X

UE intră în jocul Rusiei și începe pregătiri pentru un atac nuclear. Sclavii de la București se conformează

Sincronizare suspectă. Se agită spiritele în UE. Amenințarea nucleară pusă pe tapet

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

La scurt timp după manevrele militare cu arme nucleare ale Rusiei, Guvernul, într-o sincronizare suspectă, a emis un regulament privind accesarea mecanismului de asistență internațională ca răspuns la urgența nucleară. Tot ca o coincidență, luna aceasta, la Conferința internațională pe acest sector din Viena va fi abordat și răspunsul coordonat la evenimentele de securitate nucleară. Printre obiectivele Regulamentului adoptat de Executiv se numără și creşterea nivelului de încredere a populaţiei în instituţiile statului cu atribuţii în domeniul răspunsului în caz de accident nuclear sau urgență radiologică.

Apele se agită la nivel european, după amenințările mai mult sau mai puțin voalate dintre NATO și Federația Rusă. Îngrijorător este faptul că autoritățile din UE pregătesc un răspuns coordonat în caz de incident sau atac nuclear. La Conferința internațională privind securitatea nucleară: modelarea viitorului, care se va desfășura între 20 și 24 mai la Viena, în Austria, deja s-a anunțat un subiect de dezbatere cât se poate de fierbinte, și anume răspunsul coordonat al statelor UE la evenimentele de securitate nucleară.

Fix pe acest subiect, Executivul a aprobat în ultima ședință de guvern un Regulament privind accesarea și implementarea mecanismului de asistență internațională prin intermediul Rețelei de asistență și răspuns la urgență nucleară sau radiologică. După cum se precizează și în expunerea de motive a actului normativ, încă din anul 2008, România, prin Comisia Națională pentru Controlul Activităților Nucleare (CNCAN), a declarat la Agenția Internațională pentru Energie Atomică (AIEA), capabilități, expertiză și resurse naționale pe care le-ar putea pune la dispoziție pentru asistență internațională, în domeniile prevăzute de Rețeaua de Asistență pentru Răspuns la Urgență Nucleară sau Radiologică (RANET), astfel că Regulamentul este vizibil redundant.

Misiuni secrete

Hotărârea de Guvern prin care se legiferează Regulamentul prevede că instituțiile participante, inclusiv personalul acestora, care fac parte din misiunile de asistență internațională au obligația de a păstra confidențialitatea informațiilor aferente misiunii de asistență internațională.

Mai mult, în cazul în care asistența internațională este solicitată sau furnizată și prin alte mecanisme internaționale (UE, NATO, etc), Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) va hotărî mecanismul sau mecanismele prin care se va implementa asistența internațională. Totodată, CNCAN va solicita asistenţă internațională atunci când CNSU va decide că este nevoie de aceasta pentru eliminarea sau minimizarea efectelor unui accident nuclear sau ale unei urgențe radiologice. Asistență internațională solicitată de către statul român poate fi primită cu titlu gratuit sau cu rambursarea cheltuielilor, totală sau parțială, conform prevederilor art. 7 din Convenția cu privire la asistența în caz de accident nuclear sau urgență radiologică.

În situația primirii de asistență internațională cu rambursarea totală sau parțială a cheltuielilor necesare implementării planului de asistență se suportă de la bugetul de stat prin bugetele ordonatorilor principali de credite cu atribuții în domeniu, în subordinea/coordonarea/autoritatea cărora funcționează entitățile participante care beneficiază de asistență internațională.

Asigurarea de personal motivat

Printre obiectivele urmărite prin Regulament se numără și asigurarea unui număr suficient de personal calificat şi motivat şi a unor resurse financiare adecvate pentru un răspuns eficient, în toate organizaţiile responsabile cu prevenirea, pregătirea și răspunsul în caz de accident nuclear sau radiologic.

De asemenea, Guvernul urmărește să crească nivelul de încredere a populaţiei în instituţiile statului cu atribuţii şi responsabilităţi în domeniul prevenirii, pregătirii și răspunsului în caz de accident nuclear sau urgență radiologică, precum și acordarea de asistență internațională, la cererea unui stat, prin intermediul AIEA.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. De fapt, acești nenorociți nu fac jocul Rusiei ! Ei vor să distrugă Rusia, mai bine zis pe Putin, deoarece Putin este un naționalist, s-a eliberat de sub dominația evreo kazara, după ce i-a gonit pe oligarhii evrei din Rusia și a scos și Banca Centrală a Rusiei din sistemul piramidal creat de bancherii Rotchild, după ce Rusia și-a plătit datoria externă către teroristul economic mondial FMI. Astfel, Rusia a devenit o țară suverană și independentă, politic, economic, mitar, care nu mai poate primi comenzi, nu mai poate fi controlată de sistemul represiv creat de evreii kazari globalisti. Or, acest lucru este coșmarul lor. Deci, Putin trebuie eliminat, așa cum au fost eliminați toți liderii naționaliști și patrioti, cum au fost Ceaușescu, Muamar Gadaffi și alții. Iar dacă trebuie să distrugă și Europa pentru asta, cu atât, mai bine, împușcă 2 iepuri dintr-o lovitură, ca să spun asa !! Oricum vor să scape de noi, am văzut asta în pandemie, plus măsurile aberante adoptate de UE pe plan economic, fiscal, gen taxa pe carbon, dar și alte taxe și impozite care vor duce la faliment statele naționale, climatic și social. Singura salvare a Europei este desființarea cât mai rapidă a acestei structuri globaliste UE și redobândirea de către statele europene a suveranității și a independenței naționale, economice, militare, politice și financiare, asa cum a făcut și Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button