Administrația Biden i-a etichetat pe opozanții mandatelor de vaccinare ca fiind „extremiști violenți interni”, arată documente publicate recent
Etichetarea a încălcat Primul Amendament și a deschis ușa investigării americanilor pentru scepticismul față de mandatele de vaccinare.
Administrația Biden i-a etichetat pe americanii care s-au opus vaccinării cu COVID-19 și mandatelor de mascare drept „extremiști violenți naționali” sau DVE (Domestic Violent Extremists), conform unor documente de informații recent declasificate.
Etichetarea a creat un „scop articulabil” (rezonabil) pentru ca FBI sau alți agenți guvernamentali să deschidă o „evaluare” a persoanelor, care este adesea primul pas către o anchetă oficială, a declarat un fost agent FBI.
Raportul, pe care directorul Serviciului național de informații, Tulsi Gabbard, l-a declasificat, susține că „extremiștii violenți anti-guvernamentali sau anti- autoritate”, în special milițiile, „caracterizează mandatele de vaccinare și de mascare COVID-19 drept dovezi ale depășirii atribuțiilor guvernului”.
Raportul afirmă că o gamă largă de narațiuni COVID „au rezonat” cu DVE „motivați de QAnon”.
FBI, Departamentul de Securitate Internă (DHS) și Centrul Național de Combatere a Terorismului (NCTC) au fost coautori ai produsului de informații din 13 decembrie 2021, al cărui titlu este „DVE și analogii străini pot reacționa violent la mandatele COVID-19”.
Raportul citează critici ale mandatelor ca fiind „narațiuni proeminente” legate de extremismul violent. Aceste narațiuni „includ convingerea că vaccinurile COVID-19 nu sunt sigure, în special pentru copii, fac parte dintr-o conspirație guvernamentală sau globală pentru a priva indivizii de libertățile civile și de mijloacele lor de trai sau sunt concepute pentru a începe o nouă ordine socială sau politică.
„Este o modalitate prin care ar putea să se adreseze companiilor de social media și să le spună: „Nu doriți să propagați terorismul intern, deci ar trebui să eliminați acest conținut””, a declarat Steve Friend, fost agent FBI.
Rapoartele declasificate de @DNIGabbard sugerează că obiectivele politice ale administrației Biden, cum ar fi respectarea deplină a mandatelor privind vaccinul COVID, au determinat cerințele de colectare a informațiilor, astfel încât datele brute să consolideze, nu să submineze politica.
Această abordare întoarce pe dos colectarea și analiza informațiilor.
O abordare neutră, de constatare a faptelor, caută mai întâi adevărul, care este împărtășit cu oficialii guvernamentali. Informațiile contribuie la deciziile acestora în materie de securitate națională și politică. Aceasta nu urmărește rezultate predeterminate sau motivate politic”.
Șefa DNI, Tulsi Gabbard (serviciile de intelligence SUA) este în direct pe Fox și povestește despre declasificarea de documente pe care a început-o din perioada pandemiei, gestionată de democrați și Joe Biden.
Spune că orice critic al măsurilor era clasificat „extremist violent intern”/ potențial generator de miliție internă – pentru a da baza legală pentru FBI să-l monitorizeze și să-l ancheteze iar în această nebunie a intrat și MAGA și partidele politice. Vizați erau republicanii. Practic, orice voce critică.
Mai mult, Tulsi spune că și pe imigrație Biden a folosit același mod de operare. Cine vorbea de imigrație, critica lipsa de răspuns a administrației, primea același tratament – era clasificat „extremist violent intern”. Asta deși oamenii sufereau din cauza imigrației.
Să nu uităm că acum 5-6 ani același lucru s-a întâmplat și cu părinții, în școli, după ce au criticat politicile DEI (desființate acum de Trump).
Top of the top este că însăși actuala șefă a DNI, Șefa DNI, Tulsi Gabbard – a fost trecută pe o asemenea listă, ca terorist, într-un program special pentru a fi monitorizată. Programul se numea „Quiet Skies”/ Cerurile Silențioase. De ce? Pentru că Tulsi a criticat-o pe Kamala Harris, ca vicepreședinte.
Vedeți?
De aceea este sănătoasă alternanța la putere într-o democrație. Măcar vedem ce nenorociri au făcut cei de dinainte.
Vocile americane au dreptate. România are o problemă democratică pentru că nu permite de 21 de ani alternanța la putere la cea mai înaltă funcție în stat.
La noi se numeste prigoana. Și de abia a început