși | Portalul "Moldova Ortodoxă" - 21 februarie 2017

  […] Cu ajutorul aplicației Pravzhizn Telegram (Ortodox Life Telegram), preoții vor fi în măsură să “primească cereri de rugăciune pentru ajutor din partea adunării” și “să primească cu promptitudine petiții pentru serviciile ocazionale,” raportează. TASS. […]

Scrie un comentariu