X

S-a descoperit mai mult oxid de grafen, de data aceasta în injectia pneumoniei la copii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Acesta este încă unul dintr-o serie de videoclipuri pe care le-am publicat de la echipa spaniolă numită La Quinta Columna (coloana a 5-a) și investigațiile lor privind prezența oxidului de grafen în „vaccinurile” Covid, precum și în alte substanțe precum pungi cu soluție salină, vaccinuri împotriva gripei, produse cosmetice etc.  Vă rugăm să vedeți aici  și aici pentru mai multe videoclipuri pe această temă.

Acum, este vaccinul pneumococic pentru copii Prevenar 13 (scris și Prevnar) unde se crede că bucăți de oxid de grafen au fost identificate la microscop optic.

Prevenar este, conform acestui link, fabricat de Wyeth și comercializat de Pfizer. 80% din vaccinul împotriva pneumoniei are loc în rândul copiilor. Aceste link-uri (aici și aici) arată vaccinul împotriva pneumoniei în programul de imunizare pentru copii al CDC din SUA.

Câteva note video:

  • Mostrele din videoclip sunt luate din patru picături de vaccin.
  • Acesta este un vaccin fabricat pentru unii dintre cei mai tineri primitori de vaccin, de la 6 luni în sus.
  • Singurul conținut vizibil al unui vaccin la microscop optic ar trebui să fie sărurile și cristalele de sare. Poate și un alt ingredient, dar nu oxidul de grafen.
  • Oxidul de grafen are o prezență vizuală deosebită, ca un kleenex pliat pe fundul unei piscine. Este o structură în foaie a acestei substanțe.
  • De ce spitalele, care au microscoape optice bune, nu analizează resturile de fiole de vaccin? Și aceste vaccinuri sunt listate pe site-urile guvernamentale spaniole.
  • La Quinta Columna, precum și alte organizații, a depus peste 300 plângeri oficiale în acest sens.
El poder antitumoral del gazpacho sobre personas, a prueba
dr. Pablo Campra
  • Ambii membri ai echipei La Quinta, precum și dr. Pablo Campra, s-au oferit să fie martori experți în instanță cu privire la această problemă. Ei provoacă funcționarii Agenției pentru Medicamente spaniolă și europeană să furnizeze contrarapoarte celor pe care le-au furnizat deja. Până în prezent, raportul dr. Pablo Campra despre oxidul de grafen din vaccinuri este singurul care a fost realizat.

tradus de Karen Smith din Europe Reloaded

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button