X

Iohannis vrea să dea PATRIOT Ucrainei. Alte țări europene nu vor

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, marţi, la Washington, că România va găsi o soluţie în privinţa cedării unui sistem Patriot de apărare antiaeriană Ucrainei.

„Există, evident, nevoia unor sisteme de apărare antiaeriană în Ucraina, sisteme avansate, şi în acest fel, în ultimele săptămâni, este o discuţie destul de intensă despre cine poate să ofere sisteme Patriot Ucrainei. România dispune de astfel de sisteme şi atunci, sigur, am fost întrebaţi şi noi. Şi preşedintele Biden a adus această chestiune în discuţie şi am spus că sunt deschis să discutăm aceste chestiuni, asta însemnând că va trebui să discut eu, acasă, în CSAT, cum putem să punem problema, ce putem să oferim şi, evident, ce putem să primim în schimb pentru că este, după părerea mea, inacceptabil să rămână în România fără apărare antiaeriană. Eu cred că vom găsi o soluţie. Este vorba de un singur sistem Patriot (…) da, este unul funcţional care va rămâne în România, celelalte care sunt în faze avansate de operaţionalizare şi despre unul dintre acestea era vorba”, a precizat Iohannis, într-o declaraţie acordată presei, la Ambasada României de la Washington.

Alte țări europene nu vor să cedeze sisteme PATRIOT Ucrainei.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Păi fabricile le – au dat, băncile le – au dat, resursele le – au dat, pădurile le – au dat, aurul l – au dat, gazele le – au dat, petrolul l – au dat, pământul l – au vândut, banii ni i – au furat ! Acuma ce mai contează dacă dă și niște rachete de 2 lei care și așa sunt bune de aruncat la fier vechi !! Unde s-a dus România se pot duce și rachetele !! Pe apa sâmbetei, adică !! Nea Johannis are dreptate, de ce să le mai țină, ce să mai păzească ???? Cum ce ?? !!! Ucraina, că România nu mai e !!!

  2. Da, dă Patriot. Adică, el oricum nu este patriot, nici noi n-avem nevoie de patriotism. Am plătit pentru Patriot/patriotism. După el (să vină) potopul!

  3. Obisnuit sa stea in pozitie de capra in fatza stapanilor sai straini, Plavanul va da orice din tara asta tot ce i se va cere, mai ales ca nu da din buzunarul lui, luandu-si apoi “cei 30 de arginti”, pretul tradarii lui!

  4. Iohannis la îndemnul americanilor, vrea să implice România în războiul din Ucraina !

    De puțină vreme Romania a achiziționat din S.U.A, 4 sisteme de apărare antiaeriană Patriot cumpărate la suprapreț, pentru acele sisteme Romania având de plată multe miliarde de dolari. Iar ca eficienta acele sisteme sunt in număr prea mic pentru a putea securiza spațiul aerian al țării, in mod normal România ar fi trebuit să achiziționeze mai multe astfel de sisteme pentru a putea conta pe ele în cazul unui conflict militar.
    Deși Romania nu are decât câteva baterii A.A Patriot (insuficiente la număr pentru propria armată), S.U.A a cerut României să doneze Ucrainei cel puțin un sistem A.A Patriot, deși comparativ cu România, S.U.A deține mii de bucăți de baterii A.A Patriot și este și fabricantul acestora !
    De ce nu donează americanii sisteme Patriot de la ei , având o grămadă de bucăți ?
    Pentru că probabil vor să implice România în războiul din Ucraina ! Să le dea rușilor pretext să atace Romania, eventual să ne arunce câteva boabe nucleare și să ne omoare !
    MASONII-SATANIȘTI stau in spatele regizării conflictului ruso-ucrainian, ei dețin controlul ambelor tabere implicate în conflict : Biden și Zelensky vs Putin-Shalomov(numele mă-sii) !
    După ce și-au atins scopurile diabolice cu falsa pandemie COVID-19, au încercat masele de oameni din teritoriile ocupate de către ei , acum oculta urmărește exterminarea populației estului Europei prin provocarea unui conflict NATO-Rusia , din care probabil NATO va ieșii învingătoare exterminând populația Rusiei(țara care are cel mai mare număr de creștini ortodocși din lume) printr-un bombardament nuclear .
    Rusia probabil v-a fi lăsată să “scape” și ea înainte să fie anihilată câteva boabe nucleare probabil în Ucraina, Polonia și România , dacă or lasa să scape și o “boabă” pe la francezi sau germani mare lucru !
    Și astfel masonii-sataniști își vor îndeplini obiectivul de exterminare al națiunilor slave ortodoxe pe lângă ele și Polonia și România(fiind tot țara ortodoxă) ca bonus !
    Occidentul deja fiind aproape exterminat prin decadență extremă și satanism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button